Petr 103 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Zdravím. Mám problém s kufrem.Dálkou zamknu, vše se zamkne krom kufru.Zamknu klíčem u řidiče, to samé; klíčem zámek kufru,vše zamkne krom kufru.Auto zamčené, kontrolka bliká, kufr ale otevřu a spustí se alarm. Auti r.v.99/1,8T LaK.. Poradí někdo? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Zdravím. Mám problém s kufrem.Dálkou zamknu, vše se zamkne krom kufru.Zamknu klíčem u řidiče, to samé; klíčem zámek kufru,vše zamkne krom kufru.Auto zamčené, kontrolka bliká, kufr ale otevřu a spustí se alarm. Auti r.v.99/1,8T LaK.. Poradí někdo? dík Měl jsem to stejné. Bylo to na výměnu servomotorku zamykání. Byl zadřený,nomohl se pohybovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Servis nebo doma? Cena? Tohle není moje parketa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Servis nebo doma? Cena? Tohle není moje parketa. Sežeň si někde na vrakárně celý ten zámek, vycvakneš ten plastovej dekl na 5. dveřích, opatrně sloupni krycí fólii aby šla dát posléze naz5. Zámek drží 3 Torx šrouby, jeden je schovanej pod tím bílým krycím plastíkem (odcvaknout pryč) Jak vyndáš ty šrouby měl by jí zámek celkem snadno ven. Do zámku vedou 2 svazky kablíků, takže vycvaknout konektory. Nejlépe když si to nasucho vyzkoušíš a až pak zajedeš na vrakáč, kde si ten nový zámek rovnou vyzkoušíš (abys nekoupil nějakou sr...) Postup je na combi, ale u sedana to bude obdobné. Práce tak na půl hoďky (max hoďku) i pro začátečníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 A cena? +/- abych nekoupil dráž jako v obchodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 V Etce původně 1U0 862 159 za 536,- dnes se dává náhrada 3B0 959 781 motor zámku nastavovací za 541,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Když už to budeš mít rozebrané proměř si mikrospínač jestli je OK, Já ho měl nemocnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Díky. To bych řešil i novým, není to takovej ranec, jinej problém spíš neděle, auto venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Proměřit mužu akorát jestli s toho neuniká plyn nebo voda, na to vybavení mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Díky. To bych řešil i novým, není to takovej ranec, jinej problém spíš neděle, auto venku... Myslím, že když zamčeš kufr klíčem tak by to mělo zůstat zamčené. pokud ne tak sundej ten velký plastový kryt , aby ses dostal k zámku a zamčí to potáhnutím táhla od servomotorku ručně. Zabouchni kufr a mělo by to zůstat zamčené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Dík, zkusím ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek434 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 mal som ten samy problem, z mechanizmu zozadu mi vypadla jedna mala zkrutna pruzinka, ktora napina tahla. Tym som tam mal velkou vuli a po zamknuti mi ploska, ktoru motorcek potiahne doprava, zostala este v dosahu tahla od rucni klicky. Tazko o tom pisat, ja som sa zatvoril do kufru a sledoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 mal som ten samy problem,z mechanizmu zozadu mi vypadla jedna mala zkrutna pruzinka, ktora napina tahla. Tym som tam mal velkou vuli a po zamknuti mi ploska, ktoru motorcek potiahne doprava, zostala este v dosahu tahla od rucni klicky. Tazko o tom pisat, ja som sa zatvoril do kufru a sledoval... Kde si sehnal tu pružinku novou ? Já jí mám taky načatou a škodovka jí jako náhr. díl nemá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek434 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 dal som tam obycajnu podelnou pruzinu(kupil som sadu pruzin v Hornbachu za 100kc), jeden koniec na tahlo od motorku a druhy koniec do tej dierky na mechanizme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Až po demontáži motorku šlo víko zamknout klíčem, po výměně motorku všechno OK. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 dal som tam obycajnu podelnou pruzinu(kupil som sadu pruzin v Hornbachu za 100kc), jeden koniec na tahlo od motorku a druhy koniec do tej dierky na mechanizme. Asi že jsis jí nevyfotil, než jsi jí tam dal, že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Tak ja mam ted opacny problem, kufr jsem zamkl, ale uz nejde odemknout. ale zadnim zamkem odemknu ostatni 4dvere. Jen ty pate nejdou. A ta klika mi zustava viset. Cim to muze byt? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zustava viset, jako by byla zamacknuta pro otevreni, nebo jak to napsat. Tak to dela me, jakoby tam praskla nejaka pruzinka, ale jeste jsem se k demontazi nedostal :-((. Delam to tak, ze pri zamknutem aute dam kliku do normalni polohy, prstem pridrzim a pak odemknu dalkacem. Pak uz je to OK do pristiho zamknuti vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Jo, presne, jako by to slo naprazdno. Bohuzel dalkac nemam, ale zkousel jsem to jak rikas , dal klicku do normalu a zkousel odemknout a nepodarilo se to. Zamkem to asi nebude, to by neotviral ty ostatni dvere, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zustava viset, jako by byla zamacknuta pro otevreni, nebo jak to napsat. Tak to dela me, jakoby tam praskla nejaka pruzinka, ale jeste jsem se k demontazi nedostal :-((. Delam to tak, ze pri zamknutem aute dam kliku do normalni polohy, prstem pridrzim a pak odemknu dalkacem. Pak uz je to OK do pristiho zamknuti vozu. Je tam prasklá pružinka co vrací kliku. Bohužel neexistuje jako samostatný náhradní díl. Takže nějaký vrakáč. Cena nového zámku je hrozivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Tak je to O.K. Teda doufam,ze na nejakou dobu. Byl zaseknuty elektromotorek v zzamcene poloze. Tak snadda chvilu pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 OC1 - 97 -55 kW - Ahoj, dneska se mi stal stejný problém. Dočasně jsem ho vyřešil tak, že jsem sundal ten plastový kryt a vyháknul kovovou tyčinku, která se pohybovala po stisknutí kliky na otevření (ze shora směrem dolů k zámku). Kufr jsem zabouchnul, otevřít nejde. Podívám se na to po Vánocích, teď kufr potřebovat nebudu. Bude to servomotorkem ? Nešel zamknout ani na klíč, ani na dálkové ovládání centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 tak jsem to proměřil, motorek se nehýbal, napětí šlo. Motorek jsem vytáhl rozebral pročistil a už funguje. Jen má na plastové osce už trochu sjeté 3 zuby - asi koupím nový, jestli nebude stát majlant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.