mirekcafa Vloženo Neděle v 15:16 Vloženo Neděle v 15:16 (editace) Před několika měsící jsem koupil O3 sedana s motorem CKFC r.v 2014 a nájezdem cca 370.000 km. Auto mělo v podstatě jednoho majitele, koupila ho firma kde s ním jezdila paní která ho po leasingu od firmy odkoupila, vypadá to, že jezdila dlouhé trasy. Nyní s ním jezdí moje žena v podstatě jen do práce 15 km tam 15 zpět, občas něco delšího. Auto vypaluje co 370 - 420 km, výfuk naprosto čistý. Firma, ani po ní majitelka s DPFkem nic nedělala (vyměna, čištění) a tak mi je divný že se v podstatě to DPFko chová skoro jak u novýho auta. Oil ash Residuje po koupi dle Vag DPF a i VCDS 88,8 g. Mechanik mi po kontrole stáhl Oil ash Residuje na 10% že prý by to mohlo padat do nouzáku. Auto s DPFkem jsem nikdy neměl a tak mám z toho trochu zamotanou hlavu jak se k tomu chovat. Editováno: Neděle v 15:21, autor: mirekcafa Citovat
p2p Vloženo Neděle v 15:32 Vloženo Neděle v 15:32 Urcite bych do toho nehrabal... Neni duvod... Citovat
mirekcafa Vloženo Neděle v 16:14 Autor Vloženo Neděle v 16:14 (editace) Určitě do toho nechci hrabat, jen mi to prostě vrtá hlavou když tady čtu o problémech s DPF filtry při daleko menším nájezdu a předpokládané životnosti filtru. Editováno: Neděle v 16:15, autor: mirekcafa Citovat
denial Vloženo Neděle v 16:37 Vloženo Neděle v 16:37 (editace) u noveho auta by som povedal, ze je dobry interval regeneracie 800 km, na vectre som mal aj 1000 a nikto mi to neveril. s 15 km za pol dna sa to ozve skoro, netreba sa bat jak se k tomu chovat: ZASADNE nevypinat motor, ked bezi regeneracia Editováno: Neděle v 16:38, autor: denial Citovat
LosDavos Vloženo Neděle v 18:16 Vloženo Neděle v 18:16 (editace) už to že ti ten oil ash resetoval do stavu nového filtru byla chyba, nemělo se do toho jebkat když to fungovalo. Naopak teď nebudou jednotce sedět diferenční tlaky a může to začít padat do nouzáku. Editováno: Neděle v 18:17, autor: LosDavos Citovat
mirekcafa Vloženo Neděle v 20:32 Autor Vloženo Neděle v 20:32 (editace) Údajně to při zaplněnosti 88% už mělo do nouzáku padat. Zatím to vypadá v pohodě Editováno: Neděle v 20:34, autor: mirekcafa Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.