Publikováno Srpen 6Srp 6 Se zapnutím zapalování/nastartováním se automaticky zapne taky hudba (v mém případě z flešky), ačkoli byla při posledním vypnutí zastavená. Nikde v nastavení jsem nenašel možnost toto nějak ovlivnit. Věděl by někdo, jestli to nějak jde, nebo by to šlo event. přes diagnostiku? EDIT: Poslední, co mě napadlo, bylo v nastavení ztišení na minimum při zapnutí, ale tam lze jen ztišit, nikoli úplně vypnout. Pak už snad jedině při vypnutí přepnout na neobsazený zdroj - třeba AUX. Jde mi o zapnutí třeba se spící posádkou apod. 🤔. Upraveno Srpen 7Srp 7 od marskama
před 4 hodiny4 hod Jo, tak tohle se mi taky stává. Je jedno, jestli jsem měl naposledy v telefonu (Android) měl spuštěné Spotify, VLC, hudební přehrávač…prostě poslední spuštěná audio Apka se automaticky „při nastartování auta“ spustí. I když mám puštěné rádio, tak se mi na pozadí telefonu rozběhne audio aplikace. Je to otravný a netuším, jestli se to dá vypnout. Mám Swing jednotku v Rapidu (verze 5JA 035 871C, HW 671 a SW 8395), prý na ní neexistuje aktualizace. WtF???
před 4 hodiny4 hod tak pokial ide o nejaku apku ktora idfe cez AA tak tam je bud priamo v nastaveniach alebo v tom hidden developer mode nastavenie ze pokracovat v hudbe po spusteni. ja to mam trvalo zapnute lebo ked cestujem do prace tak na 2 miestach su rusicky a bezdratove AA vypadne a zacne hrat radio, akonahle sa AA zas pripoji, spusti poslednu pesnicku ktora hrala.
před 3 hodiny3 hod Ano, pokud jde o AA, je to v nastaveních. není potřeba ani developer mode.Jak to nastavit v autě při přehrávání z USB, bohužel, nevím. Upraveno před 3 hodiny3 hod od hamoun
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.