Publikováno Leden 28, 200718 r Jen takovej dotaz nevite nekdo, kolik PS se da vytahnout z tydle octule?? videl sem ve svete motoru, ze z O2 RS se da vytahnout vic jak 300 PS, tak by mne zajimalo, jak je na tom jeji starsi sestra?? diky moc!!!
Leden 28, 200718 r pokud jsi dobře četl tak to dělala nějaká tuningová firma v německu,pokud někdo v čechách nevím musel by ses poptat po firmách ale myslím že s dostatečnýma úpravama by ses tam eventuelně mohl dostat ale za to bude kupa peněz,to už by se vyplatilo koupit motor z nějakýho závodního speciálu možná z okruhovky ale nevím kolik měli
Leden 28, 200718 r O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-)
Leden 28, 200718 r nezapomen jsem dávat postupy a pak balík za toto vysypaný mohlo by to býti zajímavé
Leden 28, 200718 r Autor pokud jsi dobře četl tak to dělala nějaká tuningová firma v německu,pokud někdo v čechách nevím musel by ses poptat po firmách ale myslím že s dostatečnýma úpravama by ses tam eventuelně mohl dostat ale za to bude kupa peněz,to už by se vyplatilo koupit motor z nějakýho závodního speciálu možná z okruhovky ale nevím kolik měli jj ja vim, ze to bylo z Nemecka, ale jen mne to tak zajimalo, jestli nekdo nevi neco o O1...
Leden 28, 200718 r Autor O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) to jako ta tvoje???
Leden 28, 200718 r O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) to jako ta tvoje??? Nene moje ne ... jeden typek z Anglie ;-) Abych Vas malicko navnadil : http://www.bigturbo.net/images/octavia/pho...hoot/index.html
Leden 28, 200718 r Tak ze sériového motoru se chiptuningem, výměnou výfuku bude dát dostat někde kolem 210-220k, dalšími úprvami jako je výměna vstřikovačů, turba atd. výkony a finance půjdou nahoru. Ale myslím že těch 210-220k je celkem reálné za ještě rozumné investice. Uvidíme co ukáže brzda
Leden 28, 200718 r O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) to jako ta tvoje??? Nene moje ne ... jeden typek z Anglie ;-) Abych Vas malicko navnadil : http://www.bigturbo.net/images/octavia/pho...hoot/index.html no tak pánové, motor tedy není vůbec moje parketa, ale určitě se nenecháme zahanbit nějakým týpkem z Anglie..... a najde se někdo kdo bude hájit naši čest:D
Leden 28, 200718 r O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) to jako ta tvoje??? Nene moje ne ... jeden typek z Anglie ;-) Abych Vas malicko navnadil : http://www.bigturbo.net/images/octavia/pho...hoot/index.html no tak pánové, motor tedy není vůbec moje parketa, ale určitě se nenecháme zahanbit nějakým týpkem z Anglie..... a najde se někdo kdo bude hájit naši čest:D No jedinej dko se na to chysta vrhnout co ja vim je Skodik - Jakub, ale nevim nevim 400bhp je proste WAAAAY TOOOOO MUCH !!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.