Blacky Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Tak sem o víkendu kapku blbnul se světýlkama. Menil sem parkovacky a ty modry. Teda panove byl to 4 hodinovej boj. Neda se k tomu poradne dostat. Na preve strane se musi odendat zasobnik aktivniho uhli. Po sundani gumoveho vicka, sem zjistil, ze je zarovka tak utopena, ze se na ni neda dostat. V navodu pisou, ze se nektery zarovky nedaj svepomoci menit. No malem sem ho rozslapal. Tahat za draty se mi nechtelo, tak sme musel impovizovat. zrcatko, hlinikovej profil, kterej sedne na drzak zarovky. zkoucenim tam a zpet sem ji uvolnil a pak vytahl. desna prace. Ale vysledek stoji za postup1 postup2 postup3 postup4 postup5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 no a kdyz uz sem v tom byl, tak sme taky krapet poladil zadni osvetleni SPZ. Tam to slo v pohode. vlozil sem do plastove krytky barevnou folii. Mam ji ve 3 barvach. Je to folie z barevne tiskarny na fotografie. postup1 postup2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jsem zvědavej, co na ty světla řeknou policajti, až to uviděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) foromen> taky si myslím že se jim to nebude líbit. bude to za 3000 a na místě to bude muset odpojit, jinak mu nedovolí pokračovat v jízdě... Editováno: 5. Únor 2007, autor: ntr23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tak do toho bych nesel...je to vo hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 a stojí to za ho... sorry, ale pěknej hnus. tunning ala barevná hudba. ještě přidej neony :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 no uvidime co reknou policajti. na tom zadku to nepoznaj, a ve predu uvidim, maximalne to vymenim, na miste ted uz vim jak. me se to libi rozhodne vic, nez to zluty svetlo orig. hlavni svetla jsou dost bily a ty parkovacky vypadaj hnusne. jeste zkusim dat tam supersvitivy bily diody, to by mohlo byt lepsi., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Ty bílé snáz zkousnou než ty modré. Zkus prohledat diskuzi, ale na modré jsou vysazení a peníze které bys dal státu raději investuj do auta. Já bych nečekal až mě chytznou, ale vymontoval bych to hned. resp. bych to tam vůbec nedával. Tak jsem ti to našel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12079&hl= Editováno: 5. Únor 2007, autor: ntr23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Ty bílé snáz zkousnou než ty modré. Zkus prohledat diskuzi, ale na modré jsou vysazení a peníze které bys dal státu raději investuj do auta. Já bych nečekal až mě chytznou, ale vymontoval bych to hned. resp. bych to tam vůbec nedával.Tak jsem ti to našel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12079&hl= Jsem to pročetl, a podle toho co tam píšou, bych osobně nic takovýho na auto nedal. Cvaknout 3000,- bez bločků za 2 žárovky, to je síla. Mě bude stačit buzerace za ty folie Editováno: 5. Únor 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 mno uvidime. kdyz svitej hlavni svetla, tak to stejnak neni moc videt. a ty cocky maji stejne vlivem barevne vady modry okraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tak pak napiš, kolik tě ten pokus stál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 No mě se to taky líbí, a neivím co máte proti neonům. Sto lidí sto chutí, ale já bych volil žárovky značky Philips, sice stojí asi 1000Kč myslím H7 + parkovačky, ale ty parkovačky jsou modré, svítí takovým bílomodrým světlem a to nejhlavnější je to, že mají všechny žárovky atest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 hmm jak sme rikal, nez me poprve chytnou budu delat debila, a pak tam dam ty bile. Libi se mi ty modr,e tak to holt risknu. dam vedet,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 třeba něco takového http://www.jrtuning.cz/katalog/detail.php?...e415795898e6f06 Tyhle jsem mel ve felde sice to byly H4 ale naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 hmm ulozim si ten odkaz. