michal9 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Zajímá mě jak vypadá stará palubka(vlna) a novej spodek tunela. Prej tam vznikne 0,5 cm mezera. Nějaký foto by bodlo. Z dálky už jsem to vyděl ale detail ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Hensel ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Zajímá mě jak vypadá stará palubka(vlna) a novej spodek tunela. Prej tam vznikne 0,5 cm mezera. Nějaký foto by bodlo. Z dálky už jsem to vyděl ale detail ne. Taky me to zajimalo, tak to zkus trea tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18216&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 není to tak hrozné.Jednou jsem to dělal a dal tam ernou gumu-myslím že těsnění do dveří a ani to nebylo vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Tu fotku jsem vyděl a právě mě to zaujalo. Nevím proč všichni mění palubovky mě se pádlo líbí, ale sere mě ten spodek. Na tom obrázku to vypadá skvěle, ale není dobře vidět ta škvírka, chtělo by to detail. Editováno: 3. Únor 2007, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Ta mezera je opravdu malá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 staci dat jen ten prostredni dil nebo se musi menit jeste neco? /kastlik atd/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 staci dat jen ten prostredni dil nebo se musi menit jeste neco? /kastlik atd/ Stačí jenom prostředek,ale celej až za ručku.Včetně všech spínačů a je třeba natáhnout elektriku pro zapalovač a otevírání nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.