Thorwulf Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nevím jestli to patří přesně do tohoto tématu,ale mám takovej problémek.Myslím si že mě ¨lže¨ palubní PC co se týče spotřeby.Když se mrknu na dlouhodobej průměr tak mě ukazuje pod 4,5 litru a to by znamenalo že na 45l paliva bych měl ujet +- 1000km a to neujedu.Ujedu cca 880-900.Čím to může být?Jde s tím něco udělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Zavřít ho až zčerná Udaje jsou orientační plus mínus 0,5l je vpohodě někdy i víc - vlastní zkušenost Editováno: 3. Únor 2007, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 A co cekas, kdyz mas cip... promeruje i v serii.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nevím jestli to patří přesně do tohoto tématu,ale mám takovej problémek.Myslím si že mě ¨lže¨ palubní PC co se týče spotřeby.Když se mrknu na dlouhodobej průměr tak mě ukazuje pod 4,5 litru a to by znamenalo že na 45l paliva bych měl ujet +- 1000km a to neujedu.Ujedu cca 880-900.Čím to může být?Jde s tím něco udělat?? Dá se Vagem korigovat +,- 15 procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 jde jen do 2001 pak už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.