doktor.j Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Viděl jsem r. 97 1,6 74KW/el.zrcatka,okna a nemela ABS je to možné? díky za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) Nevím jak 74, ale 55 jsem viděl několik. Já osobně to tedy mám obraceně t.j. mám ABS, ale švihadla. Editováno: 29. leden 2007, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Je to možné. Máme jednu takovou v rodině, r.v. 99, bez ABS. Asi bejvávalo na objednávku za příplateček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dela - ja ji mam bez ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 myslím,že v roce 97 se dávalo ABS standartně jen do 1,8 20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ješte v modelovém roce 2000 (tedy do faceliftu) němelo ani GLX standardně ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Mam 74kW MR98 a ABS mam, ale je to SLX, akorat si vubec nedokazu vybavit, jestli sme ho nechavali davat za priplatek, ale mam pocit, ze ne, ze to u SLX uz bylo, i s EDS. Tenkrat se do Octavek vic nedavalo, nez tam mam, az o rok a pul pozdejs najednou bylo veci, jen automat sem vynechal Jen tak btw, je tu nejakej podobnej magor, co ma klimu a za priplatek sibr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) Mam 74kW MR98 a ABS mam, ale je to SLX, akorat si vubec nedokazu vybavit, jestli sme ho nechavali davat za priplatek, ale mam pocit, ze ne, ze to u SLX uz bylo, i s EDS. Tenkrat se do Octavek vic nedavalo, nez tam mam, az o rok a pul pozdejs najednou bylo veci, jen automat sem vynechal Jen tak btw, je tu nejakej podobnej magor, co ma klimu a za priplatek sibr? Tak teda nevím, jestli jsem magor, ale mám mechanickou klimatizaci a mám i šíbr. Ale já jsem to auto kupoval ojeté ABS mám, vyhřívané sedačky taky, švihadla nemám a nemám ani EDS Editováno: 29. leden 2007, autor: Tygr_O2_blue_race_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Mam 74kW MR98 a ABS mam, ale je to SLX, akorat si vubec nedokazu vybavit, jestli sme ho nechavali davat za priplatek, ale mam pocit, ze ne, ze to u SLX uz bylo, i s EDS. Tenkrat se do Octavek vic nedavalo, nez tam mam, az o rok a pul pozdejs najednou bylo veci, jen automat sem vynechal Jen tak btw, je tu nejakej podobnej magor, co ma klimu a za priplatek sibr? Tak teda nevím, jestli jsem magor, ale mám mechanickou klimatizaci a mám i šíbr. Ale já jsem to auto kupoval ojeté ABS mám, vyhřívané sedačky taky, švihadla nemám a nemám ani EDS Nejsem saaaam Ja to tam chtel ale mit oboji, ty ses v tom trochu nevinne Ale vyhody to ma, coz? Ale mas zjevne to samy, co ja, jen je divny, ze nemas EDS, to bylo v tomhle pripade spolecne s ABS mam ten pocit. Ja zas nemam vyhrivany sedacky, ty tenkrat jeste nebyly, nebo mi to uslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Šíbr je dobrá věc, za teplých letních večerů jsou projížďky po okreskách nádherné. PS: Jak poznám, jestli mám EDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Šíbr je dobrá věc, za teplých letních večerů jsou projížďky po okreskách nádherné.PS: Jak poznám, jestli mám EDS? Presne, kdyz neni vylozene vedro, tak klimu vubec nepoustim a sibruju si. Ostatne si ze me delaj vsichni prdel, ze mam i bocni okno votevreny dokud poradne nemrzne, jak furt vetram. Zkus mrknout sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 1AH = Antiblokovací systém ABS s elektronickou uzávěrkou diferenciálu EDS tak tohle tam mám a ješto mnoho dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Viděl jsem r. 97 1,6 74KW/el.zrcatka,okna a nemela ABS je to možné?díky za odpoveď Já má octu ročník 99 motor 1.6/74kW GLX bez klimy, ABS, EDS, vyhřívání sedaček atd. Takový ohulený auto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Viděl jsem r. 97 1,6 74KW/el.zrcatka,okna a nemela ABS je to možné?díky za odpoveď Já má octu ročník 99 motor 1.6/74kW GLX bez klimy, ABS, EDS, vyhřívání sedaček atd. Takový ohulený auto ... jj GLX je takova hola vybavicka vse v el...ale klima,abs, nikde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil No na ABS asi taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil No na ABS asi taky ne Ale na okna v elektrice, vyhřívané sedačky a rádio Pioneer už asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil No na ABS asi taky ne Ale na okna v elektrice, vyhřívané sedačky a rádio Pioneer už asi jo No, snad mozna to radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 mam 1.6 74 kw, model 2001 a ABS mam a mam taky švihadla. Tak na švihadla bych asi žádnou holku nezbalil No na ABS asi taky ne Ale na okna v elektrice, vyhřívané sedačky a rádio Pioneer už asi jo No, snad mozna to radio A samozřejmě hliníková kola A v kufru speciální přihrádka s chladícím zařízením na šampaňské a jahody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 oki diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Vše je o tom co si připlatíte.Někerý Octi 98 74KW GLX jsou bez ABS,jiný ho mají,a když přidáš ještě nějakej ten Groš,tak máš k tomu ještě EDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Vše je o tom co si připlatíte.Někerý Octi 98 74KW GLX jsou bez ABS,jiný ho mají,a když přidáš ještě nějakej ten Groš,tak máš k tomu ještě EDS. Ty jsi platil grošema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Proste takovy delnicky auto - ale jede skvele i bez vyhrivanejch sedacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Ne Eurama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.