Publikováno Leden 29, 200718 r Viděl jsem r. 97 1,6 74KW/el.zrcatka,okna a nemela ABS je to možné? díky za odpoveď
Leden 29, 200718 r Nevím jak 74, ale 55 jsem viděl několik. Já osobně to tedy mám obraceně t.j. mám ABS, ale švihadla. Upraveno Leden 29, 200718 r od Franta
Leden 29, 200718 r Je to možné. Máme jednu takovou v rodině, r.v. 99, bez ABS. Asi bejvávalo na objednávku za příplateček.
Leden 29, 200718 r Mam 74kW MR98 a ABS mam, ale je to SLX, akorat si vubec nedokazu vybavit, jestli sme ho nechavali davat za priplatek, ale mam pocit, ze ne, ze to u SLX uz bylo, i s EDS. Tenkrat se do Octavek vic nedavalo, nez tam mam, az o rok a pul pozdejs najednou bylo veci, jen automat sem vynechal Jen tak btw, je tu nejakej podobnej magor, co ma klimu a za priplatek sibr?
Leden 29, 200718 r Mam 74kW MR98 a ABS mam, ale je to SLX, akorat si vubec nedokazu vybavit, jestli sme ho nechavali davat za priplatek, ale mam pocit, ze ne, ze to u SLX uz bylo, i s EDS. Tenkrat se do Octavek vic nedavalo, nez tam mam, az o rok a pul pozdejs najednou bylo veci, jen automat sem vynechal Jen tak btw, je tu nejakej podobnej magor, co ma klimu a za priplatek sibr? Tak teda nevím, jestli jsem magor, ale mám mechanickou klimatizaci a mám i šíbr. Ale já jsem to auto kupoval ojeté ABS mám, vyhřívané sedačky taky, švihadla nemám a nemám ani EDS Upraveno Leden 29, 200718 r od Tygr_O2_blue_race_RS
Leden 29, 200718 r Mam 74kW MR98 a ABS mam, ale je to SLX, akorat si vubec nedokazu vybavit, jestli sme ho nechavali davat za priplatek, ale mam pocit, ze ne, ze to u SLX uz bylo, i s EDS. Tenkrat se do Octavek vic nedavalo, nez tam mam, az o rok a pul pozdejs najednou bylo veci, jen automat sem vynechal Jen tak btw, je tu nejakej podobnej magor, co ma klimu a za priplatek sibr? Tak teda nevím, jestli jsem magor, ale mám mechanickou klimatizaci a mám i šíbr. Ale já jsem to auto kupoval ojeté ABS mám, vyhřívané sedačky taky, švihadla nemám a nemám ani EDS Nejsem saaaam Ja to tam chtel ale mit oboji, ty ses v tom trochu nevinne Ale vyhody to ma, coz? Ale mas zjevne to samy, co ja, jen je divny, ze nemas EDS, to bylo v tomhle pripade spolecne s ABS mam ten pocit. Ja zas nemam vyhrivany sedacky, ty tenkrat jeste nebyly, nebo mi to uslo
Leden 29, 200718 r Šíbr je dobrá věc, za teplých letních večerů jsou projížďky po okreskách nádherné. PS: Jak poznám, jestli mám EDS?
Leden 29, 200718 r Šíbr je dobrá věc, za teplých letních večerů jsou projížďky po okreskách nádherné.PS: Jak poznám, jestli mám EDS? Presne, kdyz neni vylozene vedro, tak klimu vubec nepoustim a sibruju si. Ostatne si ze me delaj vsichni prdel, ze mam i bocni okno votevreny dokud poradne nemrzne, jak furt vetram. Zkus mrknout sem...
Leden 29, 200718 r 1AH = Antiblokovací systém ABS s elektronickou uzávěrkou diferenciálu EDS tak tohle tam mám a ješto mnoho dalšího
Leden 29, 200718 r Viděl jsem r. 97 1,6 74KW/el.zrcatka,okna a nemela ABS je to možné?díky za odpoveď Já má octu ročník 99 motor 1.6/74kW GLX bez klimy, ABS, EDS, vyhřívání sedaček atd. Takový ohulený auto ...
Leden 29, 200718 r Viděl jsem r. 97 1,6 74KW/el.zrcatka,okna a nemela ABS je to možné?díky za odpoveď Já má octu ročník 99 motor 1.6/74kW GLX bez klimy, ABS, EDS, vyhřívání sedaček atd. Takový ohulený auto ... jj GLX je takova hola vybavicka vse v el...ale klima,abs, nikde......
Leden 29, 200718 r mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil
Leden 30, 200718 r mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil No na ABS asi taky ne
Leden 30, 200718 r mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil No na ABS asi taky ne Ale na okna v elektrice, vyhřívané sedačky a rádio Pioneer už asi jo
Leden 30, 200718 r mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil No na ABS asi taky ne Ale na okna v elektrice, vyhřívané sedačky a rádio Pioneer už asi jo No, snad mozna to radio
Leden 30, 200718 r mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil No na ABS asi taky ne Ale na okna v elektrice, vyhřívané sedačky a rádio Pioneer už asi jo No, snad mozna to radio A samozřejmě hliníková kola A v kufru speciální přihrádka s chladícím zařízením na šampaňské a jahody
Únor 1, 200718 r Vše je o tom co si připlatíte.Někerý Octi 98 74KW GLX jsou bez ABS,jiný ho mají,a když přidáš ještě nějakej ten Groš,tak máš k tomu ještě EDS.
Únor 1, 200718 r Vše je o tom co si připlatíte.Někerý Octi 98 74KW GLX jsou bez ABS,jiný ho mají,a když přidáš ještě nějakej ten Groš,tak máš k tomu ještě EDS. Ty jsi platil grošema?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.