Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ne ne ja som myslel chladic olej/vzduch take nieco ako je na foto: Existuju rozne modifikacie.

• Autor

Z toho co vidím na fotce by to asi šlo.Vypadá to jako dva spojené za sebou.Jsou dost tlusté a stačila by jen ta jedna polovina.Je to jenom o tvém dalším bádání.

Ty chladiče nalevo jsou velmi pdoobné tomu co máme v UNC 060.

Ty chladiče nalevo jsou velmi pdoobné tomu co máme v UNC 060.

Ono tie chladice su do podobnych masina ako UNC, atd atd.

:D:D

• Autor

mám chvíli a tak zase něco přidám.Po instalaci turba bylo třeba pro nasávání potřeba vyrobit nějaká vhodná ohebná trubka.Nechal jsem se opět inspirovat radou někoho jiného a použil hliníkové potrubí používané ve vzduchotechnice.

post-8-1170839826.jpg

• Autor

vyhodil jsem původní sání turba a kusu hlinílové trubky udělal mezikus s výstupem na odvzdušnění hlavy

post-8-1170840115.jpg

• Autor

potrubí jsem pro zpevnění a zabránění přechodu tepla od motoru omotal páskou co používají únosci vUSA pro zalepení úsměvu.

post-8-1170840371.jpg

• Autor

No a když jsme to takhle sestavené dostali do auta,udělali trubky na přívod a odvod oleje a bylo to.První jízdní dojmy byly docela dobré.Kolem 2000 ot poškubávalo a tak jsme dojeli lehce doladit soft.Nic přesného ,chtěli jsme co nám to ukáže na brzdě při stejném nastavení jako s GT1749 vb.Při zkoušce na testovacím kopci se zvedla maximálka z 205 na 220 km.

• Autor

Na brzdu jsem jel do Budějovic.Je sice postarší ,ale jen 20 km daleko.Pro orientaci to stačí.Výsledek je dobrej.měřili jsme jen do 4200 ot,ale z grafu je vidět,že by to ještě lezlo nahoru.

post-8-1170938604.jpg

Solidní, jen tak dál, přeju mnoho dalších úspěchů.

JJ moc pekny- drzim palce.. ;)

• 1 měsíc později...
  • Autor

dneska jsme zvedli plnící tlak na 1.8 baru a dopadlo to takhlepost-5596-1175789225_thumb.jpg

• Autor

Celohliníkáč by uč měl vydržetpost-5596-1176113846_thumb.jpg

Celohliníkáč by uč měl vydržetpost-5596-1176113846_thumb.jpg

To je vlastní výroba nebo je to z nějakého konkrétního auta...?

Moc pěkný... :palec2:

• Autor

je to origo tuningový chladič .

Obdivuju tvuj pristup, takovych je malo. Neco se rozleti, nenadavas, vymenis za poradny, nebojis se do toho jit po hlave. Good luck B)-_-

• Autor

díky,jinak Příbram sprinty druhé místo.Jestli vyjde video s Pasatem 1.8 turbobenzín 250 koní tak dám odkaz.Taky s náma prohrál.

Gratuluju k tomu úspěchu v Příbramy ve třídě diesel!!

• 1 měsíc později...

...chci u chipovanýho :help: RS dát sportovní filtr.Zajímá mě jestli má někdo zkušenosti

spis bych to tam nedaval, zbytecne si budes zasirat a vahu a bude to hovno prinos.

• 5 měsíců později...

Covece maš to pekny!!!! :palec2: :palec2: :palec2: Ale nemel bys tam nechat katalizator????nebude odchazet TURBO????

spis bych to tam nedaval, zbytecne si budes zasirat a vahu a bude to hovno prinos.

Musíš ho casto cistit..Ale spis je lepsi menit casteji normalni filtr stoji 200,- ;) ;)

...chci u chipovanýho :help: RS dát sportovní filtr.Zajímá mě jestli má někdo zkušenosti

Mám...je dost rychle zašpiněnej..a s ním je trochu víc slyšet turbína...samotnej filtr asi moc na výkonu nepřidá... ;)

Musíš ho casto cistit..Ale spis je lepsi menit casteji normalni filtr stoji 200,- ;) ;)

Má cenu ho tam davat????? :kuk: :kuk:

Má cenu ho tam davat????? :kuk: :kuk:

koni narust.Zmereno na brzde.Ale ne vlozka ale konus.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.