Přejít na obsah

Servořízení KO

lada

Doporučené příspěvky

Tak jsem rano nastartoval a hned se mi rosvítila kontrolka a neslo skoro tocit volantem.

Je normalni ze celou dobu bylo vse ok a když nastrtuju tak hned se to posere???nevíte co to asi muze být??Nerad bych aby mi v servise neco nakecali a ohcali mě.Dík mám pouze spatne zkusenosti vzdy mě chtěli okrást. A hlavne už mě nebaví porád do auta investovat

Je to fabia rv 2000 1.4 74kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prd troma tyzdnami som mal to iste na 1.9SDi. Servo totalne stuhnute po nastartovani. V servise zistili ze je odidena elektronika a vraj sa to musi vymenit cele , zistili aj prehryzene kabliky od hlodavcov na nabijanie a tak baterka bola uplne vystavena( nevsimam moc kontrolky dobijania a ona fakt svietila pocas jazdy). Preto sa aj uplne tazko startovalo.

Vysledok nova baterka ,nove servo cca 36000,- Sk

Neviem ,ale ci by ta vystavena baterka a nasledne zle napajanie mohlo sposobit odchod toho serva do vecnich lovist...

Odkaz ke komentáři

no nevím.ale je fakt ze se mi hur startuje.Ale když se rozběhne alternator tak by se melo rozebehnout ne?

Mrkni do návodu k obsluze, je to tam napsané. Servo se rozběhne až po dalším nastartování, ale jen v případě, že už je napětí OK.

Odkaz ke komentáři

Prd troma tyzdnami som mal to iste na 1.9SDi. Servo totalne stuhnute po nastartovani. V servise zistili ze je odidena elektronika a vraj sa to musi vymenit cele , zistili aj prehryzene kabliky od hlodavcov na nabijanie a tak baterka bola uplne vystavena( nevsimam moc kontrolky dobijania a ona fakt svietila pocas jazdy). Preto sa aj uplne tazko startovalo.

Vysledok nova baterka ,nove servo cca 36000,- Sk

Neviem ,ale ci by ta vystavena baterka a nasledne zle napajanie mohlo sposobit odchod toho serva do vecnich lovist...

cena 36tSk Ta snad uz prinuti pozerat kontrolky, a mozno ani to nie

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...