Přejít na obsah

Naše koníčky, zájmy...

Peterer

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

to krysa: jaká je vaše představa? cenová hladina?

jako dárek pro staršího pána, bych viděl něco takového:

http://www.hodinky.cz/wenger-chrono-specials-70731.html (kvalitní hodinky, jsou přehledné a ručičky jsou velmi dobře viditelné jak za světla, tak v šeru)

nebo

http://www.hodinky.cz/wenger-city-74715.html (stejná značka, výborná kvalita, proti předchozím mají i alarm)

rozhodně nic nepokazíš značkou Festina (levné a kvalitní, také je mám), Tag Hauer jsou super, nicméně tam jseš už u cen okolo 20-40tis., Jaguar koupíš okolo 15-20tis., Rotary a Certiny okolo 10 až 30tis., hodinek je strašná spousta, je potřeba vědět za jakým účelem si je pořizuješ, možná se směješ, ale jsou lidé, co mají ke každému hadru jiné hodinky (také bych s ito přál, jsem úchylák přes hodinky, parfémy, sluneční brýle a stříbrné šperky pro chlapy). Ale hodinky mám jen troje a i to je vlastně luxus

Být tebou, tak zajdu Na poříčí do prodejny KOSCOM, řeknu jakou mám představu, co má otec rád za barvy, co rád nosí za oblečení, co by si asi od těch hodinek přál mimo podtatu a kolik mohu za to vše dát. Určitě ti tam poradí, jsou velmi ochotní a i servis je v pohodě. Já tam neměl sebemenší problém.

Slevu bohužel nemám, nekupuju hodinky každej půlrok, bohužel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi budu vypadat jako snob,ale já mám úchylku již od dětství ;):)

nyní Breitling Bentley T Motors

jinak jak píše Palo,mohl bych si vzít každý den jiné po celý měsíc

upřímně a nahlas ti Jirko závidím :feve: musím za tebou zajet na kontrolu, ale ty máš určitě pásky na ruku pro děti a né pro chlapy ;)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...