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ty Phillipsy Blue Vision Ultra bych měl v H7 a byly by tak za 650,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Ty Phillipsy Blue Vision Ultra bych měl v H7 a byly by tak za 650,- No jestli by byla nabidka aktualni i v březnu tak bych si je vzal. A jak je to s dodanim odkud jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 noo tak zatim jezdim s modrejma. zatim nic, ale nedelam si iluze ze me driv nebo pozeji dojebaj. Tak uz mam pripraveny bily ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 noo tak zatim jezdim s modrejma. zatim nic, ale nedelam si iluze ze me driv nebo pozeji dojebaj. Tak uz mam pripraveny bily ) nepletu-li se tak ty sady od Philipse maji taky parkovačky W5W v sadě a ty jsou a svítí modře jako sviňa. Leč je to homologiovaná záležitost, tak se domnívám, že to čerty zajímat nebude-prostě na autě nemá modré světlo co dělat-škoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 noo tak zatim jezdim s modrejma. zatim nic, ale nedelam si iluze ze me driv nebo pozeji dojebaj. Tak uz mam pripraveny bily ) nepletu-li se tak ty sady od Philipse maji taky parkovačky W5W v sadě a ty jsou a svítí modře jako sviňa. Leč je to homologiovaná záležitost, tak se domnívám, že to čerty zajímat nebude-prostě na autě nemá modré světlo co dělat-škoda.... Jsou modré ale svítí bílým světlem. Měl jsem je na feldě a když svítily jenom parkovačky tak to modrou vůbec nepřipomínalo. Svítí to čistě bíle. Takže asi zdání klame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 noo tak zatim jezdim s modrejma. zatim nic, ale nedelam si iluze ze me driv nebo pozeji dojebaj. Tak uz mam pripraveny bily ) nepletu-li se tak ty sady od Philipse maji taky parkovačky W5W v sadě a ty jsou a svítí modře jako sviňa. Leč je to homologiovaná záležitost, tak se domnívám, že to čerty zajímat nebude-prostě na autě nemá modré světlo co dělat-škoda.... Jsou modré ale svítí bílým světlem. Měl jsem je na feldě a když svítily jenom parkovačky tak to modrou vůbec nepřipomínalo. Svítí to čistě bíle. Takže asi zdání klame ze sady Philips BlueVision jsem vytahl modré parkovačky jako sviňa , dal je do světel- a svítí modře jako na pouti, tak mi neříkej, ža mám jít k očnímu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/30741/BV1.jpg_59.66kB.html http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/52704/BV2.jpg_75.54kB.html Tohle jsou parkovacky ze sady blue vision. Tak kdo je ma spatne Modré jsou to máš pravdu ale mě svítí (svítily) Pěkně bílým možná trošičku lehce namodralým světlem, ale určitě ne jak na pouti. A jinak ti to muze byt jedno ne? Je na nich homologace. Editováno: 5. Březen 2007, autor: Jered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 tak z takovéto sady jsem to vytáhl 5W parkovačky a svítí modře jako sviňa-zítra dám fotku, ale asi máš pravdu, kdoví co jsem to koupil, nerozmlováš mi to sám Ale s tou homologací bych se hádal, až uvidíš jak to mám modré, tak by ses z toho po*ral, mě to vadí a úředníkům určitě bude taky=velké zklamámní za velké peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/30741/BV1.jpg_59.66kB.htmlhttp://muj.edisk.cz/soubor/stahni/52704/BV2.jpg_75.54kB.html Tohle jsou parkovacky ze sady blue vision. Tak kdo je ma spatne Modré jsou to máš pravdu ale mě svítí (svítily) Pěkně bílým možná trošičku lehce namodralým světlem, ale určitě ne jak na pouti. A jinak ti to muze byt jedno ne? Je na nich homologace. hmm promin, ale to sviti osklive zlute, kdybyz to nerikal, tak bych si myslel, ze tam mas normalni zarovky., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) To bys musel vidět. Tady je další názor na Philips žárovky http://laco.bloguje.cz/470915-xenony-pro-chude.php http://www.autostangl.cz/data/files/philips-n1-85-cz.pdf Editováno: 6. Březen 2007, autor: Jered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.