Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Koukam, ze majitelu benzinu 2.0i 85kW je tu celkem dost.

Mel bych jednu otazku, nechal jste si nekdo 2.0 chipnout?

No to taky koukám a doufám že jsem vám pomohl, stal jsem se majitelem 2,0 2001 combi 85kw. Na to čipnutí bych se rád taky zeptal, na kolik to asi přijde. No a jinak jak jsi spokojen s motorem? já ho mám zatím pár dní a zatím dobré, no hodně dělá že jsem přešel s felicie 1,3 do octávky 2,0 tak jsem jak Alemka v říši divů kol5:palec2:

Ale ta 55kW tam celkem chybi, tech je hodne

Myslíš? Já jsem se tak nějak domníval, že jich je celkem zanedbatelné množství. Možná 96kW PD jsem tam neměl dávat, těch bude asi hodně málo, co?

souhlasím, těch 1,6 55kW je opravdu hodně, myslím, že zhruba stejně, jako 1,8 20V :)

Tak já mám 1,6/74kW přečipovanou na cca 85kW, jede slušně, ale jak nemá otáčky tak nejede...

TDI jedine TDI

Jasan ! :palec2: Dlhodobá spotreba 4,3 l , 65% mesto...

Upraveno od topi

TDI jedine TDI :) , 66@112kW, 210@364Nm :p

já to samý, 66 na 125kW, 210Nm na 3??Nm... B)

Upraveno od JimTDI

1.6/55kw po čipu 61kw.

Koukam, ze majitelu benzinu 2.0i 85kW je tu celkem dost.

Mel bych jednu otazku, nechal jste si nekdo 2.0 chipnout?

No to taky koukám a doufám že jsem vám pomohl, stal jsem se majitelem 2,0 2001 combi 85kw. Na to čipnutí bych se rád taky zeptal, na kolik to asi přijde. No a jinak jak jsi spokojen s motorem? já ho mám zatím pár dní a zatím dobré, no hodně dělá že jsem přešel s felicie 1,3 do octávky 2,0 tak jsem jak Alemka v říši divů kol5:palec2:

Ja prechazel z formana 1,3 50kw.

Na beh motoru nemam vycitky. Zaber na nizky otacky. Staly narust vykonu(temer konstantni zrychleni). Zprvu jsem si myslel, ze auto moc netahne, ale ruficka rikala neco jineho. Do sedacek te teda moc nezatlaci. Pocit to je sice pekny, ale zase je vetsi kontrola nad vozidlem pri nizsich stupnich. Otec ma 1.6 74kW a rozhodne bych nemenil. Stejna spotreba, pohodlnejsi jizda, lepsi projev motoru. Rozhodne by se hodila 6ka, spotreba o 1l mene a bylo by to uplne idealni. Ze jsem koupil 2.0 byla nahoda. Objel jsem jizni Cechy, ale nic kloudneho nenasel. Bouracky, priserne stavy atd. Chtel jsem 1.6 74kW nebo lepe naftu. Nejlepsi, co jsem nasel, tak u znameho v bazaru - 1.6 55kW a tuhle 2.0 tuklou trochu na predek. Zmeril jsem symetrii, koukl, co je v haji, jak sel naraz hluboku a opravdu to byl tukanec. Blatniky vpoho, naraznik odreny a trochu napraskly(mam dodnes), na motor to neslo(neohnuty olejovy filtr). Co velmi chvalim, tak je vyvazeni, podvozku, rizeni, brzd(vpredu i vzadu kotouce,ABS) a motoru. Jeste by se ale sikly dalsi stabilizacni systemy. Spotreba mezi 6-7l neni problem. Ale pri opravdovem pozitku z jizdy - dalnice 160 - 200km/h, silnice 100-120km/h, tak to je na 8-10l. Samozrejme oboji spotreba je po navyknuti na chovani motoru a urcite predvidavosti.

Upraveno od pulux

Benzín 1.8 20V TURBO

Nafta patří do kamen... :p:p:p:p:p:p

Benzín 1.8 20V TURBO

a plyn do sporaku

Benzín 1.8 20V TURBO

a plyn do sporaku

JJ moje řeč :p:p:p:p:p:p

Benzín 1.8 20V TURBO

Presne tak :)

1.8T 20V ;), ale před tím 1,8 20V ;)

• 4 roky později...

Bejvalo 1.6i 75 kW v Octavce ;)

Pak 1.9 TDi 96 kW ve Fabii RS :palec2:

Nyní 2.0 TFSi 166 kW v Leonu 1P lol

Opet miluju a nemuzu se nabazit vune benzínuu ! kol5

EDIT : Kua to je o oktavach,sry :feve:

Upraveno od devmixil

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.