sako Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) Dnes ráno mi po ujetých 4 km zdechnul motor.Neví někdo čím by to mohlo být? Už jsem nenastartoval a musel jsem auto odtáhnout domů. Mám octávii TDI 66KW 2001, Mám ji asi 3 měsíce. Je možné, že by v palivovém okruhu zamrzla voda? Editováno: 26. leden 2007, autor: sako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jj vypadá to na vodu kdy byl měněn filtr ? (palivovej) u koupenyho auta bych to udělal jsko první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sako Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 palivový filtr byl samozřejmě při koupi auta tedy před 3 měsíci vyměněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 tak nejsi sám táhl jsem dnes 2 kámoše zkus nějakej přípravek do paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 kuva dyk není taká zima ne? já tam leju shell a zatím teda jezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) u nás -10 a jestli vlivem velkejch změn teplot se nakondenzovalo víc vody nevím. oba teda byli PD Editováno: 26. leden 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Nafta nezamrzne uplne na kost ona jaks tak zrosolovati neco jako ledova tris a kvuli tomu se nerostrikne pres trisky a tan pripravek do ty nafty je pekne mastnej ale asi to neni zbytecny -10 a startuju jak fik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no u nás bylo -8 a auto jezdí, právě nevím zda když tankuju na šelcenebo u omv , tak zda má smysl tam eště něco lejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 já raději aditiva do nafty přidávám (Castrol), bylo -10 a hodně TDi mělo problémy kvůli naftě. Aditiva do -26 vyjdou na necelou korunu na litr nafty, podle mě se to vyplatí, hodně peněz to podle mě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc no proste multikara hadra no....toho nadelas, mas mit uz predem preventivne radio na plny koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc no proste multikara hadra no....toho nadelas, mas mit uz predem preventivne radio na plny koule viz ze jsem na to cita ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc no proste multikara hadra no....toho nadelas, mas mit uz predem preventivne radio na plny koule viz ze jsem na to cita ) kazdej je nejakej.... ale je to krany pocit nastartovat v -25 ve 2 rano a vzbudit celou ulici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc no proste multikara hadra no....toho nadelas, mas mit uz predem preventivne radio na plny koule viz ze jsem na to cita ) kazdej je nejakej.... ale je to krany pocit nastartovat v -25 ve 2 rano a vzbudit celou ulici bud u tebe v ulici lidi spi tak spatne nebo ti to vazne dela strasnej ramus ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ne má tak silný audio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ne má tak silný audio bingo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Chlapi, zdarec Mám 1,8 20V benzín, a loni v Alpách na Glockneru start při -25 st. na první otočení klíčku... Oh, yes. Žádná aditiva, žádné další sračky, jen NATURAL 95 z obyčejného Globusu (v ČR stejný dodavatel, jako u SHELLU) A tak to má být! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ja loni a predloni, když jsme byli v dolomitech na lyžích startoval ráno při teplotách okolo -32°C, vzdycky chytla bez jakychkoliv aditiv, ale kazdej ranni start me uplně bolel, protoze mi prislo, ze jse nekde kov na kov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Chlapi, zdarec Mám 1,8 20V benzín, a loni v Alpách na Glockneru start při -25 st. na první otočení klíčku... Oh, yes. Žádná aditiva, žádné další sračky, jen NATURAL 95 z obyčejného Globusu (v ČR stejný dodavatel, jako u SHELLU) A tak to má být! tak a teď všichni zakřičíme "BENZÍN JE NELEPŠÍ" 1. BENZÍN JE NELEPŠÍ 2. BENZÍN JE NELEPŠÍ 3. BENZÍN JE NELEPŠÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudlos Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Čus, a při startu Ti svítila kontrolka žhavení? Už jsi nastartoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Chlapi, zdarec Mám 1,8 20V benzín, a loni v Alpách na Glockneru start při -25 st. na první otočení klíčku... Oh, yes. Žádná aditiva, žádné další sračky, jen NATURAL 95 z obyčejného Globusu (v ČR stejný dodavatel, jako u SHELLU) A tak to má být! ta předposlední věta je zavědějící, dodavatel možná stejný, ale ta cesta na pumpu trochu delší. To je skoro na nový téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 ty jo já nevim, já tento týden měl v nádrži BIOnaftu, bylo -13 a startoval jesm i bez aditiv v poho.. nenastartoval jesm až dneska po výměně palivového filtru... VIZ zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35387&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Dnes ráno mi po ujetých 4 km zdechnul motor.Neví někdo čím by to mohlo být?Už jsem nenastartoval a musel jsem auto odtáhnout domů. Mám octávii TDI 66KW 2001, Mám ji asi 3 měsíce. Je možné, že by v palivovém okruhu zamrzla voda? A nedosla ti nafta?Treba keca ukazatel paliva v te zime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 A nedosla ti nafta?Treba keca ukazatel paliva v te zime. Ty woe vzdyt uz je to skoro rok starej prispevek... Ted uz mu asi neporadis, ale treba to bude zase aktualni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Aj to jsem nejak prehlid.Pardon omlouvam se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.