Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nevím proč se tu tak hádáte ale nejlepší je tento:

Doer medical silk 30 ml silikonový lubrikační gel

Peterer, teď jsi u mě zabodoval. Perfektní "vložka" do žhavé debaty. :palec2::palec2::palec2:

Já osobně se držím toho, co mám na motor předepsané. V současné mojí octě má splňovat motor. olej normu VW 502.00, a to je pro mě rozhodují. Měl jsem přístup k oleji Shell za super cenu, tak jezdím na něj. Zatím. Mogul si do auta klidně dám, podle toho, co jsem četl, je stejné kvality jako jiné renomované značky - někde se uvádí, že i lepší. A potom, kdyby byl MOGUL špatný olej, asi by ho neplnili do motorů při výrobě, to je snad jasné. Takže rozhodující je podle mě opravdu poměr výkon : cena. Když splňuje normu, koupím si levnější. (Tedy ne v TESCU !!! )

Koukněte na tohle

Sjedte až úplně dolů tý nabídky olejů, jsou tam dva výrobky PARAMO škoda 15W 40 a 5W40. Ještě mi řekněte, že to fakt dělaj pro Mladou Boleslav......  :o

A co jako???Vždyť mogul patří k nejkvalitnějším olejům.A když se divíš tak aspoň zavři hubu. :plol

Hej, nezapomeň na slova z písničky Ladovská Zima od Nohavice "hrudky se dělají v Mogulu". lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.