sedanus Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Ahoj, chci se zeptat jaké křídlo na kufr jste dali na sedana a jak ho přimontili(lepit nebo šroubovat)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Kup WRC křídlo za bůra od milouška na octavii I a pouprav pak ho kitni s pátýma dveřma a máš elegána Jinak nešroubovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 sedana Fabii jsme měli s křídlem bohužel nemám foto - křídlo bylo zakoupeno v http://www.spoilercentrum.cz mají tam na výběr tři.... křídlo doporučuji přišroubovat i přilepit - to co jsme měli mi mělo i závity na šroubky a jen se provrtal lem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 SEDÁÁÁN !!! Křídlo mám nalepené i přišroubované ( na doporučení ) je otázkou, jestli případný další majitel křídlo bude chtít a zůstanou mu tam po něm v kufru díry.... I když všechno se dá vyřešit. Křídlo mám z obchodu v Olmiku, ale na odkazu výše ho najdeš taky. Fotečku přikládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ty lumpe, to je dost, že jsi se tu ukázal, tohle téma tu je jako pro tebe stvořený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 krasnéééééé, decentnéééééééé, mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Nechybí ti na první fotce něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 já bych na sedana dozadu nic nedával.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ty lumpe, to je dost, že jsi se tu ukázal, tohle téma tu je jako pro tebe stvořený No ju, konečně místečko, kde se můžu realizovat. Ještě tu chybí P2M . Jináč se ti to blíží, tak všechno nej a snad to v Chabrech zapijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 krasnéééééé, decentnéééééééé, mnam Díky, snaha byla, jen v době kdy jsem ho sháněl, bylo tohle jediné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Nechybí ti na první fotce něco ? jj, jakoby tam něco chybělo, jen nemůžu přijít na to, co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 já bych na sedana dozadu nic nedával.. Věčné to dilema Kláco... Taky si kolikrát říkám, že jsem měl nechat kufr tak, ale zase se najdou dny, kdy se mi zdá, že tam to křídlo patří. Hodím sem fotečku sedana Codyho, který křídlo nemá, a myslím, že vypadá taky O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Harmm ZIJE!!!! Hura... Jinak co se toho tyce - vic se mi libi s kridlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Harmm ZIJE!!!! Hura... Jinak co se toho tyce - vic se mi libi s kridlem Čauky Žiju, jen toho mám poslední dobou moc a tak sem nestíhám moc chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ty lumpe, to je dost, že jsi se tu ukázal, tohle téma tu je jako pro tebe stvořený No ju, konečně místečko, kde se můžu realizovat. Ještě tu chybí P2M . Jináč se ti to blíží, tak všechno nej a snad to v Chabrech zapijem jj letos už zůstanu přes noc, takže mě moravácí budete moct zlikvidovat jináč díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já bych na sedana dozadu nic nedával.. Věčné to dilema Kláco... Taky si kolikrát říkám, že jsem měl nechat kufr tak, ale zase se najdou dny, kdy se mi zdá, že tam to křídlo patří. Hodím sem fotečku sedana Codyho, který křídlo nemá, a myslím, že vypadá taky O.K. sedana bych křídlem prostrě netrápil , nemužu si pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já bych na sedana dozadu nic nedával.. Věčné to dilema Kláco... Taky si kolikrát říkám, že jsem měl nechat kufr tak, ale zase se najdou dny, kdy se mi zdá, že tam to křídlo patří. Hodím sem fotečku sedana Codyho, který křídlo nemá, a myslím, že vypadá taky O.K. Ta dvojice výfuků vzbuzuje spíše úsměv, než respect Ať žije tuzink... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já bych na sedana dozadu nic nedával.. Věčné to dilema Kláco... Taky si kolikrát říkám, že jsem měl nechat kufr tak, ale zase se najdou dny, kdy se mi zdá, že tam to křídlo patří. Hodím sem fotečku sedana Codyho, který křídlo nemá, a myslím, že vypadá taky O.K. Ta dvojice výfuků vzbuzuje spíše úsměv, než respect Ať žije tuzink... na fotce jde spíš o křídlo ne??než o koncofky, a nikdo snad nepsal otom že to má vzbuzovat respekt ne? ne že by se mi zrovna tohle líbilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Ještě tu chybí P2M . J proč já? já nemám -dana ještě edit: http://www.rca-ck.net/foto/RallyKoruna/ipage00029.htm http://www.rca-ck.net/foto/RallyKoruna/ipage00026.htm mírně, ale fakt malinko OT, protože sedan a spoiler tam jsou Editováno: 6. Únor 2007, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já bych na sedana dozadu nic nedával.. Věčné to dilema Kláco... Taky si kolikrát říkám, že jsem měl nechat kufr tak, ale zase se najdou dny, kdy se mi zdá, že tam to křídlo patří. Hodím sem fotečku sedana Codyho, který křídlo nemá, a myslím, že vypadá taky O.K. Ta dvojice výfuků vzbuzuje spíše úsměv, než respect Ať žije tuzink... na fotce jde spíš o křídlo ne??než o koncofky, a nikdo snad nepsal otom že to má vzbuzovat respekt ne? ne že by se mi zrovna tohle líbilo.. To je pravda, ale všichni víme jak vypadá sedan zezadu, nebo ne? Proto mě zaujaly ty koncovky, které právě tento sedan odlišovaly od sériového. Když nemají vzbuzovat respect, tak pak jedině ten úsměv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 třeba ve mě nějakej vejfuk(ať už jakejkoli) , nějakej respekt nevzbuzuje, spíš když je to koncofka tak ji okouknu a zhodnotim jestli se mi to líbí, nebo ne takoví veci neřešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Mam na sedankovy kridlo od Auto styl Janko Vrchlabi je u toho super navod tmel a je to prichyceno dvema srouby do lemu a prolepeno super vyrobek lepsi jsem nevidel a ze jsme jich par prohledl nez jsem ho koupil akorat to lakovani to jsem si dal mel jsem to dat lakyrovi ale ja musel sam tak jsem odmastil nastrikal plnicem nechal namichat metalizu do spreje pak lak do spreje a strikal ale byl jsem priotraven ale vysledek je super akorat ze uz bych to nikdy nedelal. Doporucuji Janka super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Dovolím si trochu aktualizovat toto téma Jestli někdo má ještě nějaký fotky křídla na svým sedánku, dejte sem foto. Ty co jsou na netu, docela bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Dovolím si trochu aktualizovat toto téma Jestli někdo má ještě nějaký fotky křídla na svým sedánku, dejte sem foto. Ty co jsou na netu, docela bída Dojdu to nafotit a mrsknu to sem ,sedan bez křídla prostě nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.