Publikováno Červenec 30Čvc 30 Zdravím, mám Škodu Scalu 2019 1.0 TSi a mám "problém" s parkovací kamerou. Když zařadím zpátečku, tak vše funguje, obraz se ukáže a je to v pořádku. Akorát jsem si všiml, že když zatočím volantem, tak ty ukazatele vzdálenosti jsou stále rovně a neukazují mi, kam zatáčím. Je toto normální chování? U dalších vozů to funguje, tak se raději ptám, jestli jsem náhodou ve své Škodě tuhle "vychytávku" nevypnul. Nemám tam i takové ty žluté ukazatele, které by tam měli být. Na fotografii níže můžete vidět, jak to vypadá. Dá se to nějak zapnout, nebo to je dané? Díky moc za odpověď! Upraveno Červenec 30Čvc 30 od MarNy999 Dopřesnění
Červenec 30Čvc 30 Ahoj, záleží na verzi samotné kamery. Vyšší verze mají pohyblivé vodící čáry a ty základní jen statické.
Červenec 30Čvc 30 Je to typem kamery - tahle verze naváděcí pruhy nemá a je lowline. Měl jsem jí u minulé Scaly, umí to highline (jak mi bylo vysvětleno 😉).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.