Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 TDI vedou protože češi jsou šetřílci a nafťáky míň žerou bud teda nejsem cech a nebo nejsem setrilek. no a třeba umíš počítat komplexně. Náklady na palivo je věc jedna, ale celkový provoz věc jiná. Mám svou octu od 2/2006 1,6 MPI (výroba 2003 najeto měla 62 tis km) a kamarád si kupoval v dubnu 2006 1,9 TDi 66kW (výroba 2003 najeto měla 58 tis km) obě combi Ambiente. Bude tomu už rok co je máme oba jsme nejeli +- to samé a obě auta půjdou ted na servisní prohlídku. Mno a pak to všechno sesumarizuju, spočítám, porovnám a dám to sem. To bude FLAME!!! Protože já za rok provozu dělal jen ložiska v předních kolech a jemu zatuhly lopatky v turbu (věděli jste že od jisté doby má i 66kW proměnné natáčení lopatek turba? Já ne), měnil váhu vzduchu a to je jen to co mě napadá ted z fleku. V březnu to všechno rozepíšu a sám jsem zvědav, jestli ta spotřeba nižší o 1,4 litr na 100 km má takovou váhu. No uvidíme, uvidíme. Už tady říkám, že jsem si původně chtěl koupit TDi, ale pak přišla taková nabídka, která se neodmítá a mám holt benál. Hin sa ukáže!!! Jinak děkuju za pochvaly anketka je jistě zajímáva pro mnoho z Vás. Takže klikejte si na motorizace, ať mám pořádný vzorek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 sak este neni vsem dnum konec!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) A proc asi vedeme ? Editováno: 5. Únor 2007, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi Editováno: 5. Únor 2007, autor: Andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi naprosto s Tebou souhlasím, už jsem si taky dal hlas .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 traktory vedou jen tak dál, já jsem na svoji multikáru hrdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Kazdej motor ma neco do sebe a zalezi na co to ten danej clovicek ma. Az budu muset se svym autem jezdit desetitisice KM rocne tak pujdu taky do TDi. Protoze mam auto jen pro zabavu a najezdim jen par tisic, neni u me jine volby nez benzin !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Kazdej motor ma neco do sebe a zalezi na co to ten danej clovicek ma. Az budu muset se svym autem jezdit desetitisice KM rocne tak pujdu taky do TDi. Protoze mam auto jen pro zabavu a najezdim jen par tisic, neni u me jine volby nez benzin !!! jj naprostej souhlas a kdyz zabava, tak jedine RS!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 1.6 55kW, bohuzel se nevejdu nikam , kopil jsem protoze byla dobra nabidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Pro seriózní hodnoty tam doplň i tu 1.6 55 kW, neměla by se diskriminovat žádná část motorizace resp. členů fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Pro seriózní hodnoty tam doplň i tu 1.6 55 kW, neměla by se diskriminovat žádná část motorizace resp. členů fóra Bohužel nelze a navíc deset je maximum. Ale neměl jsem tam dávat tu 96kW. To byla chyba. Admine, můžeš pomoct? Zrušit 1,9 PD a dát 1,6 a 1,4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Admine, admine vylez a pomož Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ta 1.6 55kW chybi...pridam ji jeste 1.4ka by tam mela byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jeste jsem tu 96 stihnul zaskrtnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Admine přidej přidej... prosim i tu 1,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 docela mě zatim překvapuje, že TDička 66 a 81 jsou tak vyrovnané, to jsem fakt nečekal. Vždy jsem si myslel, že 81kW je podstatně méně zastoupená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 upraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Vitto díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jeste jsem tu 96 stihnul zaskrtnout hihi ale jak sem to prepsal tak tim padem si hlasoval pro 1.6 55kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ted gut? PDcka sem dal dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 GOOD! Jsem spokojen. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tak muj uhláček už je tam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ted gut? PDcka sem dal dohromady Tisicere diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 1.8 20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 1,8 T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.