Blacky Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) Tak je to tady. Vcera jsem jel z Baumaxu, do mesta, nevim jak dlouho za mnou jela bila OI. Najednou zacala blikat predjela me a zastavila. Vystoupil prislusnik. (ja hned shasnul svetla) Chtel doklady a ptal se jestli vim proc me zastavili. Delal sme ze nevim, tak prej at rozsvitim svetla. Tak mi to bylo jasny. Kdyz sem rosvitil, tak k memu udivu sel k osvetleni SPZ, Ze se jim to prej nejak nezda. Pri podrobnejsi prohlidce ale oba(prisel i druhy prislusnik) konstatovali, ze je to vlastne v poradku, ze se to dost odleskuje od kasle. No aaale, kdyz se vracel podel auta, tak si nemohl nevsimlout tech diod vpredu. "jééé a co je tohle?" Vitezoslavne jasal. Na to sem nemel co rict. Byli to mladasove, asi jako ,ja, tak to brali s pochopenim, Ptal se jestli ma byt hodnej, (zurive sem kyval) , tak ukazal na kazdy svetlo a rika 100 a 100. Dneska bez bodu. Tak se to odsouhlasil. Pak sme asi 2 minutky pokecali co a jak, ze prej je to hezky, ale ze se to plete s jejich svetlama (meli jen malej magnetickej majak na strese). Prej ani cerveny nebrat, max zluty. Tak sem jim podekoval, a dneska tam teda nacpu ty bily diody. vydrzelo mi to tam, 6 tydnu to jde. Editováno: 21. Březen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Jako kdybych to tenkrát neříkal. buď rád, žes to nemusel před nimi vyndávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) jj vim. uz mam ty cire, za hodku je tam namontuju jo jinsak sem se bavil s klukem v krame (co sem kupovlat ty bile diody., 130Kč) a ten to prej vydrzel 2 roky, nez ho prislusnici Editováno: 21. Březen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 jj vim. uz mam ty cire, za hodku je tam namontuju jo jinsak sem se bavil s klukem v krame (co sem kupovlat ty bile diody., 130Kč) a ten to prej vydrzel 2 roky, nez ho prislusnici Tak to Ty jsi tak vytrvalý nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 mno vzhledem k tomu ,ze cela moej rodina dela, nebo delala u policajtu,tak to nechci hrotit. vecer to vyfotoim s tema bilejma a poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 mno vzhledem k tomu ,ze cela moej rodina dela, nebo delala u policajtu,tak to nechci hrotit. vecer to vyfotoim s tema bilejma a poslu Třeba kdyby jsi narazil na policejního Roomstříka tak by Tě třeba nechali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 hmm dost pochybuju. muism uznat, ze se mi nekolikrat stlao, ze predemnou auta "v panice" uhejbali. Ono to v zrcatku vazne mohlo budit dojem majaku. Zvlast v noci. Vcera jak sem snima o tom mluvil, tak to opravdu v porovnani s tim jejich majackem svitilo skoro stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 taak vymena diod za bile v poradku probehla. Ty modre sem dal do interieru.Prez den to neji skoro poznat, ale ja kse setmy tka se zacinaji dit podivuhodne veci., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 a kuk detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 no a kuk do interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Tak sem o víkendu kapku blbnul se světýlkama. Menil sem parkovacky a ty modry. Teda panove byl to 4 hodinovej boj. Neda se k tomu poradne dostat. Na preve strane se musi odendat zasobnik aktivniho uhli. Po sundani gumoveho vicka, sem zjistil, ze je zarovka tak utopena, ze se na ni neda dostat. V navodu pisou, ze se nektery zarovky nedaj svepomoci menit. No malem sem ho rozslapal. Tahat za draty se mi nechtelo, tak sme musel impovizovat. zrcatko, hlinikovej profil, kterej sedne na drzak zarovky. zkoucenim tam a zpet sem ji uvolnil a pak vytahl. desna prace. Ale vysledek stoji za postup1 postup2 postup3 postup4 postup5 může mi někdo vysvětlit na co je tam ten zásobník s aktivním uhlím? Něco se přes něj filtruje nebo co? V návodu sem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Měl by to být pachový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 (editace) hmm., to co myslim ja by melo byt ke zkapalnovani prebytecnych benzinovych par. Editováno: 23. Březen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Nevíte