Soprano_Tony Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 hehe vynimocne vam davam za pravdu ... , asi to povolilo tymi teplotnymi otrasmi, takze lepidla made in USA su na h....o presne tak ako tie made in China. nastastie to zacalo iba kvapkat takze som neprisiel o vsetku G12-ku, dolial som asi len pol litra. predtym som zhanal na vrakovisku a ten manik mi zahaluzil 2500sk, otec ma znameho v mototechnene tak nejak pospekulovali a mam novy za 2200sk, vymeneny za dve hodinky svojpomocne. takze aj na blbosti a chybach sa clovek uci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 nepatri to sice k tomu, ale vdaka tomu som praskol ten chladic, mam trosku dotlucene plasty co kryju motor a hlavne chladic, cim ich dat dokopy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 nepatri to sice k tomu, ale vdaka tomu som praskol ten chladic, mam trosku dotlucene plasty co kryju motor a hlavne chladic, cim ich dat dokopy? Nejlépe koupit nové - pokud je to pevnostně-funkční díl. Pokud je to esteticko-funkční díl, zkus to slepit tím zázračným lepidlem nebo pájkou. Pokud je to estetický díl - nechat být, popř. vymontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) Mě přijde neoriginální chladič jako dobrá volba. Si snad někdo myslí, že ho v Boleslavy snad vyrábí. Konečně pochopte, že škodovka tomu chladiči dá pouze přebal a ten kus papíru a igelitu se počítá v řádech desítek % nahoru. Existují přední výrobci chladičů a cena na Fábii tak 2.500,-škodofka je od nich bere samozřejmě taky! Platit v tomto případě peníze navíc je naprostá zhovadilost... Opravovat původní je asi podle mě taky zbytečně riskantní. V nejhorší chvíly na nejhorším místě tak to chodí... Editováno: 28. Únor 2007, autor: Petris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.