Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak si tam zaškrtněte -_- Prosím majitele čipnutých aut aby uvedli výkon před úpravama. Nejde mi tu o to kdo má max. výkon, ale o skutečný poměr jednotlivých motorizací v OI. Předpokládám, že zdejší vzorek je celkem reprezentativní. Majitelům slabších motorů se omlouvám, předpokládám, že jejich zastoupení není moc rozšířené a anketa je bohužel omezena na 10 možností :(

Děkuji za spolupráci

Vloženo
Ale ta 55kW tam celkem chybi, tech je hodne

Myslíš? Já jsem se tak nějak domníval, že jich je celkem zanedbatelné množství. Možná 96kW PD jsem tam neměl dávat, těch bude asi hodně málo, co?

Vloženo
1.6-74KW a 1.6-75KW jsi měl sloučit do jednoho

No původně jsem to tak měl, ale mě dost zajímá poměr těchto motorů. Jsou si v lecčems podobně, ale rozdílů je tam mraky, hlavně mi jde o plnění emisní normy - 75kW EU 4 a 74 kW EU 3. Mám k tomu svoje důvody, proč jsem tyto motory rozdělil.

Návštěvník
Vloženo

Ja bych opravdu 74KW a 75KW dal dohr. sice ta nova splnuje EU4 a EU DDK - Ale taky ma jen o jednu KW vice diky el. rizeni chlazeni.

A pak bych tam dal take 1.6 55KW - at je videt - jakou ma oblibu i tato motorizace

Vloženo
Ja bych opravdu 74KW a 75KW dal dohr. sice ta nova splnuje EU4 a EU DDK - Ale taky ma jen o jednu KW vice diky el. rizeni chlazeni.

A pak bych tam dal take 1.6 55KW - at je videt - jakou ma oblibu i tato motorizace

No a taky podstatně nižší spotřebu, jiný průběh točivého momentu atd.. Ale to je fuk. Anketu sem udělal já a tak je to tak jak jsem chtěl já a hotovo :p:p Navíc už to změnit nejde. B)

Vloženo
souhlasim dobrej napad tahle anketa, taky sem uz odhlasoval

1.8 20V TURBO RS rullez!!!! ;)

Taky je to můj nápad :p:p:p proto je dobrej :D:D - Jinak souhlas 1.8T RS je to pravé!!!!! Já ji bohužel zatim nemám....

Vloženo
souhlasim dobrej napad tahle anketa, taky sem uz odhlasoval

1.8 20V TURBO RS rullez!!!! ;)

Taky je to můj nápad :p:p:p proto je dobrej :D:D - Jinak souhlas 1.8T RS je to pravé!!!!! Já ji bohužel zatim nemám....

to prijde, neboooj!!! :D:t-_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...