Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo, to bude určitě zajímavý.

Určitě by byly dobrý fotky ze stavby :D

• 2 týdny později...

Medvědi :)

post-210-1236007819_thumb.jpg

post-210-1236007838_thumb.jpg

post-210-1236007860_thumb.jpg

v reále mě fascinují :palec2::)

post-210-1236337035_thumb.jpg

Taky něco mám, pak ještě kousky od kyosho apod. tady v kanclu, všecko 1:18, ale vyfotim jindy, foťák je doma ;)

• 3 týdny později...

Tak momentálně mě chytl rc vrtulník, ale jinak si hraju s plastem, lepidlem a barvama pak s toho něco vyleze.

post-1015-1238012778_thumb.jpg

post-1015-1238012831_thumb.jpg

post-1015-1238012846_thumb.jpg

Upraveno od Paul

Ještě mám jednu velkou /leč drahou/slabost a to jsou náramkové hodinky /chronografy/ ;)

Pochlub se!

S těma hodinkama patřím taky do klubu, mmtálně Festina Carbon Chain festina_carbon_chain.jpg

Nemate nekdo nekde slevy na hodinky? Chceme s mamou koupit tatovi k pondelnim sedesatinam :)

to krysa: jaká je vaše představa? cenová hladina?

jako dárek pro staršího pána, bych viděl něco takového:

http://www.hodinky.cz/wenger-chrono-specials-70731.html (kvalitní hodinky, jsou přehledné a ručičky jsou velmi dobře viditelné jak za světla, tak v šeru)

nebo

http://www.hodinky.cz/wenger-city-74715.html (stejná značka, výborná kvalita, proti předchozím mají i alarm)

rozhodně nic nepokazíš značkou Festina (levné a kvalitní, také je mám), Tag Hauer jsou super, nicméně tam jseš už u cen okolo 20-40tis., Jaguar koupíš okolo 15-20tis., Rotary a Certiny okolo 10 až 30tis., hodinek je strašná spousta, je potřeba vědět za jakým účelem si je pořizuješ, možná se směješ, ale jsou lidé, co mají ke každému hadru jiné hodinky (také bych s ito přál, jsem úchylák přes hodinky, parfémy, sluneční brýle a stříbrné šperky pro chlapy). Ale hodinky mám jen troje a i to je vlastně luxus

Být tebou, tak zajdu Na poříčí do prodejny KOSCOM, řeknu jakou mám představu, co má otec rád za barvy, co rád nosí za oblečení, co by si asi od těch hodinek přál mimo podtatu a kolik mohu za to vše dát. Určitě ti tam poradí, jsou velmi ochotní a i servis je v pohodě. Já tam neměl sebemenší problém.

Slevu bohužel nemám, nekupuju hodinky každej půlrok, bohužel

Palo, diky moc, jak jiz padlo v telefonu, dam vedet, co jsme vybrali a jak poridili :)

S těma hodinkama patřím taky do klubu, mmtálně Festina Carbon Chain

také mám Festiny :p

Upraveno od perníkář

Mam nekolik konicku jeden me nastesti zivi a to je velka radost. Unixove systemy, suchozemske zelvy, uzovky a bastleni elektroniky spolu s ohybanim linuxu na obskurentni hardware :)

Pochlub se!

asi budu vypadat jako snob,ale já mám úchylku již od dětství ;):)

nyní Breitling Bentley T Motors

jinak jak píše Palo,mohl bych si vzít každý den jiné po celý měsíc

Hmm, tak to je už jiná třída :palec2::)

asi budu vypadat jako snob,ale já mám úchylku již od dětství ;):)

nyní Breitling Bentley T Motors

jinak jak píše Palo,mohl bych si vzít každý den jiné po celý měsíc

upřímně a nahlas ti Jirko závidím :feve: musím za tebou zajet na kontrolu, ale ty máš určitě pásky na ruku pro děti a né pro chlapy ;)

Upraveno od Palo

upřímně a nahlas ti Jirko závidím :feve: musím za tebou zajet na kontrolu, ale ty máš určitě pásky na ruku pro děti a né pro chlapy ;)

vlk taky sliboval :plol

Tak se taky hlásím k těm ujetejm na hodinkách :palec2:

Když je to tady samý hodinář, tak se zeptám: říká vám něco značka LENNOX?

No mě ani ne teda.

Já bych doporučil se podívat po nějakým modelu Festina-kvalitní hodinky za rozumnej peníz,nebo Certina ale tam už je to o trošku více ;)

No já je dostal a zajímala by mě cena, proto se ptám.

No co jsem se díval tak se tato značka pohybuje do cca 5000,- což je velmi zajímavé.

btw jakej model si dostal?

To teď přesně nepovím, musím se doma podívat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.