Cjoctavian Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Nie je to Toora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 (editace) Xluky : Tohle by měly být Tomasony a tipuju to minimálně na 19" Editováno: 18. Listopad 2008, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 (editace) Cjoctavian:tohle Toora nebudou ,hledal jsem je pod Toory ale nenašel Editováno: 18. Listopad 2008, autor: x.luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Storm:na internetu v katalogu Tomason taky tyhle kola nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 (editace) zdarec nevite co jsou to za kola?? Je to blbě vidět,ale tipnul bych Bellini Bella. http://www.potn.co.uk/watermark1~POTN~imag...a_B-425x425.jpg Asi provedení Black chrome http://www.potn.co.uk/watermark1~POTN~imag...lla-425x425.jpg Editováno: 18. Listopad 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ja som ich nasiel s nazvom GT-BR, tak ich nazyva aj sám majitel...Su to 19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 jj některá provedení Bellini Bella mají logo GT BR,některá ne.Ty na té Oktě tu před časem majitel prodával a někdo je tu i koupil. Jsou to moc hezký kolečka. http://www.wheels.uk.com/acatalog/alloy-wheels-bellini.html http://www.elitedirect.com/01_alloy_wheels...make=&pmod= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 máte někdo zkušenosti s nákupem kol na www.elektrony.cz ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Dooobre plechace a puklice ma G6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Cool vec, ale vytraci se tu hlavni vyhoda plechu na zimu, ze plne plechova kola zakryvaji vice brzdovy kotouc a trmen, tudiz tam jde mene bordelu. Nicmene pro nekoho kdo nechce hliniky, to muze byt dobre alternativa na leta. Jeste to tak delat i v jinych rozmerech a ne pouze v R15, treba R16 a R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Cool vec, ale vytraci se tu hlavni vyhoda plechu na zimu, ze plne plechova kola zakryvaji vice brzdovy kotouc a trmen, tudiz tam jde mene bordelu. Nicmene pro nekoho kdo nechce hliniky, to muze byt dobre alternativa na leta. Jeste to tak delat i v jinych rozmerech a ne pouze v R15, treba R16 a R17 mám náhradní řešení : dát na hliníkáč tu hnusnou plastovou poklici. Bohužel se ale poklice v rozměru 18" asi nedělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 máte někdo zkušenosti s nákupem kol na www.elektrony.cz ??? Ja mám s nimi dobrou zkušenost. Vše proběhlo v pořádku. Dostal jsem středové kroužky a sadu šroubů v ceně kol. Eletrony zabalené v originál krabicích a pneu zvlášť. Nenazouvají pneu na ráfky, protože je pak problém s přepravou. Kola by se mohla poškodit. Podle mě je to tak lepší. Tchán si u nich objednal kola a přišla mu dvě kola s 5 otvory a dvě kola se 4 otvory. Zrovna totiž vyřizovali dvě objednávky stejného designu kol, ale s jiným počtem otvorů tak se jim ty krabice při odesílání pomíchaly. Vše se vyřešilo během asi 3 nebo 4 dnů. Na svoje náklady udělali výměnu. Lidský faktor - může se stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Na svyho Supa chci tyto 18" Keskin KT4- jen musim jeste chvilku šetřit ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Cool vec, ale vytraci se tu hlavni vyhoda plechu na zimu, ze plne plechova kola zakryvaji vice brzdovy kotouc a trmen, tudiz tam jde mene bordelu. Nicmene pro nekoho kdo nechce hliniky, to muze byt dobre alternativa na leta. Jeste to tak delat i v jinych rozmerech a ne pouze v R15, treba R16 a R17 Su to 16". Nemci by si 15" nedali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Mas recht, jsou to 16", jsem si poprve toho moc nevsiml. Na prvni pohled to vypada dobre, uplne jako ALU, chtel bych to nekdy videt v realu jak to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Na svyho Supa chci tyto 18" Keskin KT4- jen musim jeste chvilku šetřit ( když už takovýhle kola, tak bych spíš šetřil na 19ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 jinak na "elektronech" mi zkazili fakturu, neposlali ventilky... pak řekli že to pošlou a 4 dny nic... tak pak znovu telefony a maily a pak už to dali do pořádku... já bych tam kupoval znovu snad jen kvůli ceně... jinak lamky! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Skoro Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 teda tady musim uznat, že sundat ty opičárny z klik a nechat normální zrcátka, tak to i vypadá docela dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Tak jak to je se to děsně líblo manželce.... Líbí se jí scout a allroad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Mě se teda ten skoro Scout vůbec nelíbi.OII je prostě nejhezčí v původním provedení...nemužu si pomoct! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Já taky na scoutu nic krásného nevidím. Pár plastů navíc. jinak je to normální 4x4 koza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 chudák vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) ještě jsem zapoměl na madlo jak v autobusu Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Náhodou, madlo je fajn retro. Živě si pamatuju, jak sem jako malej jezdil v dvanáscettrosce a madlo se mi dycky líbilo, pokaždé sem se držel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.