Havran56 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Včera večer se mi nekdo vlámal do Octavie ukradl mi radio a všechny cd aniž by poškodil cokoliv jineho,tak by me zajímalo jak je težké se do octavie dostat bez poničení bočních oken??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 vůbec hledej v lampárně tam byl odkaz na odemykání bez poškození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Já svým klíčem od oktávy odemču známýmu jeho oktávku jak nic, koukal na to jak puk. On mě ale ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Včera večer se mi nekdo vlámal do Octavie ukradl mi radio a všechny cd aniž by poškodil cokoliv jineho,tak by me zajímalo jak je težké se do octavie dostat bez poničení bočních oken??? Hele ale spíš bych byl rád, že to udělal tak snadno protože jsem viděl už pěkně vypáčený skurvený dveře já sám mám v kufru vypáčenej zámek šroubovákem nebo ti rozbijou sklo. Takže lepší je určitě toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Tak tak. Nebo ještě jinak: buď rád, mýmu bráchovi včera ukradli auto celý. Ford Focus v dieslu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Hele ale spíš bych byl rád, že to udělal tak snadno protože jsem viděl už pěkně vypáčený skurvený dveře já sám mám v kufru vypáčenej zámek šroubovákem nebo ti rozbijou sklo. Takže lepší je určitě toto. To mas sice pravdu, ale v pripade, ze to mas pojisteny a zlodej nenecha zadne stopy po vniknuti, tak se to blbe dokazuje policajtum a pojistovna na Tebe pak kouka jako na podvodnika :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Tak tak. Nebo ještě jinak: buď rád, mýmu bráchovi včera ukradli auto celý. Ford Focus v dieslu... Mno u Fordu je to legrace, auto se nechá odemknout i cizím klíčem - jasně že nejde nastartovat - ale to odemknutí stačí Nejde to se všemi klíči - je některé a na některé vozy... Jinak chytrej zloděj otevře auto bez poškození... jde o to mít nástroje... a ne jenom kladivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Hele ale spíš bych byl rád, že to udělal tak snadno protože jsem viděl už pěkně vypáčený skurvený dveře já sám mám v kufru vypáčenej zámek šroubovákem nebo ti rozbijou sklo. Takže lepší je určitě toto. To mas sice pravdu, ale v pripade, ze to mas pojisteny a zlodej nenecha zadne stopy po vniknuti, tak se to blbe dokazuje policajtum a pojistovna na Tebe pak kouka jako na podvodnika :-( Do Fava se mi tady pred barakem podivali taky, vycistilo vse co slo a jeste zamkli... Neponicene nic. Zavolal jsem fizly, rekl jim to, ukazal a on vzal sroubovak a pred focenim tu gumu trochu poupravil - vyhackovani to bylo to je jasny dodal... Super typek. Jeste rekl, musel jsem to udelat, pojistovna by vam jinak neplnila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Hele ale spíš bych byl rád, že to udělal tak snadno protože jsem viděl už pěkně vypáčený skurvený dveře já sám mám v kufru vypáčenej zámek šroubovákem nebo ti rozbijou sklo. Takže lepší je určitě toto. To mas sice pravdu, ale v pripade, ze to mas pojisteny a zlodej nenecha zadne stopy po vniknuti, tak se to blbe dokazuje policajtum a pojistovna na Tebe pak kouka jako na podvodnika :-( Do Fava se mi tady pred barakem podivali taky, vycistilo vse co slo a jeste zamkli... Neponicene nic. Zavolal jsem fizly, rekl jim to, ukazal a on vzal sroubovak a pred focenim tu gumu trochu poupravil - vyhackovani to bylo to je jasny dodal... Super typek. Jeste rekl, musel jsem to udelat, pojistovna by vam jinak neplnila... Zjevne rozumnej policajt, to se moc nevidi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 zažil jsem něco podobnýho, měl jsem rozlomenej zámek, ale na první pohled nešlo nic vidět. řekl ať si vezmu šroubovák a trochu tomu pomůžu, že zámek je stejně KO, jen kvůli pojistce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.