Publikováno Leden 24, 200718 r Tak jsem rano nastartoval a hned se mi rosvítila kontrolka a neslo skoro tocit volantem. Je normalni ze celou dobu bylo vse ok a když nastrtuju tak hned se to posere???nevíte co to asi muze být??Nerad bych aby mi v servise neco nakecali a ohcali mě.Dík mám pouze spatne zkusenosti vzdy mě chtěli okrást. A hlavne už mě nebaví porád do auta investovat Je to fabia rv 2000 1.4 74kw
Leden 24, 200718 r Autor no nevím.ale je fakt ze se mi hur startuje.Ale když se rozběhne alternator tak by se melo rozebehnout ne?
Leden 24, 200718 r Autor před pul rokem jsem byl na diagnostice a pry mi alternator vyrabí male napětí pry ma byt 14v a ja mam 12-13V. Ale když pujdu na diagnostiku tak tam zjisti co to je ne??? Jestli nedostatkem napětí nebo servem?
Leden 24, 200718 r Prd troma tyzdnami som mal to iste na 1.9SDi. Servo totalne stuhnute po nastartovani. V servise zistili ze je odidena elektronika a vraj sa to musi vymenit cele , zistili aj prehryzene kabliky od hlodavcov na nabijanie a tak baterka bola uplne vystavena( nevsimam moc kontrolky dobijania a ona fakt svietila pocas jazdy). Preto sa aj uplne tazko startovalo. Vysledok nova baterka ,nove servo cca 36000,- Sk Neviem ,ale ci by ta vystavena baterka a nasledne zle napajanie mohlo sposobit odchod toho serva do vecnich lovist...
Leden 24, 200718 r no nevím.ale je fakt ze se mi hur startuje.Ale když se rozběhne alternator tak by se melo rozebehnout ne? Mrkni do návodu k obsluze, je to tam napsané. Servo se rozběhne až po dalším nastartování, ale jen v případě, že už je napětí OK.
Leden 24, 200718 r Prd troma tyzdnami som mal to iste na 1.9SDi. Servo totalne stuhnute po nastartovani. V servise zistili ze je odidena elektronika a vraj sa to musi vymenit cele , zistili aj prehryzene kabliky od hlodavcov na nabijanie a tak baterka bola uplne vystavena( nevsimam moc kontrolky dobijania a ona fakt svietila pocas jazdy). Preto sa aj uplne tazko startovalo.Vysledok nova baterka ,nove servo cca 36000,- Sk Neviem ,ale ci by ta vystavena baterka a nasledne zle napajanie mohlo sposobit odchod toho serva do vecnich lovist... cena 36tSk Ta snad uz prinuti pozerat kontrolky, a mozno ani to nie
Leden 24, 200718 r Ano, viz. návod k obsluze. Pokud je baterka OK, tak to bude něco jiného. Vezmi to někam na VAG. Upraveno Leden 24, 200718 r od rkonf
Leden 25, 200718 r Na tie kontrolky uz kukam , ale to bolo sluzobne tak pohoda . Teraz tak rozmyslam ci nas trosku neodrbkali, vymenili baterku, opravili kable, servo sa rozbehlo a oni zauctovali za nove... to uz sa nedozviem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.