novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Kolik by tak mohla stat oprava ?http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=648&record=4539 ...pokud ma najetejch opravdu tech 41tiskm tak je to docela zajimava nabidka. no koukam, ze je to prakticky to same, co mam ja....ja budu davat i novej naraznik + vyztuhu a oba xenony a doufam ze mi to vyjde do 30T.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Kolik by tak mohla stat oprava ?http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=648&record=4539 ...pokud ma najetejch opravdu tech 41tiskm tak je to docela zajimava nabidka. Těžko říct, plechařiny moc, otázka je jestli to něco urvalo nebo ne a škoda nafouklýho bagu No airbag ve volantu je KO a bok taky docela Právě, no vzít mechanika a jet se podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Kolik by tak mohla stat oprava ?http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=648&record=4539 ...pokud ma najetejch opravdu tech 41tiskm tak je to docela zajimava nabidka. no koukam, ze je to prakticky to same, co mam ja....ja budu davat i novej naraznik + vyztuhu a oba xenony a doufam ze mi to vyjde do 30T.... koukam ale este tam mas bouchly bagy...no a blatnik, tak to muze bude o trosku vic, ale porad bych to videl tak kolem tech 30ti... 40max;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jojo bouchla je, ale bez toho abys to videl na zivo tak tezky posuzovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Zdravím,tak už brzy se kvám připojím,ale musím počkat do dubna.Aš mu skončí leasing.Už se nemužu dočkat. Doufám že nedělám blbost,když s OCTAVII 1.9 TDI du do OCTAVIA 1.8 RS blbost by si delal, kdyby si volil obracene!!! Prosim ??? Bez prosim !!! on si na ten jeho traktor neda dopustit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) kapota cca 4000,- maska 1500,- blatnik 2000,- naraznik 3000,- vyztuha 2500,- chladic. stena 2500,- xenon 5000,- chladic 4000,- bag nevim??? pak naka prace a pripadne lak, no tezko rict no...musel by to clovek videt! Editováno: 27. Únor 2007, autor: novi37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 on si na ten jeho traktor neda dopustit!!! Vsak ty ma FRS tak muzes porovnat naftu vs benzin ;-) Takze cekame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Kolik by tak mohla stat oprava ?http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=648&record=4539 ...pokud ma najetejch opravdu tech 41tiskm tak je to docela zajimava nabidka. no koukam, ze je to prakticky to same, co mam ja....ja budu davat i novej naraznik + vyztuhu a oba xenony a doufam ze mi to vyjde do 30T.... koukam ale este tam mas bouchly bagy...no a blatnik, tak to muze bude o trosku vic, ale porad bych to videl tak kolem tech 30ti... 40max;) No vypada rozhodne vic KO nez ta tvoje.. Tenhle LeonekFR vypada taky zajimave 4x4 TDi 110kW http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=642&record=4240 ..ale to uz je OT sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 on si na ten jeho traktor neda dopustit!!! Vsak ty ma FRS tak muzes porovnat naftu vs benzin ;-) Takze cekame No srovnání je jasný. Já nevím co vůbec řešíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jo novi kdybys chtel, budes menit i chladic ? ted jsem mel nabidku na novej, asi jsou stejny s TDi, to ted nevim a za lacino tusim do 3tis,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 on si na ten jeho traktor neda dopustit!!! Vsak ty ma FRS tak muzes porovnat naftu vs benzin ;-) Takze cekame No srovnání je jasný. Já nevím co vůbec řešíš Ja nic ale Kochtik, navic FRS je podle me hodne slusny vozitko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ja nic ale Kochtik, navic FRS je podle me hodne slusny vozitko. Hodně dobrý, aspoň o jsem byl svezen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ja nic ale Kochtik, navic FRS je podle me hodne slusny vozitko. Hodně dobrý, aspoň o jsem byl svezen Jop !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 on si na ten jeho traktor neda dopustit!!! Vsak ty ma FRS tak muzes porovnat naftu vs benzin ;-) Takze cekame jj to muzu no, seriovou ORS a FRS porovnat muzu...fabka neni spatna, na to, ze je to diesel, tak celkem i sportovni svezeni, hlavne se to s ni da lupat po dalnici 200km/h a prumerna spotreba je kolem 6ti litru, to je proste parada....zrychleni to ma taky hodne hodne dobry, ale tahne jen chvilku, oproti Octavce...takze tech 96kW na takovydle autii je super!!! no a octule, co o tom rict vic, jen ta spotreba je trosku vyssi, kdyz si chce clovek trosku vychutnat rychlejsi jizdu....obe auta jsou fajn, ale pro takovy to blbnuti je lepsi ORS....ale jizda po dalnici na 6tku ma taky neco do sebe!!!! kazdopadne ORS rullezzzzzz!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jo novi kdybys chtel, budes menit i chladic ? ted jsem mel nabidku na novej, asi jsou stejny s TDi, to ted nevim a za lacino tusim do 3tis,-. hele chladic nastesti vypada v pohode!!! kdyby nahodou neco bylo, tak se ale ozvu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jo novi kdybys chtel, budes menit i chladic ? ted jsem mel nabidku na novej, asi jsou stejny s TDi, to ted nevim a za lacino tusim do 3tis,-. hele chladic nastesti vypada v pohode!!! kdyby nahodou neco bylo, tak se ale ozvu!! OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak tady jsou nejke ty fotky, ale je to fakt spinavi (svine pocasi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak tady jsou nejke ty fotky, ale je to fakt spinavi (svine pocasi). Kolik mas na budikach? taky 270 jako RS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak tady jsou nejke ty fotky, ale je to fakt spinavi (svine pocasi). Kolik mas na budikach? taky 270 jako RS ? na to sem se chtel zrovna taky zeptat, ale predbehl si mne, jestli to neni do 270, tak si myslim, ze neni neco v poradku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 3. To jsou uz orig xenony a rs naraznik ? Jakej mas r.v. kdyz je to predfacelift 00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak tady jsou nejke ty fotky, ale je to fakt spinavi (svine pocasi). Kolik mas na budikach? taky 270 jako RS ? na to sem se chtel zrovna taky zeptat, ale predbehl si mne, jestli to neni do 270, tak si myslim, ze neni neco v poradku... Ne 240 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.