najmis Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Nevíte někdo jaké je označení,název těchto alu 15" Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Kola se jmenuji Charme. Rozmer je 6,0Jx15, ET43, objednaci cislo jako prislusenstvi je CCH 400 004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Super.....kde jsi to našel...?v Etce...? Jen pro zajímavost kolik by jste viděli prodejní cenu těchto alu...(samotných alu bez pneu) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 V Etce to najdes taky, ja mel po ruce prodejni letak. Jak prodejni cenu? Mas a chces prodat? Nebo koupit nove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Mám je...jen mě zajímá jaká by asi byla cena kdybych je třeba chtěl prodat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Zalezi na jejich stavu, ale nejlepsi je se podívat do bazaru, jak se hybaji ceny... Na druhou stranu v Annonci je asi prodas urcite draz. Editováno: 28. leden 2007, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Nové stojí ve škodovce kolem 3 tKć, na druhou stranu je teď brácha koupil úplně nové, komplet zabalené za tuto cenovku http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18735, já je mám taky, kupoval jsem loni starší bez pneu za 6 tKč. Editováno: 28. leden 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 No stav alu vidíš na fotkách....na to jak jsou staré tak jsem čuměl že nejsou vorvany a poškrábany....jo jeden z mála řidiču co uměl parkovat... Jinak tyhle kola moc v inzercích vidět nejsou...není to běžný typ...asi 90% Fabek je htp a ty jsou rády že mají pokice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.