Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Měl bych otázku, kterej je lepší? Ten ve spreji nebo práškovej v tý lahvi? smile.gif

S sprejem toho moc neuhasíš zkoušeli sme to a nic moc jasný láhev 

Já mám pod sedadlem sprej a v kufru klasický mini hasičák.

• 3 týdny později...

ja som dostal k autu 1kg hasičák, zatiaľ je v kufri na pravej strane, je tam na to pásik na uchytenie...zatiaľ nevadí, uvidíme ako časom...

• 1 měsíc později...

ja si nedavno poridil maly praškovy hasičak pod sedadlo spolujezdce

• 3 týdny později...

čau lidi, chci ve své Fabii II taky vozit hasičák, a chtěl jsem jeho umístění vyřešit pořádně a co nejlépe, takže jsem koupil originální držák hasičáku škoda, stejně od škodovky extrémně předražený hasičák. chci hasičák dát na asi nejlepší umístění - pod sedačku řidiče. schránku tam nemám, sundal jsem plast pod sedačkou, ale... jak tam hasičák upevnit? žádné připravené díry tam nejsou. ani v servisu škoda kde mi to prodali, nevěděli, že prý navrtat díry do profilu pod sedačkou. poradí někdo kdo má originální držák pod přední sedačkou?

takhle to vypadá

DSC07601rb.jpg?ver=2

Ahoj, co si pamatuji, tak ti chybí ještě jeden díl, přes který je to uchycené pod sedačku. Dále je ještě potřeba koupit plastový kryt, který ti jakoby vyplní ten otvor v obložení. Protože me nedávno umřel počítač na kterém jsem měl Etku, píši to co si pamatuji. Rozhodně se nemusí nic vrtat!

• 2 roky později...

jde to umístit do rooomstera po sededlo ridice i bez prihrádky?

někdo psal že oficiální umistění je po sedadlo řidiče tak nevim

vzhledem k tomu že hasičák není povinný, není ani povinné umístění

• 5 měsíců později...

vzhledem k tomu že hasičák není povinný, není ani povinné umístění

Je mi jasné, že reaguji relativně pozdě, ovšem hasičák není povinný v ČR, ale předpokládám, že nějaké oficiální řešení například pro Polsko být prostě muselo, ne?

tak napiš SZ uživateli TOMUS, je to Polák, ať ti pohledá v jejich legislativě, zda to někde mají předepsané

• 3 týdny později...

Koupil jsem obyčejný hasící přístroj a konečně jsem se dostal k přidělání. Budu to ještě trochu upravovat, abych to neměl přidělané na té pásce se suchým zipem. Uvažuji, že prostě do karoserie udělám vrtákem díru a dám to na šroub. Zatím to tedy vypadá takto.

post-92539-0-40819200-1465362887_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.