Přejít na obsah

Co jsem našel pod lištama

HANZI

Doporučené příspěvky

můj názor je ten, že černá lišta se na sluníčku ohřeje tak ,až se na laku pod ní udělaj pupínky.tam kde je lepicí páska nic,protože to odizoluje.Od spodu to není,protože po odloupnutí je tam pouse krásnej původní stříkačák bez rezu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to oloupnu ,tak je v některých kapička vody.No a pod ní čisťounkej základ.Dokonce bych se i snad vsadil ,že kdo má auto 03 ,tak to tam taky najde.

Taky jsem loupal, ale nic takovýho jsem tam nenašel. :blink: Lak O.K. :palec: r.v. 2003

Odkaz ke komentáři

:o jaj eště že sem fabku prodal tohle bych na relativně novém autě nečekal asi bych to šel omlátit o hlavu prvnímu servisu B)

U Seatu tě můžou potkat daleko horší věci. Myslím, že to není žádná výhra, prodat staré a koupit ještě starší. :p

Odkaz ke komentáři

No já jsem mě to stejný, když jsem sundal lišty.. akorát že jsme těch bublinek měl méně, zato zase ve 2x násobné velikoti!! Bublinky popraskaly a mě zůstala oloupaná barva.. fuck

Rok 2000... zřejmě daly lišty na né vyschnutý a vytvrdnutý lak :blbec:

je to divné, byl jsem v MB na místě kde se přesně lepí lišty, tam se žádná kastle s nevytvrdnutým lakem dostat nemůže, divné

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...