Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Vloženo 11. Únor 2007 kluci jen tak mimo oranžová cayenne metalíza je jaká? Toto je cayenne jinak o týhle barvě je tady celou dobu řeč, kdyby někdo nevěděl Citovat
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Vloženo 11. Únor 2007 Alpako: kolik si platil za to přepsání těch kol do techničáku a co všechno k tomu potřebuju??? Citovat
Bohosu Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 Sinius mi tento dotaz vzal přímo z úst (respektive z klávesnice ) Citovat
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Vloženo 11. Únor 2007 Sinius mi tento dotaz vzal přímo z úst (respektive z klávesnice ) jsem rád, že me blbe dotazi napadají i někoho jinýho Citovat
Igor Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 kluci jen tak mimo oranžová cayenne metalíza je jaká? Toto je cayenne jinak o týhle barvě je tady celou dobu řeč, kdyby někdo nevěděl Apropo kde ste prišli na názov "červená základní metalíza" ? Citovat
alpako Vloženo 12. Únor 2007 Vloženo 12. Únor 2007 (editace) Apropo kde ste prišli na názov "červená základní metalíza" ? Ve velkém techničáku ...... ofiko název z MB Bohosu + Sinius: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6888 Tady je o tom asi vše řečeno TADY Je oficiální postup od MDČR a já jsem si je nechal zapsat na základě TOHOTO sdělení od Škoda Auto (V DOKUMENTU ODSTAVEČEK č.28 případně 29). Editováno: 12. Únor 2007, autor: alpako Citovat
Jack_lib Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Sinius: Stejná barva, stejný město. Já mám v TP napsáno 9770 červená základní metalíza a např v tabulce od Motipu je napsaný, že to je oranžová Cayenne metalíza. Tak fakt nevím. Jinak co použít na lakování např masky? Primer, plnič (nebo nemusím?), barva, lak? A kolik vrstev čeho? Barvu bych koupil asi ve škodovce. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.