Jayson Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jo, to bude určitě zajímavý. Určitě by byly dobrý fotky ze stavby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Mno ja jeste nic moc nezacal, kolega tady : http://otasss.rajce.idnes.cz/EPA_1200_-_F4U_Corsair/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Medvědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 cauec hosi koncim s modelarinou.... nemate nekdo zajem? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62879 musim se stim rozloucit,potrebuji korunku..... kdo by mel zajem piste do sz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 v reále mě fascinují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky něco mám, pak ještě kousky od kyosho apod. tady v kanclu, všecko 1:18, ale vyfotim jindy, foťák je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Tak momentálně mě chytl rc vrtulník, ale jinak si hraju s plastem, lepidlem a barvama pak s toho něco vyleze. Editováno: 25. Březen 2009, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ještě mám jednu velkou /leč drahou/slabost a to jsou náramkové hodinky /chronografy/ Pochlub se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 S těma hodinkama patřím taky do klubu, mmtálně Festina Carbon Chain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Nemate nekdo nekde slevy na hodinky? Chceme s mamou koupit tatovi k pondelnim sedesatinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 to krysa: jaká je vaše představa? cenová hladina? jako dárek pro staršího pána, bych viděl něco takového: http://www.hodinky.cz/wenger-chrono-specials-70731.html (kvalitní hodinky, jsou přehledné a ručičky jsou velmi dobře viditelné jak za světla, tak v šeru) nebo http://www.hodinky.cz/wenger-city-74715.html (stejná značka, výborná kvalita, proti předchozím mají i alarm) rozhodně nic nepokazíš značkou Festina (levné a kvalitní, také je mám), Tag Hauer jsou super, nicméně tam jseš už u cen okolo 20-40tis., Jaguar koupíš okolo 15-20tis., Rotary a Certiny okolo 10 až 30tis., hodinek je strašná spousta, je potřeba vědět za jakým účelem si je pořizuješ, možná se směješ, ale jsou lidé, co mají ke každému hadru jiné hodinky (také bych s ito přál, jsem úchylák přes hodinky, parfémy, sluneční brýle a stříbrné šperky pro chlapy). Ale hodinky mám jen troje a i to je vlastně luxus Být tebou, tak zajdu Na poříčí do prodejny KOSCOM, řeknu jakou mám představu, co má otec rád za barvy, co rád nosí za oblečení, co by si asi od těch hodinek přál mimo podtatu a kolik mohu za to vše dát. Určitě ti tam poradí, jsou velmi ochotní a i servis je v pohodě. Já tam neměl sebemenší problém. Slevu bohužel nemám, nekupuju hodinky každej půlrok, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Palo, diky moc, jak jiz padlo v telefonu, dam vedet, co jsme vybrali a jak poridili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 http://www.hibernia.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) S těma hodinkama patřím taky do klubu, mmtálně Festina Carbon Chain také mám Festiny Editováno: 28. Březen 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Mam nekolik konicku jeden me nastesti zivi a to je velka radost. Unixove systemy, suchozemske zelvy, uzovky a bastleni elektroniky spolu s ohybanim linuxu na obskurentni hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Pochlub se! asi budu vypadat jako snob,ale já mám úchylku již od dětství nyní Breitling Bentley T Motors jinak jak píše Palo,mohl bych si vzít každý den jiné po celý měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Hmm, tak to je už jiná třída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) asi budu vypadat jako snob,ale já mám úchylku již od dětství nyní Breitling Bentley T Motors jinak jak píše Palo,mohl bych si vzít každý den jiné po celý měsíc upřímně a nahlas ti Jirko závidím musím za tebou zajet na kontrolu, ale ty máš určitě pásky na ruku pro děti a né pro chlapy Editováno: 30. Březen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 upřímně a nahlas ti Jirko závidím musím za tebou zajet na kontrolu, ale ty máš určitě pásky na ruku pro děti a né pro chlapy vlk taky sliboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak se taky hlásím k těm ujetejm na hodinkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Když je to tady samý hodinář, tak se zeptám: říká vám něco značka LENNOX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No mě ani ne teda. Já bych doporučil se podívat po nějakým modelu Festina-kvalitní hodinky za rozumnej peníz,nebo Certina ale tam už je to o trošku více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No já je dostal a zajímala by mě cena, proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No co jsem se díval tak se tato značka pohybuje do cca 5000,- což je velmi zajímavé. btw jakej model si dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 To teď přesně nepovím, musím se doma podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.