Pavko Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Romane nebýt Tebe, tak tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No tak to je "super"....většinou se chyby napravují,ale v tomhle případě se na to asi vybodli..asi by se jim nevyplatilo udělat novou formu.... Takže každej kdo má ve Fábce loketku,tak tam má díru,nebo si to musí nějak zadělat...takže takové "dodo" dodělej doma... Tak tímto končím....pak sem kdyžtak hodím taky foto až to budu mít hotové.. Díky všem za info... udělat novou formu je asi tak půlmega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Romane nebýt Tebe, tak tam není to je ta moje guma nebo jsi použil něco ala TCPA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 To je komplet od Tebe, jenom jsem držák namočil do kataforézy a nalakoval do barvy, sice není vidět, ale coby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 To je komplet od Tebe, jenom jsem držák namočil do kataforézy a nalakoval do barvy, sice není vidět, ale coby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No tak to je "super"....většinou se chyby napravují,ale v tomhle případě se na to asi vybodli..asi by se jim nevyplatilo udělat novou formu.... Takže každej kdo má ve Fábce loketku,tak tam má díru,nebo si to musí nějak zadělat...takže takové "dodo" dodělej doma... Tak tímto končím....pak sem kdyžtak hodím taky foto až to budu mít hotové.. Díky všem za info... udělat novou formu je asi tak půlmega. No jasně....u nás ve fabrice stojí jedna forma třeba i 5 mega...ale co je to pro podnik jako automobilka...to je zanedbatelná částka...myslím že kdyby loketku měla fábka ve standardu,tak by to asi řešili,ale takhle na to házej bobek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No tak to je "super"....většinou se chyby napravují,ale v tomhle případě se na to asi vybodli..asi by se jim nevyplatilo udělat novou formu.... Takže každej kdo má ve Fábce loketku,tak tam má díru,nebo si to musí nějak zadělat...takže takové "dodo" dodělej doma... Tak tímto končím....pak sem kdyžtak hodím taky foto až to budu mít hotové.. Díky všem za info... udělat novou formu je asi tak půlmega. No jasně....u nás ve fabrice stojí jedna forma třeba i 5 mega...ale co je to pro podnik jako automobilka...to je zanedbatelná částka...myslím že kdyby loketku měla fábka ve standardu,tak by to asi řešili,ale takhle na to házej bobek... souhlas! Ale proč dělat jinou formu když to vyřeší jedna lemovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No tak to je "super"....většinou se chyby napravují,ale v tomhle případě se na to asi vybodli..asi by se jim nevyplatilo udělat novou formu.... Takže každej kdo má ve Fábce loketku,tak tam má díru,nebo si to musí nějak zadělat...takže takové "dodo" dodělej doma... Tak tímto končím....pak sem kdyžtak hodím taky foto až to budu mít hotové.. Díky všem za info... udělat novou formu je asi tak půlmega. No jasně....u nás ve fabrice stojí jedna forma třeba i 5 mega...ale co je to pro podnik jako automobilka...to je zanedbatelná částka...myslím že kdyby loketku měla fábka ve standardu,tak by to asi řešili,ale takhle na to házej bobek... souhlas! Ale proč dělat jinou formu když to vyřeší jedna lemovka Ale tu lemovku si musíš sehnat sám ne...?Nebo je to snad originál díl Škoda..:??? Kde se to dá jinak koupit...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) No tak to je "super"....většinou se chyby napravují,ale v tomhle případě se na to asi vybodli..asi by se jim nevyplatilo udělat novou formu.... Takže každej kdo má ve Fábce loketku,tak tam má díru,nebo si to musí nějak zadělat...takže takové "dodo" dodělej doma... Tak tímto končím....pak sem kdyžtak hodím taky foto až to budu mít hotové.. Díky všem za info... udělat novou formu je asi tak půlmega. No jasně....u nás ve fabrice stojí jedna forma třeba i 5 mega...ale co je to pro podnik jako automobilka...to je zanedbatelná částka...myslím že kdyby loketku měla fábka ve standardu,tak by to asi řešili,ale takhle na to házej bobek... souhlas! Ale proč dělat jinou formu když to vyřeší jedna lemovka Ale tu lemovku si musíš sehnat sám ne...?Nebo je to snad originál díl Škoda..:??? Kde se to dá jinak koupit...? Ta lemovka je součástí loketní opěrky.Já jí posílám z držákama+spoj.materiálem. Editováno: 14. Únor 2007, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Takže ta lemovka je i v montážní sadě loketní opěrky,když si jí koupím ve Škodovce...?Něco tam vymyslím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Takže ta lemovka je i v montážní sadě loketní opěrky,když si jí koupím ve Škodovce...?Něco tam vymyslím.... jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Tak jsem se dneska pral s loketkou....mám vše origoš..loketku,adaptéry,držák...po montáži,když už jsem chtěl nasadit plastové kryty,jsem zjistil že je celý držák posunutý ke spolujezdci,tím pádem tam nejde dát ten kryt ze spolujezdcovy strany...když jsem ho tam zkoušel dát,tak mu vadí z boku tunel a ten na něj tlačí,takže se to nahoře u kloubu loketky otvírá.....potřeboval bych tak cca 5mm s držákem doleva...každý držák by měl být stejný a nevím proč zrovna mě to musí dělat paseku... Neměl jste někdo podobný problém...????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 kdyby sis ten držák natřel barvou, tak by ti to sedlo líp , ale máš to nenatřený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 kdyby sis ten držák natřel barvou, tak by ti to sedlo líp , ale máš to nenatřený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Tak jsem držák a loketku namontoval a udělal podrobné fotky,aby ste viděli o čem sem psal a taky kdyby s tím měl někdo podobný problém... Foto 1. Origoš držák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Foto 2. držák je tam kde má být,není prostor,abych ho posunul do strany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) Loketka přidělaná k držáku....Zde je vidět že mezi sedadlem řidiče a loketkou je mezera,kdežto u spolujezdce je až na sedačce... Editováno: 19. Únor 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) Foto 4. Loketka zakloněná na max. nezdá se vám záklon moc velký...? Editováno: 19. Únor 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Foto 5. Ted už s tunelem,který jsem přichytil,aby byl v poloze v jaké má být...(s ním se takx nedá kam uhnout,aby mi pak seděly plasty kolem nohy loketky... Všiměte si mezery nalevo..je příliž malá...celá noha loketky je prostě moc vlevo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Foto 6. Tohle je nejhorší...celá loketka je jakoby moc v předu a ten uhel tunel/noha loketky se mi taky nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Foto 6. Tohle je nejhorší...celá loketka je jakoby moc v předu a ten uhel tunel/noha loketky se mi taky nezdá... nemáš ty plasty náhodou obráceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Jediné co mě napadá jak dostat loketku víc k řidiči je že bych nechal stáhnou každou z dosedacích ploch (viz foto)tak cca o 2,5mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 druhá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Foto 6. Tohle je nejhorší...celá loketka je jakoby moc v předu a ten uhel tunel/noha loketky se mi taky nezdá... nemáš ty plasty náhodou obráceně. ajo...voe....ale mrkni na tuhle fotku.....nejen že je dostrany,ale je i moc vpředu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Montoval jsem už 2 loketky a žádnej problém jsem neměl...není ten držák náhodou nějak ohlej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.