Axzor Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Měl bych otázku, kterej je lepší? Ten ve spreji nebo práškovej v tý lahvi? S sprejem toho moc neuhasíš zkoušeli sme to a nic moc jasný láhev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Já mám pod sedadlem sprej a v kufru klasický mini hasičák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 ja som dostal k autu 1kg hasičák, zatiaľ je v kufri na pravej strane, je tam na to pásik na uchytenie...zatiaľ nevadí, uvidíme ako časom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 ja si nedavno poridil maly praškovy hasičak pod sedadlo spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandax17 Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 čau lidi, chci ve své Fabii II taky vozit hasičák, a chtěl jsem jeho umístění vyřešit pořádně a co nejlépe, takže jsem koupil originální držák hasičáku škoda, stejně od škodovky extrémně předražený hasičák. chci hasičák dát na asi nejlepší umístění - pod sedačku řidiče. schránku tam nemám, sundal jsem plast pod sedačkou, ale... jak tam hasičák upevnit? žádné připravené díry tam nejsou. ani v servisu škoda kde mi to prodali, nevěděli, že prý navrtat díry do profilu pod sedačkou. poradí někdo kdo má originální držák pod přední sedačkou? takhle to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Ahoj, co si pamatuji, tak ti chybí ještě jeden díl, přes který je to uchycené pod sedačku. Dále je ještě potřeba koupit plastový kryt, který ti jakoby vyplní ten otvor v obložení. Protože me nedávno umřel počítač na kterém jsem měl Etku, píši to co si pamatuji. Rozhodně se nemusí nic vrtat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandax17 Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 (editace) THORIN: co toto? http://www.partsbase.org/skoda/fabia-fab-eu-2007-5j-7-000-001-01115-fire-extinguisher-system/ díl 3 Editováno: 14. Červenec 2013, autor: fandax17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 jde to umístit do rooomstera po sededlo ridice i bez prihrádky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 v roomovi mám hasičák umístěn zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 někdo psal že oficiální umistění je po sedadlo řidiče tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 vzhledem k tomu že hasičák není povinný, není ani povinné umístění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 vzhledem k tomu že hasičák není povinný, není ani povinné umístění Je mi jasné, že reaguji relativně pozdě, ovšem hasičák není povinný v ČR, ale předpokládám, že nějaké oficiální řešení například pro Polsko být prostě muselo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 tak napiš SZ uživateli TOMUS, je to Polák, ať ti pohledá v jejich legislativě, zda to někde mají předepsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Koupil jsem obyčejný hasící přístroj a konečně jsem se dostal k přidělání. Budu to ještě trochu upravovat, abych to neměl přidělané na té pásce se suchým zipem. Uvažuji, že prostě do karoserie udělám vrtákem díru a dám to na šroub. Zatím to tedy vypadá takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.