Aidolon Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Tak si tam zaškrtněte Prosím majitele čipnutých aut aby uvedli výkon před úpravama. Nejde mi tu o to kdo má max. výkon, ale o skutečný poměr jednotlivých motorizací v OI. Předpokládám, že zdejší vzorek je celkem reprezentativní. Majitelům slabších motorů se omlouvám, předpokládám, že jejich zastoupení není moc rozšířené a anketa je bohužel omezena na 10 možností Děkuji za spolupráci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ale ta 55kW tam celkem chybi, tech je hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ale ta 55kW tam celkem chybi, tech je hodne Myslíš? Já jsem se tak nějak domníval, že jich je celkem zanedbatelné množství. Možná 96kW PD jsem tam neměl dávat, těch bude asi hodně málo, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 1.6-74KW a 1.6-75KW jsi měl sloučit do jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 1.6 , 74 KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 1.6-74KW a 1.6-75KW jsi měl sloučit do jednoho No původně jsem to tak měl, ale mě dost zajímá poměr těchto motorů. Jsou si v lecčems podobně, ale rozdílů je tam mraky, hlavně mi jde o plnění emisní normy - 75kW EU 4 a 74 kW EU 3. Mám k tomu svoje důvody, proč jsem tyto motory rozdělil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Kliknul jsem to co mam - 1.6 74Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ja bych opravdu 74KW a 75KW dal dohr. sice ta nova splnuje EU4 a EU DDK - Ale taky ma jen o jednu KW vice diky el. rizeni chlazeni. A pak bych tam dal take 1.6 55KW - at je videt - jakou ma oblibu i tato motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ja bych opravdu 74KW a 75KW dal dohr. sice ta nova splnuje EU4 a EU DDK - Ale taky ma jen o jednu KW vice diky el. rizeni chlazeni. A pak bych tam dal take 1.6 55KW - at je videt - jakou ma oblibu i tato motorizace No a taky podstatně nižší spotřebu, jiný průběh točivého momentu atd.. Ale to je fuk. Anketu sem udělal já a tak je to tak jak jsem chtěl já a hotovo Navíc už to změnit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 vládnou tdi zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 1,8 20V Jinak dobrá anketka, taky by mně ty poměry zajímaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 TDI vedou protože češi jsou šetřílci a nafťáky míň žerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 souhlasim dobrej napad tahle anketa, taky sem uz odhlasoval 1.8 20V TURBO RS rullez!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 1.8 20V TURBO RS rullez!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) 1.8 20V TURBO RS rullez!!!! Taky tak Editováno: 5. Únor 2007, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 TDI jedine TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 souhlasim dobrej napad tahle anketa, taky sem uz odhlasoval1.8 20V TURBO RS rullez!!!! Taky je to můj nápad proto je dobrej - Jinak souhlas 1.8T RS je to pravé!!!!! Já ji bohužel zatim nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 TDI vedou protože češi jsou šetřílci a nafťáky míň žerou bud teda nejsem cech a nebo nejsem setrilek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 hezky sme se tam ale kucii RSacky seradili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 souhlasim dobrej napad tahle anketa, taky sem uz odhlasoval1.8 20V TURBO RS rullez!!!! Taky je to můj nápad proto je dobrej - Jinak souhlas 1.8T RS je to pravé!!!!! Já ji bohužel zatim nemám.... to prijde, neboooj!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 zajimavej pruzkum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 zajimavej pruzkum Vasi trosku vedou, noo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jo jo TDI na Věčné časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 TDI vedemé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.