Červen 1, 200718 r jaj tak origoš 50mm a supersport 49mm okamžitě volám na cartechgroup a v pondělí posílám zpátky
Červen 2, 200718 r takže kolegové... toto ne. Otázka tedy zní co, kde a za kolik.... tak sem šoupněte pár linků...
Červen 4, 200718 r tedka sem mluvil s člověkem od cartechgroup...podvozky supersport prodavaj tři roky a prodali jich desitky a tento případ byl jediný... ta závada nevznikla kvůli tomu 1mm ale kvůli špatné montáži no ale zejtra knim jedu a podvozek vracim!!!
Červen 5, 200718 r Vyjádření HP k dotazu na podvozek, se kterým se dá jezdit po našich super cestách: Dobrý den, vyrábíme podvozky určené do běžného provozu, přední tlumiče jsou štelovací, zadní se snižují pružinou. cena za sadu je 12000,- + dph, + 2000,- zadnípružiny (1 ks á 1000,-)
Červen 5, 200718 r Vyjádření HP k dotazu na podvozek, se kterým se dá jezdit po našich super cestách:Dobrý den, vyrábíme podvozky určené do běžného provozu, přední tlumiče jsou štelovací, zadní se snižují pružinou. cena za sadu je 12000,- + dph, + 2000,- zadnípružiny (1 ks á 1000,-) Jo ten mam, a jsem maximalne spokojenej....a ukecal sem to bez DPH..
Červen 7, 200718 r Vyjádření HP k dotazu na podvozek, se kterým se dá jezdit po našich super cestách:Dobrý den, vyrábíme podvozky určené do běžného provozu, přední tlumiče jsou štelovací, zadní se snižují pružinou. cena za sadu je 12000,- + dph, + 2000,- zadnípružiny (1 ks á 1000,-) Jo ten mam, a jsem maximalne spokojenej....a ukecal sem to bez DPH.. a kde se to dá pořídit?
Červen 7, 200718 r Vyjádření HP k dotazu na podvozek, se kterým se dá jezdit po našich super cestách:Dobrý den, vyrábíme podvozky určené do běžného provozu, přední tlumiče jsou štelovací, zadní se snižují pružinou. cena za sadu je 12000,- + dph, + 2000,- zadnípružiny (1 ks á 1000,-) Jo ten mam, a jsem maximalne spokojenej....a ukecal sem to bez DPH.. a kde se to dá pořídit? No ja si byl pro nej primo u nich v Jablonci nebo Liberci.... Jinak www.hpsporting.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.