Publikováno Středa v 20:262 dny Ahoj, než zajedu do servisu, zeptám se na názor tady. Jsem úplný idiot, snažil jsem se připojit plašičku kun a ve chvíli kdy jsem znovu připojoval kabel od auta k mínusovému pólu došlo k zajiskření a zřejmě vyzkratování inteligentního snímače baterie. Okamžitě se mi rozsvítila kontrola chyby motoru. Jsem z toho nešťastný a ano jsem úplný idiot. Je nějaká šance, že se jedná o řešitelný problém výměnou pojistky? Nebo jsem idiot a prostě nezbývá než zajet do servisu. Jen jsem zapojil zpět mínusový kabel, nic víc.Škoda Scala, r.v. 2024 Upraveno Středa v 20:262 dny od Lukáš158
Čtvrtek v 03:242 dny Neviděl bych to hned tak černě. Zkusil jsi nastartovat a projet se ? Ono je totiž normální, že po odpojení a znovupřipojení baterky se rožnou různé kontrolky. Auto si pak musí znova načíst různé hodnoty a to se právě udělá jízdou.
Čtvrtek v 07:072 dny Taky jsem instaloval plašičku kun a taky se mi rozsvítila kontrolka motoru. Po ujetí pár km ale sama zhasla.
Čtvrtek v 21:331 den Podívej se do návodu, je tam zmíněna i výměna baterie, po zapojení nové se rozsvítí kontrolky, pak je nutné nastavit dojezdy oken, kontrolky mají během jízdy postupně zhasnout. Třeba u OII svítí kontrolky servořízení, jak si potom jednotka osahá krajní polohy, zhasnou.
před 10 hodiny10 hod Příště neodpojuj baterku, myslím, že u takových věcí jako je instalace plašiče, je to zbytečné 🙂.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.