Blekouš Vloženo 23. Července Vloženo 23. Července (editace) Zdravím. Mám dotaz ohledně výměny chladičové stěny. Mám dole ulámané držáky pro spodní kryt motoru. Jak složité je ji vyměnit popř co může vyjít oprava s servisu. Jak je to s chladičem a s klimatizací zda se musí demontovat. Děkuji za názory a případné osobní zkušenosti s opravou Update. Sehnal jsem origo nový díl za 1755,- Teď jen máte tedy někdo zkušenost nebo radu. Díky za každou pozitivní reakci Editováno: 31. Července, autor: Blekouš Citovat
Blekouš Vloženo před 10 hodinami Autor Vloženo před 10 hodinami Tak koukám, že zatím nikdo neřešil. Citovat
lucky.jack Vloženo před 2 hodinami Vloženo před 2 hodinami Kompletně odstrojit předek (světla, nárazník). Vodní chladič by měl jít vyndat bez vypouštění. Klima chladič půjde odklonit nebo bude muset ven. To je na tao, zda se ti to povede. Samozřejmě je jistější ho sundat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.