Publikováno Únor 3, 200718 r Možná to někdo smázne,možná řekne že to patří do Bazaru,možná dostanu ban,ale schválně to píši tady.Mám na prodej černé tapece z Fábie 06 krátké,cena 2000,moc pěkné,dále vstřiky pro koncern.motory TDi-PD 96 Kw,maxidot L&K,zadní kotouč.nápravu na Fábii. A teď proč to píši tady: Na nápravu a tapece se ozvali kluci,oba slovenští spoluobčanéjeden určitě z fóra.Bylo naplánováno,kdy si přijedou,já to víc než týden držel i když se mezitím ozvali i jiní kupci a oni né že nepřijeli,ale ani se neozvali. To samé vstřiky a maxidot,ale to už byli kluci z jiného fóra,ale taky bohužel Slováci a zase prd.Ani nepřijeli,ani se neozvali. Co z toho plyne???Že už seru na to,abych pro někoho něco skovával,abych něco posílal na SK(kde se mi ztratily dva balíky) a abych cokoli pro slovenské spoluobčany zařizoval.Nezlobte se na mě,ale prostě je to tak. Znám jednoho,se kterám tak toršku komunikuji a ten co objedná,pro to si přijede,že by snad vyjímka??
Únor 3, 200718 r njn moje čerstvá zkušenost s SK: mě leží na dvože RS nárazník dvěmi sadami mřížek v různých barvách aby si mohl vybrat. ale napsal mi že ho nebude brát - ale týden po tom co ho vzal jinde
Únor 3, 200718 r Tak - ja bych pouze do ruky a na postu se vysral. A s tim ze to zamluvis - to je fakt. Pokud bys toho cloveka znal, tak bych mu to podrzel. Jinemu ne. To je jen muj nazor - to co se Míšoj stalo Upraveno Únor 3, 200718 r od Host
Únor 3, 200718 r Cosby, nezlob se na mě, ale to už jsi tu psal asi před měsícem a něco a stejně si udělal to samé. Chápu, že jsi teď pod vlivem emocí, ale nakonec stejně zvítězí "možnost něco prodat" nad negativní zkušeností, takže asi tak!
Únor 3, 200718 r Autor Nene,nepsal jsem to samé,ale psal jsem o negativních zkušennostech se zásilkami na SK a s tím nutkáním něco prodat pravdu nemáš.Protože vše á svého kupce,dřív nebo později.Zatím se mi toto nestalo s občany ČR,snad jednou,ale toto co jsem napsal se stalo během 3 týdnu a vše bohužel kluci z SK Upraveno Únor 3, 200718 r od cosby
Únor 3, 200718 r Shit happens Ale kľudne sem napíš ich mená, aby sa tí ľudia uvedomili... Ja som tiež jednému spoluobčanovi sľúbil veci z predošlého auta za odvoz, aj telefón som mu dal a neozval sa - je mi ale ľúto hodiť to do koša, ale asi tak naozaj spravím...
Únor 4, 200718 r jj napis jmena jako vystrahu pro ostatni a klido do BLACK LISTU to same!!! Chapu, ze to nasere, kdyz nekdo dela mrtveho brouka, to ze me pada nadavek!
