Barva1974 Vloženo 31. Května Vloženo 31. Května (editace) Ahoj chtěl bych zapojit automatické svícení světel (tlumená světla při nastartování) žádné tlačítko u pojistek nemám (dovoz) Škoda Roomster 2007 co mám koupit za modul Děkuji Editováno: 31. Května, autor: Barva1974 Citovat
Luďa Vloženo 31. Května Vloženo 31. Května Jak jako automatický? Denní světla nebo automatiku přepínání tlumený/dálkový nebo automatický rozsvícení tlumenejch? Na jakým autě? Na dveře se ptáš v jedničkovejch fábiích a tady zas ve dvojkách Jaký tlačítko a na co bys ho u pojistek měl/chtěl? Citovat
standa 2 Vloženo 31. Května Vloženo 31. Května (editace) Ano plno vozidel dovozových u u nás fábie a roomster mají vypínač na denní svícení u pojistek ( celkové vypnutí podle státu ) . U ,mého dovozu Rakousko nebyl vypínač je tam jen díra . Dojel jsem do škoda servisu oni mi tam dali relé do pojistek zapojili a vše funguje super za 600kč za 1 hod odjížděl ale to byli ještě jiný ceny . .Zapnu klíček svítím zapnu světla automaticky se denní světla odpojí. Už to mám 8 let a stále super. Editováno: 31. Května, autor: standa 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.