Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 kluci jen tak mimo oranžová cayenne metalíza je jaká? Toto je cayenne jinak o týhle barvě je tady celou dobu řeč, kdyby někdo nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Alpako: kolik si platil za to přepsání těch kol do techničáku a co všechno k tomu potřebuju??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Sinius mi tento dotaz vzal přímo z úst (respektive z klávesnice ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Sinius mi tento dotaz vzal přímo z úst (respektive z klávesnice ) jsem rád, že me blbe dotazi napadají i někoho jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 kluci jen tak mimo oranžová cayenne metalíza je jaká? Toto je cayenne jinak o týhle barvě je tady celou dobu řeč, kdyby někdo nevěděl Apropo kde ste prišli na názov "červená základní metalíza" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) Apropo kde ste prišli na názov "červená základní metalíza" ? Ve velkém techničáku ...... ofiko název z MB Bohosu + Sinius: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6888 Tady je o tom asi vše řečeno TADY Je oficiální postup od MDČR a já jsem si je nechal zapsat na základě TOHOTO sdělení od Škoda Auto (V DOKUMENTU ODSTAVEČEK č.28 případně 29). Editováno: 12. Únor 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Sinius: Stejná barva, stejný město. Já mám v TP napsáno 9770 červená základní metalíza a např v tabulce od Motipu je napsaný, že to je oranžová Cayenne metalíza. Tak fakt nevím. Jinak co použít na lakování např masky? Primer, plnič (nebo nemusím?), barva, lak? A kolik vrstev čeho? Barvu bych koupil asi ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.