Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Chystám se na výměnu airbagovky. Sehnal jsem sedacky s bagama, mam svazek, airbagovku. Jde mi o to, jak to nakodovat. Mám 1C0 909 601 kodovani 12358. Měnit budu na 6Q0 909605. Díky za rady. ;)

A co Ty, užs to zpáchal a fachčí Ti to ?

Vloženo
gateway je v budících

Hmm tak ty byly nové, to by mělo být OK. Uvidím zítra, vyzkouším co půjde a pak už jedině polejt benzínem a čááááu :angry:

Vloženo
Chystám se na výměnu airbagovky. Sehnal jsem sedacky s bagama, mam svazek, airbagovku. Jde mi o to, jak to nakodovat. Mám 1C0 909 601 kodovani 12358.  Měnit budu na 6Q0 909605. Díky za rady. ;)

A co Ty, užs to zpáchal a fachčí Ti to ?

no zatim ne, a kdyz ctu tve prispevky, mam z toho obavu. o vikendu jsem namontil xenony a na pytle uz nebyl cas a sila.. mam zrovna tu RJ, co je ve VISU uvedena jako rizikova.. tak nevim jestli pokud ji pichnu naq vag nepujde do kytek. mam tu 6Q0 909605 index 08. :huh:

Vloženo

Hele je to jednoduchy.Cely to jde pres LIn,pak to prepojis prepinovanim na 35 konektoru pri 3 ohmech na 12 V can-bus a pak tam das din. Az tohle budes mit,tak zapnes vypnes zapalovani,prehodi se ti to na Bin a zapne se 75 pin can misto 25 bim bam :):smich:

Vloženo
Hele je to jednoduchy.Cely to jde pres LIn,pak to prepojis prepinovanim na 35 konektoru pri 3 ohmech na 12 V can-bus a pak tam das din. Az tohle budes mit,tak zapnes vypnes zapalovani,prehodi se ti to na Bin a zapne se 75 pin can misto 25 bim bam :):smich:

vzdy jsem potesen prinosnou radou... ty bim bam lollol

Vloženo

Jsem tady jedinej kdo je mimo mísu ? Jinak komunikace už funguje, byla to chujovina, až se za to stydím. Akorát mám zřejmě bagovku z 2 pytlové octy, i když by měla umět 4 pytle, ale nejde překódovat....

Vloženo

Jsem tady jedinej kdo je mimo mísu ? Jinak komunikace už funguje, byla to chujovina, až se za to stydím. Akorát mám zřejmě bagovku z 2 pytlové octy, i když by měla umět 4 pytle, ale nejde překódovat....

o co slo, kde byla krpa??? ;)

Vloženo (editace)

No mylně jsem se domníval že bagovka bere kostru z pinu 51 takže vždycky když jsem to zkoušel, mi visela jednotka pouze na kabelech. No a ona si jí bere pře svůj obal, tedy přes ty 3 šrouby kterýma je přidělaná k tunelu. Tím že neměla kostru se jí snažila cucnout z K line a tím vznikl celý ten bordel... Takže jsem jí zkusil ukostřit přes obal a ejhle, najednou je vše OK. Akorát nejde překódovat, ale to vyřeším v Praze na vrakáči, maj jich tam původem ze 4 pytlovek cca 10. Takže sem pako :blbec:

Editováno: , autor: myty
Vloženo

No mylně jsem se domníval že bagovka bere kostru z pinu 51 takže vždycky když jsem to zkoušel, mi visela jednotka pouze na kabelech. No a ona si jí bere pře svůj obal, tedy přes ty 3 šrouby na které je přidělaná. Tím že neměla kostru se jí snažila cucnout z K line a tím vznikl celý ten bordel... Takže jsemjí zkusil ukostřit přes obal a ejhle, najednou je vše OK. Akorát nejde překódovat, ale to vyřeším v Praze na vrakáči, maj jich tam původem ze 4 pytlovek cca 10. Takže sem pako :blbec:

hlavne ze mas vyreseno. koho by to napadlo ;)

Vloženo

hlavně s tou odšroubovanou bagovkou nejezdi. Divil by ses jak málo stačí aby ti nafoukla sáčky. jeden bors jen přejížděl a po přejetí přejezdu měl plný auto.

Vloženo
hlavně s tou odšroubovanou bagovkou nejezdi. Divil by ses jak málo stačí aby ti nafoukla sáčky. jeden bors jen přejížděl a po přejetí přejezdu měl plný auto.

No já s ní ujel zatím jen cca 50 m, ale díky za radu bo zítra bych s ní jel do té Prahy cca 100 km.... To by byl teda docela drahý joke ;) Díky moc. B)

Vloženo

no to je vesele :unsure:

Vloženo
když ju pustíš po smeru volným pádem z cca 30 cm tak sepne

takže prudky zabrždění a po nárazu na dělící stěnu jde

Jsem byl se psama, tak jsem jí radši hned vykuchnul, abych ráno nezapomněl. Doufám že už ZÍTRA ! konečně po 2 měsících budu mít funkční airbagy a přestane na mě svítit kontrolka ;) (akorát nevím s čím si pak budu hrát, že by s mladou ? ;) )

Vloženo

Takže nakonec mám obávanou 6Q0 909 605 index 06 kódování 12344 se kterou je vše tak, jak má. Ostatních cca 10 4-pytlových jednotek většinou 1C0 909 605 různých indexů mělo nevhodné kódování a u žádné z nich se mi nedařilo ji překódovat. Je mezi námi někdo komu se to podařilo ? A jestli ju, prosil bych o postup. Díky

• o 1 rok později...
Vloženo

Tak jsem se po roce konecne dostal na predelavku na 4 pytle ale ouha, vse je tam, jenze:

vag hlasi :

Řídící jednotka: 1C0 909 605

Díl: 1M AIRBAG VW51 0B 0008

Kódování: 12621

Dílna #: WSC 31480

2 závad nalezeno.

01221 - cidlo narazu pro postranni airbag - strana ridice (G179)

30-00 - preruseni nebo zkrat na plus

01222 - cidlo narazu pro postranni airbag - strana spolujezdce (G180)

30-00 - preruseni nebo zkrat na plus

kabelaz je ok... zapojeni taky..

nevi nekdo jak s tim? :feve:

Vloženo

udělali mi to takhle 2 jednotky nevím z čeho byli nebo proč ale prostě jsem to nerozjel. sehnal jsem jinou airbagovku a šlo to. Známej žíkal že bagovka má nějaký základní nastavení bočních senzorů ale doma to nikdo neudělá tak nevím

Jinak asi 6 x předěláno bez problémů.

Vloženo
diky vašo. to jsem teda rad... koupil jsem to vč. čidel od jednoho pana ze stramberka , tak uvidime co na to povi... ;)

tak to je divný (obzvlášt od toho pána)

já dyž měl sadu tak vše A1 bez problémů

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...