Přejít na obsah

Klepání motoru

elkrto

Doporučené příspěvky

Zdravím, všechny byl jsem dnes servisu na výměně oleje a automechanik mě upozornil na klepavý zvuk z podvicka motoru. Já nikdy víčko neoteviral za běhu, takže jsem to nevěděl a docela mě to překvapilo. Zvuk je lehce slyšet i u levé strany motoru, ale musí se člověk na ten zvuk soustředit jinak si ho nevšimne. 

Nevíte co by to mohlo být? Mám strach aby to nebyly ložiska, či něco závažnějšího v motoru. 

Automechanik říkal, že to na vačky nevypadá a že by to mohli dělat nějaká ta ložiska auto jsem si vyzvedával v 5, kdy už končil (příští týden to tam dávám na kontrolu aby se kdyžtak přišlo na příčinu), pro svůj klid duše se ale ptám i zde. 

Auto olej nežere, spotřeba nafty je také v normě, kontrolky žádné nejsou, auto prostě jede jak má. Ten zvuk je takový točivo-klepavý a slyšet je pouze když člověk dá ucho k levé straně auta, pak když zvednu kapotu je znatelnejsi ale furt žádný velký hluk až když otevřu víčko od motoru tak je to slyšet. 

Jedná se o octavii 3rs 2.0tdi rok 2015 zde přikládám i zvukovou nahravku po otevření víčka. 

Díky moc za názory/rady a přeji hezký večer

Editováno: , autor: elkrto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...