někdo jak se mění ta žárovka h7 na projektoru na roomu, chci vyměnit ty žárovky rooma mám týden a koukal jsek že tam jsou nějaký šroubky, nechci nic skurvit díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Nevíte někdo jak se mění ta žárovka h7 na projektoru na roomu, chci vyměnit ty žárovky rooma mám týden a koukal jsek že tam jsou nějaký šroubky, nechci nic skurvit díky.. sroubky? je pravda ,sze sem to zatim moc nezoumal, ale kdyz sundas to gumovy vicko, tak by tam H7 mela byt jen zajistena tim perovym dratkem, jako je to u OII a FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 tak co uz mate nekdo ty mracitka? poslete fotecku., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Myslis predni nebo zadni. predni mam doma, sice jeste nejsou v laku a na zadni cekam, protoze meli nejakou spatnou formu tak vyrabeji novou, ale uz by meli prijit kazdou chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 noo hlavne predni, ale fotky obou se hodi., ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 taak vymena diod za bile v poradku probehla. Ty modre sem dal do interieru.Prez den to neji skoro poznat, ale ja kse setmy tka se zacinaji dit podivuhodne veci., Vypada to super, napis prosim presny nazev tech zarovek, diky. No , ale obavam se, ze budu mit vetsi problem je vymenit, mam turbodiesel a moc mista na vymenu tam teda nemam, ani prst neprostrcim k parkovackam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 (editace) taak vymena diod za bile v poradku probehla. Ty modre sem dal do interieru.Prez den to neji skoro poznat, ale ja kse setmy tka se zacinaji dit podivuhodne veci., Vypada to super, napis prosim presny nazev tech zarovek, diky. No , ale obavam se, ze budu mit vetsi problem je vymenit, mam turbodiesel a moc mista na vymenu tam teda nemam, ani prst neprostrcim k parkovackam jsou to cire supersvitive diody. Nazev nevim asi to ani zadny nema. Videl jsem 3 typy. 1. rozptylove, maji na čele vnitrni konus - ty jsou na nic, max do fabie, ked jsou umisteny v hlavni parabole. 2. jedna velka dioda s cockou, ty sem ale sehnal jen v modre 3. 4 mensi supersvitive diody tesne vedle sebe. - to v tom mam ted. staly tech 130 Kč a jsou v pohode., policajti me uz videli mockrat a zadnej problem. s tou vymenou, hmm., jde to fakt, dost blbe, aspon poprve, drzi to dost a tahat za drahy sem se bal. Prinejhorsim, pokud jedesn a Karstejn, tak to vymenime. mam jeste ten pripravek. Editováno: 3. Květen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Hele Blacky, byl bys schopnej ty bílý do světel koupit a dovézt na Karlštejn???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Hele Blacky, byl bys schopnej ty bílý do světel koupit a dovézt na Karlštejn???? jasne, snad je tam jeste maj, stavim se tam zitra. Pokud je tedy nekdo chce za tech 130 penez, tak dejte vedet do dneska do vecera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Hele Blacky, byl bys schopnej ty bílý do světel koupit a dovézt na Karlštejn???? jasne, snad je tam jeste maj, stavim se tam zitra. Pokud je tedy nekdo chce za tech 130 penez, tak dejte vedet do dneska do vecera. Díky, za tu cenu je beru. Jinak platí ta naše domluva na 8,30 u toho letiště v sobotu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Hele Blacky, byl bys schopnej ty bílý do světel koupit a dovézt na Karlštejn???? jasne, snad je tam jeste maj, stavim se tam zitra. Pokud je tedy nekdo chce za tech 130 penez, tak dejte vedet do dneska do vecera. Díky, za tu cenu je beru. Jinak platí ta naše domluva na 8,30 u toho letiště v sobotu jo? jasna paka budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdar Blacky. prosím tě řekni mi, jak jsi ty parkovačky vyměnil. ALe přesný postup ja jsem po 10min nadával jako prase a to jsem dělal tu u řidiče. Když jsem si řekl že zkusím tu druhou a podíval se, že je tam ještě míň místa něž tam tak jsem ty parkovačky hodil do kouta a šel pryč. Jo a můžeš ještě sehnat ty 4ledkové parkovačky? nebo máš adresu kde se dají objednat? Diky Moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.