Přejít na obsah

Světlomety

Blacky

Doporučené příspěvky

Zdar Blacky. prosím tě řekni mi, jak jsi ty parkovačky vyměnil. ALe přesný postup ja jsem po 10min nadával jako prase a to jsem dělal tu u řidiče. Když jsem si řekl že zkusím tu druhou a podíval se, že je tam ještě míň místa něž tam tak jsem ty parkovačky hodil do kouta a šel pryč. Jo a můžeš ještě sehnat ty 4ledkové parkovačky? nebo máš adresu kde se dají objednat? Diky Moc

ty 4 led., maji v UL na strekove. http://www.tuning-centrum.cz/ ale myslim, ze kdyz prohledas net tak neco najdes i u sebe. jedno led, maji treba www.autokap.cz dej bacha at to jsou s vypuklou cockou. Delaj se taky rozptylove s vnitrnim kuzelem ty jsou pro fabii v R poradne nesvitej.

vyndani je na poprvy blby, protze se tan poradne neda dostat, pak uz to docela jde, u te vpravo musis vyndat filtr s aktivnim uhlim ( cerny plastovy kvadr) a dat ho kousek na stranu. Je to tam jen nacvakly, zadnej zavit, bajinet. Jen za ni proste zatahni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bud jsem blby a nebo nevim. Ja ty ctyr ledkove nemuzu na tom tuning centru najit. Maji tam v e-shopu pouze ty s vnitrnim kuzelem. podle me teda.

mno je fakt, ze sem ten e-shop neprohlizel, ja sem tam proste zajel, ale jak rikam ty uz mi 2 odesli, proto sem radsi pro ty jednocockove z autokap

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

tak sem asi prisel na jednu vec.

mel sem malou nehodu, jeden manik mi odrel blatnik naraznik a svetlo. Takze mi v servisu dali nove. A ejhle je serizene uplne na doraz dolu. Takze dedukuji, ze vyrobce to sestavuje tak a az pri montazi ( coz mi v servisu pri vymene neudelali) to monteri v Bolce, serizujou. Mno a je mozne, ze se na to obcas vykaslou a proto se nekomu muze zdat, ze to sviti fakt blbe.

Mnoo uznavam, ze je to trosku slozita konstrukce ale mohlo by to tak byt ne?

Uznavam, ze nez sem to presteloval, tak mi leve svetlo svitilo tak blbe, ze se stim prakticky nedalo jezdit.

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
nazdar,

kupil som si biele led parkovacky... mal som ich vo fabii I no sietili mi trochu do modra...

a ked som tu uz nasiel navod na vymenu parkovaciek na roomstry, tak ich chcem cim skor nahodit, a som velmi zvedavy ako to bude svietit v roomstry

pockej na tech fotkach to jsou jen parkovacky? ze je to i s potkavacima. vypada to pekne. jaky to jsou? bacha do fabie jsou to rozptylove s vnitrnim kuzelem. ty ale v R nebudou svitit, protoze je nema v hlavni parabole ale zvlast. musis si koupit s cockou.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Hele Blacky když už ses pustil do toho osvětlení :) nechceš i sadu modrejch neonů pod auto? Válí se mi tu jedna sada. Nová ještě zabalená v krabici :)

hmm uz sem o tom premyslel, ale nevim, to uz mi prijde jako moc., muzes mi hodit do posty info? cena, velikost., a tak, dik.

Odkaz ke komentáři

nazdar...

