Únor 5, 200718 r Ne ne ja som myslel chladic olej/vzduch take nieco ako je na foto: Existuju rozne modifikacie.
Únor 5, 200718 r Autor Z toho co vidím na fotce by to asi šlo.Vypadá to jako dva spojené za sebou.Jsou dost tlusté a stačila by jen ta jedna polovina.Je to jenom o tvém dalším bádání.
Únor 5, 200718 r Ty chladiče nalevo jsou velmi pdoobné tomu co máme v UNC 060. Ono tie chladice su do podobnych masina ako UNC, atd atd.
Únor 7, 200718 r Autor mám chvíli a tak zase něco přidám.Po instalaci turba bylo třeba pro nasávání potřeba vyrobit nějaká vhodná ohebná trubka.Nechal jsem se opět inspirovat radou někoho jiného a použil hliníkové potrubí používané ve vzduchotechnice.
Únor 7, 200718 r Autor vyhodil jsem původní sání turba a kusu hlinílové trubky udělal mezikus s výstupem na odvzdušnění hlavy
Únor 7, 200718 r Autor potrubí jsem pro zpevnění a zabránění přechodu tepla od motoru omotal páskou co používají únosci vUSA pro zalepení úsměvu.
Únor 8, 200718 r Autor No a když jsme to takhle sestavené dostali do auta,udělali trubky na přívod a odvod oleje a bylo to.První jízdní dojmy byly docela dobré.Kolem 2000 ot poškubávalo a tak jsme dojeli lehce doladit soft.Nic přesného ,chtěli jsme co nám to ukáže na brzdě při stejném nastavení jako s GT1749 vb.Při zkoušce na testovacím kopci se zvedla maximálka z 205 na 220 km.
Únor 8, 200718 r Autor Na brzdu jsem jel do Budějovic.Je sice postarší ,ale jen 20 km daleko.Pro orientaci to stačí.Výsledek je dobrej.měřili jsme jen do 4200 ot,ale z grafu je vidět,že by to ještě lezlo nahoru.
Duben 9, 200718 r Celohliníkáč by uč měl vydržet To je vlastní výroba nebo je to z nějakého konkrétního auta...? Moc pěkný...
Duben 18, 200718 r Obdivuju tvuj pristup, takovych je malo. Neco se rozleti, nenadavas, vymenis za poradny, nebojis se do toho jit po hlave. Good luck
Duben 19, 200718 r Autor díky,jinak Příbram sprinty druhé místo.Jestli vyjde video s Pasatem 1.8 turbobenzín 250 koní tak dám odkaz.Taky s náma prohrál.
Květen 21, 200718 r ...chci u chipovanýho RS dát sportovní filtr.Zajímá mě jestli má někdo zkušenosti
Květen 21, 200718 r spis bych to tam nedaval, zbytecne si budes zasirat a vahu a bude to hovno prinos.
Listopad 18, 200717 r Covece maš to pekny!!!! :palec2: Ale nemel bys tam nechat katalizator????nebude odchazet TURBO????
Listopad 18, 200717 r spis bych to tam nedaval, zbytecne si budes zasirat a vahu a bude to hovno prinos. Musíš ho casto cistit..Ale spis je lepsi menit casteji normalni filtr stoji 200,- ;)
Listopad 18, 200717 r ...chci u chipovanýho RS dát sportovní filtr.Zajímá mě jestli má někdo zkušenosti Mám...je dost rychle zašpiněnej..a s ním je trochu víc slyšet turbína...samotnej filtr asi moc na výkonu nepřidá...
Listopad 21, 200717 r spis bych to tam nedaval, zbytecne si budes zasirat a vahu a bude to hovno prinos. Musíš ho casto cistit..Ale spis je lepsi menit casteji normalni filtr stoji 200,- ;) Má cenu ho tam davat????? :kuk:
Listopad 21, 200717 r spis bych to tam nedaval, zbytecne si budes zasirat a vahu a bude to hovno prinos. Musíš ho casto cistit..Ale spis je lepsi menit casteji normalni filtr stoji 200,- ;) Má cenu ho tam davat????? :kuk: koni narust.Zmereno na brzde.Ale ne vlozka ale konus.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.