Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
TDI vedou protože češi jsou šetřílci a nafťáky míň žerou

bud teda nejsem cech a nebo nejsem setrilek. lol

no a třeba umíš počítat komplexně. Náklady na palivo je věc jedna, ale celkový provoz věc jiná. Mám svou octu od 2/2006 1,6 MPI (výroba 2003 najeto měla 62 tis km) a kamarád si kupoval v dubnu 2006 1,9 TDi 66kW (výroba 2003 najeto měla 58 tis km) obě combi Ambiente. Bude tomu už rok co je máme oba jsme nejeli +- to samé a obě auta půjdou ted na servisní prohlídku. Mno a pak to všechno sesumarizuju, spočítám, porovnám a dám to sem. To bude FLAME!!! -_--_- Protože já za rok provozu dělal jen ložiska v předních kolech a jemu zatuhly lopatky v turbu (věděli jste že od jisté doby má i 66kW proměnné natáčení lopatek turba? Já ne), měnil váhu vzduchu a to je jen to co mě napadá ted z fleku. V březnu to všechno rozepíšu a sám jsem zvědav, jestli ta spotřeba nižší o 1,4 litr na 100 km má takovou váhu. No uvidíme, uvidíme. Už tady říkám, že jsem si původně chtěl koupit TDi, ale pak přišla taková nabídka, která se neodmítá a mám holt benál. Hin sa ukáže!!! :D:D:D Jinak děkuju za pochvaly anketka je jistě zajímáva pro mnoho z Vás. Takže klikejte si na motorizace, ať mám pořádný vzorek :-)

sak este neni vsem dnum konec!! lol

A proc asi vedeme ? :D

Upraveno od kocht

Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T  :angry:

jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi lol

Upraveno od Andílek

Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T  :angry:

jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi lol

naprosto s Tebou souhlasím, už jsem si taky dal hlas .. :palec2::palec2:

traktory vedou :D jen tak dál, já jsem na svoji multikáru hrdej :D

Kazdej motor ma neco do sebe a zalezi na co to ten danej clovicek ma. Az budu muset se svym autem jezdit desetitisice KM rocne tak pujdu taky do TDi. Protoze mam auto jen pro zabavu a najezdim jen par tisic, neni u me jine volby nez benzin !!! ;)-_-

Kazdej motor ma neco do sebe a zalezi na co to ten danej clovicek ma. Az budu muset se svym autem jezdit desetitisice KM rocne tak pujdu taky do TDi. Protoze mam auto jen pro zabavu a najezdim jen par tisic, neni u me jine volby nez benzin !!! ;)-_-

jj naprostej souhlas a kdyz zabava, tak jedine RS!! :t-_-

1.6 55kW, bohuzel se nevejdu nikam :( , kopil jsem protoze byla dobra nabidka -_-

Pro seriózní hodnoty tam doplň i tu 1.6 55 kW, neměla by se diskriminovat žádná část motorizace resp. členů fóra :)

• Autor
Pro seriózní hodnoty tam doplň i tu 1.6 55 kW, neměla by se diskriminovat žádná část motorizace resp. členů fóra :)

Bohužel nelze a navíc deset je maximum. Ale neměl jsem tam dávat tu 96kW. To byla chyba. Admine, můžeš pomoct? Zrušit 1,9 PD a dát 1,6 a 1,4?

Admine, admine vylez a pomož :D

ta 1.6 55kW chybi...pridam ji

jeste 1.4ka by tam mela byt

Jeste jsem tu 96 stihnul zaskrtnout :D

• Autor

Admine přidej přidej... prosim i tu 1,4

• Autor

docela mě zatim překvapuje, že TDička 66 a 81 jsou tak vyrovnané, to jsem fakt nečekal. Vždy jsem si myslel, že 81kW je podstatně méně zastoupená...

• Autor

Vitto díky...

Jeste jsem tu 96 stihnul zaskrtnout :D

hihi ale jak sem to prepsal tak tim padem si hlasoval pro 1.6 55kW :D

ted gut? PDcka sem dal dohromady

• Autor

GOOD! Jsem spokojen. Díky

tak muj uhláček už je tam taky -_-

ted gut? PDcka sem dal dohromady

Tisicere diky :skoda:

1.8 20V

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.