Únor 4, 200718 r Autor Jména nenapíšu,protože psali pod jménem na mail ,né pod Nickem.Pokusím se to na druhém noťasu dohledat a šupnu
Únor 4, 200718 r Zdravim Cosby: Neda mi nezaeragovat. Holt je to smutne, ked sa najdu ludia, ktori si nieco objednaju a potom neprevezmu tovar a ani sa neozyvaju. Urcite sa vzdy najde nejaky seriozny sposob, pripadne dohoda. Kazdopadne som za to aby boli zverejnene ich mena na fore, nech vieme s kym mame tu cest takto neseriozne "obchodovat". Je smutne, ze sa ti to stalo prave s obcanmi SK, no myslim si, ze to je v nas LUDOCH. Vzdy sa najdu nejake "kurvy", ktore nejednaju seriozne. No dufam, ze odteraz nebudes vsetkych zo SK hadzat do jedneho "neseriozneho" vreca
Únor 4, 200718 r taky budu reagovat ,mě se stalo toto ,někdy vříjnu jsem se s Vášou domluvil na zad.kotoučové nápravě ,pak přišla nemoc a já mu řekl ,že si jí určitě vezmu hned jak budu o.k. pak se to zhoršilo a já se tak 2měsíce neozval,Věřte že jsem neměl chut na pomyšlení ,že jsem měl někde něco domluvené .Prostě jsem to pustil z hlavy .v lednu jsem se dal do hromady a zkusil jsem s omluvou napsat Vášovi no a dnes mam nápravu na autě . ,ale to je asi něco jiného
Únor 4, 200718 r Zdravim Cosby:Neda mi nezaeragovat. Holt je to smutne, ked sa najdu ludia, ktori si nieco objednaju a potom neprevezmu tovar a ani sa neozyvaju. Urcite sa vzdy najde nejaky seriozny sposob, pripadne dohoda. Kazdopadne som za to aby boli zverejnene ich mena na fore, nech vieme s kym mame tu cest takto neseriozne "obchodovat". Je smutne, ze sa ti to stalo prave s obcanmi SK, no myslim si, ze to je v nas LUDOCH. Vzdy sa najdu nejake "kurvy", ktore nejednaju seriozne. No dufam, ze odteraz nebudes vsetkych zo SK hadzat do jedneho "neseriozneho" vreca Jojo na tom neco bude, 100% souhlas !!!
Únor 4, 200718 r Zdravim Cosby:Neda mi nezaeragovat. Holt je to smutne, ked sa najdu ludia, ktori si nieco objednaju a potom neprevezmu tovar a ani sa neozyvaju. Urcite sa vzdy najde nejaky seriozny sposob, pripadne dohoda. Kazdopadne som za to aby boli zverejnene ich mena na fore, nech vieme s kym mame tu cest takto neseriozne "obchodovat". Je smutne, ze sa ti to stalo prave s obcanmi SK, no myslim si, ze to je v nas LUDOCH. Vzdy sa najdu nejake "kurvy", ktore nejednaju seriozne. No dufam, ze odteraz nebudes vsetkych zo SK hadzat do jedneho "neseriozneho" vreca Jojo na tom neco bude, 100% souhlas !!! A potom nepravom na to doplacaju seriozni SLOVACI Treba jak JAAA
Únor 4, 200718 r Michale, nic ti zamykat nebudu, ale rad bych, aby ses nad timhle tematem trosku zamyslel. Chapu tve nastvani a ze ted emoce vyhravaji nad racionalnim uvazovanim, ale kdyz nezverejnis jmena, tak zustane jen u emoci a nicim si nepomuzes. Nehlede na to, ze kdyz byli z tohoto fora, tak napsanim jejich jmen bys mohl usetrit nervy jinym, kterym se treba taky na inzerat ozvali. A proc jsem psal, aby ses nad timto tematem zamyslel? Protoze mame Black&White list, kam presne tohle patri. Vim, ze to bude jeste beh na dlouhou trat, ale zkus nad tim, prosim, priste zapremyslet. Nejde mi o to te tady peskovat za kazdy blbe napsany tema, ale jde o to, ze ty pak za to peskujes jine a sam to delas, coz mi neprijde fer.
Únor 4, 200718 r Autor abych trošku ujasnil,proč nechci nebo nenapsal jsem jména.Mám 3 pc které používám a jak jsem psal,mrknu do nich a pokud to tam bude,napíšu to.Píši pokud to tam bude,protože mi denně chodí dost mailu a tak je průběžně mažu.Prostě si něco dohodnu,uzavřu termín,dám telefon a zprávu vymažu,proto je všechny nemám,ale mrknu do těch pc jestli to tam je.Já vím,že je to v lidech,to je jasné,já jen že během 2-3 týdnu a ždy SK.S klukami z ČR jsem problém ještě neměl,ale fakt,že znám kluky z SK a ti jsou spolehliví.Bude následovat další téma,jak dopadl balík z SK.Nebudu to tady psát,ale založím nové téma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.