Duben 3, 201312 r Měl bych otázku, kterej je lepší? Ten ve spreji nebo práškovej v tý lahvi? S sprejem toho moc neuhasíš zkoušeli sme to a nic moc jasný láhev
Duben 23, 201312 r ja som dostal k autu 1kg hasičák, zatiaľ je v kufri na pravej strane, je tam na to pásik na uchytenie...zatiaľ nevadí, uvidíme ako časom...
Červenec 11, 201312 r čau lidi, chci ve své Fabii II taky vozit hasičák, a chtěl jsem jeho umístění vyřešit pořádně a co nejlépe, takže jsem koupil originální držák hasičáku škoda, stejně od škodovky extrémně předražený hasičák. chci hasičák dát na asi nejlepší umístění - pod sedačku řidiče. schránku tam nemám, sundal jsem plast pod sedačkou, ale... jak tam hasičák upevnit? žádné připravené díry tam nejsou. ani v servisu škoda kde mi to prodali, nevěděli, že prý navrtat díry do profilu pod sedačkou. poradí někdo kdo má originální držák pod přední sedačkou? takhle to vypadá
Červenec 11, 201312 r Ahoj, co si pamatuji, tak ti chybí ještě jeden díl, přes který je to uchycené pod sedačku. Dále je ještě potřeba koupit plastový kryt, který ti jakoby vyplní ten otvor v obložení. Protože me nedávno umřel počítač na kterém jsem měl Etku, píši to co si pamatuji. Rozhodně se nemusí nic vrtat!
Červenec 14, 201312 r THORIN: co toto? http://www.partsbase.org/skoda/fabia-fab-eu-2007-5j-7-000-001-01115-fire-extinguisher-system/ díl 3 Upraveno Červenec 14, 201312 r od fandax17
Květen 23, 20169 r vzhledem k tomu že hasičák není povinný, není ani povinné umístění Je mi jasné, že reaguji relativně pozdě, ovšem hasičák není povinný v ČR, ale předpokládám, že nějaké oficiální řešení například pro Polsko být prostě muselo, ne?
Květen 24, 20169 r tak napiš SZ uživateli TOMUS, je to Polák, ať ti pohledá v jejich legislativě, zda to někde mají předepsané
Červen 8, 20169 r Koupil jsem obyčejný hasící přístroj a konečně jsem se dostal k přidělání. Budu to ještě trochu upravovat, abych to neměl přidělané na té pásce se suchým zipem. Uvažuji, že prostě do karoserie udělám vrtákem díru a dám to na šroub. Zatím to tedy vypadá takto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.