tak tie parkovacky co som mal vo Fabii uz su v roomstriiku :) svieti to bajecne....este som nestihol urobit poriadne foto...mam len v mobile tak na rychlo fotene,ale ked bude dobre pocasie, tak sa vecer poobsmietam okolo roomstriiku.... nafotim a poslu to... a mimochodom, ty parkovacky boli vymenene za 2-4 minutky...hotova brnkacka... len si na to treba posvietit, menili sa vecer a svietili sme si baterkou ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dnes pokusil vyměnit pakovací žárovky,musím uznat to je masakrČím se tam proboha dostáváte?Po půl hoďce jsem to vzdal růčo to prostě nejde kleštěma se tam asi nedostanu tak nevím :feve:

poprve to jde fakt blbe, jukni do historie udelal sme si na to takove udelatko. kdyz to trochu rozhybes, tak u to pak jde lepe, musi se tahat za draty.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem je dnes prohodil šok byl když je chtěl vyzkoušet a nic tak jsem je zkusil otočit v polarizaci a už to frci dokonce jsem to udělal bez jakýchkoliv přípravku a pomůcek rukama sice jsem si málem vyvrátil ruce ale jde to práce cca 5min. žárovky jsem vytáhl tak že jsem prostě zatáhl za kabeláž bez problémů to jde.Ledky svítí namodrale i když jsem je kupoval jako bílé.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem je dnes prohodil šok byl když je chtěl vyzkoušet a nic tak jsem je zkusil otočit v polarizaci a už to frci dokonce jsem to udělal bez jakýchkoliv přípravku a pomůcek rukama sice jsem si málem vyvrátil ruce ale jde to práce cca 5min. žárovky jsem vytáhl tak že jsem prostě zatáhl za kabeláž bez problémů to jde.Ledky svítí namodrale i když jsem je kupoval jako bílé.

posli fotku, jaky presne LED tam mas?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
jj jasny, ty sem mel taky, ale dost odchazej, tak sem je vymenil ja jednocockovy. Ty svitej min, ale zase drzej. Pokud ti vydrzej dyl, nez mesic, dva, tak dej vedet, mozna bych si sehnal zrovna tyhle.

Blacky co říkáš na tyhle LED

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry728825

Editováno: , autor: Jered
Odkaz ke komentáři

mnoo ja bych si je neporidil. SF je kamos, ale na tohle me nepresvedsi. je to z nemecka. svitej hezky, ale je to zbytecne drahy. Navic svitej vic do stran a to je do R nepriliz vhodne, protoze ma parkovacky samostane a potrebuje aby svitili primo rovne. pro auta, kde je parkovacka v hlavni parabole je to super.

Odkaz ke komentáři

mnoo ja bych si je neporidil. SF je kamos, ale na tohle me nepresvedsi. je to z nemecka. svitej hezky, ale je to zbytecne drahy. Navic svitej vic do stran a to je do R nepriliz vhodne, protoze ma parkovacky samostane a potrebuje aby svitili primo rovne. pro auta, kde je parkovacka v hlavni parabole je to super.

Tak Blacky. Já obětoval 300Kč a obědnal si ty Ledky. A můžu ti říct, že se hodně mýlíš. Svítí to naprosto geniálně a dokonce tolik, že by se to dalo použít i jako denní svícení

Hele foto:

http://www.tuningclubostrava.com/galerie/d...cat=0&pos=0

Odkaz ke komentáři

Tak Blacky. Já obětoval 300Kč a obědnal si ty Ledky. A můžu ti říct, že se hodně mýlíš. Svítí to naprosto geniálně a dokonce tolik, že by se to dalo použít i jako denní svícení

Hele foto:

http://www.tuningclubostrava.com/galerie/d...cat=0&pos=0

hmm to vypada dobre. V noci je to pekny, je to videt i prez den? Pockam jestli vydrzej aspon pul roku. Pak se treba necham presvedcit kol5 Ja sem setrilek tak zatim proste dam radsi 50 nez 300. lol

Odkaz ke komentáři

hmm to vypada dobre. V noci je to pekny, je to videt i prez den? Pockam jestli vydrzej aspon pul roku. Pak se treba necham presvedcit kol5 Ja sem setrilek tak zatim proste dam radsi 50 nez 300. lol

Já je budu kupovat i do interieru. Mel jsem je tam chvili a sviti to vic jak klasicka zarovka. A pres den v tech parkovačkách? Troufl bych si říst, že bys to u policajtů ukecal jako denní svícení. No naprostá bomba. Jsou fakt super. A to nemluvím jak budou svítit ty 25LED co nabízí.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...