Přejít na obsah

Aerodinamický hluk

Plecháč Tony

Doporučené příspěvky

Plecháč Tony: clovece, dakujem za tip .. skusil som ju odmontovat dnes aj ja, bozsky klud .. ziadne "prefukovanie" :)

Kua, ale cim to je, ze ta antena vydava take pazvuky, co s tym?

Proč to tak je se snažím zjistit... Možná bys mi moh pomoct. Jak ti to začalo hučet, samo od sebe, nebo si s anténou něco dělal, nebo jí měnil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto som kupoval pred pol rokom a myslim, ze chvilu potom to zacalo robit ... ale nie som sty, ci to nerobilo od zaciatku, len som si to nevsimal.

Teraz som sa bol previezt s antenou z otcovho meganu - stale klud, nic nebolo pocut. Ke d som ich porovnaval, tak moja stara bola akoby v tej hrubej petke ovela viac ohybna, otcova sa v tych miestach nedala ohnut .. tak ci to nie je tym?

Odkaz ke komentáři

No určitě je to anténo, protože já tam mam teď taky jinou z jiný fábie a je klid. Takže tamto holt budou nějaký levnější modely antén... Vedle sebe jsem je neporovnával ale mají pár odlišností. Ohýbat jsem je nezkoušel, ale všiml jsem si, že na té co tam mám teď, je ten drátek kterej jí obmotává před tou rozšířenou částí přerušen a tam u té myslím, že nebyl... Tak mi napadá, že to bylo propojené a ten hluk se tím pádem přenášel po drátu dovnitř do auta. Zkusím je někdy obě nafotit a dát je sem. Ale jsem rád, že jsem se toho hluku zbavil :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...