Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nie je to Toora?

Xluky : Tohle by měly být Tomasony a tipuju to minimálně na 19"

Upraveno od Storm

Cjoctavian:tohle Toora nebudou ,hledal jsem je pod Toory ale nenašel :(

Upraveno od x.luky

Storm:na internetu v katalogu Tomason taky tyhle kola nejsou

Ja som ich nasiel s nazvom GT-BR, tak ich nazyva aj sám majitel...Su to 19 kol5

post-10844-1227171821_thumb.jpg

máte někdo zkušenosti s nákupem kol na www.elektrony.cz ??? :)

• 3 týdny později...

Dooobre plechace a puklice ma G6 :palec2:

post-10844-1228584251_thumb.jpg

Cool vec, ale vytraci se tu hlavni vyhoda plechu na zimu, ze plne plechova kola zakryvaji vice brzdovy kotouc a trmen, tudiz tam jde mene bordelu. Nicmene pro nekoho kdo nechce hliniky, to muze byt dobre alternativa na leta. Jeste to tak delat i v jinych rozmerech a ne pouze v R15, treba R16 a R17

Cool vec, ale vytraci se tu hlavni vyhoda plechu na zimu, ze plne plechova kola zakryvaji vice brzdovy kotouc a trmen, tudiz tam jde mene bordelu. Nicmene pro nekoho kdo nechce hliniky, to muze byt dobre alternativa na leta. Jeste to tak delat i v jinych rozmerech a ne pouze v R15, treba R16 a R17

mám náhradní řešení : dát na hliníkáč tu hnusnou plastovou poklici. Bohužel se ale poklice v rozměru 18" asi nedělají :smich:

máte někdo zkušenosti s nákupem kol na www.elektrony.cz ??? :)

Ja mám s nimi dobrou zkušenost. Vše proběhlo v pořádku. Dostal jsem středové kroužky a sadu šroubů v ceně kol.

Eletrony zabalené v originál krabicích a pneu zvlášť. Nenazouvají pneu na ráfky, protože je pak problém s přepravou.

Kola by se mohla poškodit. Podle mě je to tak lepší.

Tchán si u nich objednal kola a přišla mu dvě kola s 5 otvory a dvě kola se 4 otvory.

Zrovna totiž vyřizovali dvě objednávky stejného designu kol, ale s jiným počtem otvorů tak se jim ty krabice při odesílání pomíchaly.

Vše se vyřešilo během asi 3 nebo 4 dnů. Na svoje náklady udělali výměnu.

Lidský faktor - může se stát.

Na svyho Supa chci tyto 18" Keskin KT4- jen musim jeste chvilku šetřit :o(

post-6632-1228641718_thumb.jpg

post-6632-1228641755_thumb.jpg

Su to 16". Nemci by si 15" nedali... lol

Mas recht, jsou to 16", jsem si poprve toho moc nevsiml. Na prvni pohled to vypada dobre, uplne jako ALU, chtel bych to nekdy videt v realu jak to vypada

Na svyho Supa chci tyto 18" Keskin KT4- jen musim jeste chvilku šetřit :o(

když už takovýhle kola, tak bych spíš šetřil na 19ky

jinak na "elektronech" mi zkazili fakturu, neposlali ventilky... pak řekli že to pošlou a 4 dny nic... tak pak znovu telefony a maily a pak už to dali do pořádku... já bych tam kupoval znovu snad jen kvůli ceně... :) jinak lamky! ;) hh

• 3 týdny později...

Skoro Scout :D

be79d70e37um7.jpg

aeec221844ji1.jpg

teda tady musim uznat, že sundat ty opičárny z klik a nechat normální zrcátka, tak to i vypadá docela dobře

Tak jak to je se to děsně líblo manželce....

Líbí se jí scout a allroad.

Mě se teda ten skoro Scout vůbec nelíbi.OII je prostě nejhezčí v původním provedení...nemužu si pomoct! :)

Já taky na scoutu nic krásného nevidím. Pár plastů navíc. jinak je to normální 4x4 koza.

:kol-98: chudák vorlajz :D

:p

ještě jsem zapoměl na madlo jak v autobusu :_icon_smich2:

Upraveno od j0ska

Náhodou, madlo je fajn retro. Živě si pamatuju, jak sem jako malej jezdil v dvanáscettrosce a madlo se mi dycky líbilo, pokaždé sem se držel :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.