Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zrovna jsem koukal na fotky z dovoleny a nasel jsem tam tohle a nezda se, ze by s tim mel nejakej problem :p

post-5841-1259644987_thumb.jpg

Editováno: , autor: PMA
Vloženo
Pokud dobre vidim, ta svetla nemaji blinkr prekryty cernym sklem.

OT: "som z Brna" je věta století...

Prepac, fesak, momentalne zijem v Brne. Lepsie?! Moze to takto byt?

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Pani, neviem ako vas, ale mna uz celkom zacina stvat, ze na Fabiu II / Roomster sa nedaju nikde zohnat tuningove predne svetlomety. Tak som pisal do Autostyle, no ich odpoved bola, ze momentalne nemaju dodavatela, ktory by im to vyrobil. A nevedia, ci sa to v blizkej buducnosti zmeni. Nechapem ako sa taketo nieco moze stat v dnesnom svete, kde ziadna medzera na trhu nezostane dlho prazdna... Obzvlast ked sa jedna o masovo vyrabane auto.

Vloženo

Asi protoze predpokladaj, ze si to kupujou jen duchodci a ze se to auto nikomu nelibi.... Jinak umi nekdo navrhovat svetlomety? Byl by to zajimavej podnikatelskej zamer :smich:

Vloženo

předpokládaj, se můžou zeptat třeba ve škodovce, která populace lidí si ty auta kupuje a za ty 3 roky, nebo co se to vyrábí, vymyslet jen pár mračítek a šidítek mi příde dost málo

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Zrovna jsem koukal na fotky z dovoleny a nasel jsem tam tohle a nezda se, ze by s tim mel nejakej problem :p

tento roomik som videl nazivo, krasny bol a svietil bez problemov... bixenony tam a parkovacka fuc, a chcel ho chalan mracit, ci sa k tomu dostal neviem, lebo mal skaredy skrabanec po lavej strene :(

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

nuz neviem keby bola ta dioda do biela a svetlo nádych do modra to by uz vypadal jak kolotociarska sranda ;) fotka to moc skresľuje inak to neni az tak výrazne modre je to take ladovo biele svetlo :p

Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

BTW: je to pekný. :palec2:

Editováno: , autor: Blacky
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím lidi

Předem děkuji za pomoc, koupil sem škoda fabia II 1.2 TSI 77KW,7 DSG Elegance, rok výroby 9/2010.

Koupil sem to jako zabavený leasing z Okim louny s certifikací škodaplus.Mám trošku ale obavy zda mi nelhali,bylo mi řečeno že auto má natáčecí světlomety +corner funkce, jenže mám pochybnosti zda tam opravdu jsou.

V návodě škoda na internetu sem našel že v nastavení palubního počítače lze natáčení vypnout,nejsem si ale jistý že šlo o fabii !ale já jsem tuto položku nenašel takže mám pochybnosti .

Takže bych potřeboval poradit jak to poznám ale taky přikládám foto světel a mlhovek.

Moc dík za rady

Zde jsou fotky,omlouvám sel neumím je vložit přímo zde.

http://www.ulozto.cz/9744529/fotografie0160-jpg

http://www.ulozto.cz/9744530/fotografie0162-jpg

Vloženo (editace)

Modrá barva 17 kola 319 původní cena 429 ano to je ona ,taky myslím že to jsou natáčecí, koukal sem na jiné fabie a ty čočky tam jsou jen když mají napsáno natáčecí světlomety,většinou ty světla vypadají úplně jinak,sem totální lajk no:-).Jenom nevím kde v menu počítače se dají vypnout pokud tedy.

Pozor na pravidla - necituj posledni prispevek!

Editováno: , autor: Blacky
Vloženo

Jo máš pravdu barva není nic moc,modrý základ ale řeknu to tak.Chtěl sem nové auto ale nové z autosalonu sem nechtěl je to obrovská ztráta peněz už jednou sem tu chybu udělal a víc krát ne.Tak sem se rozhodl pro škodaplus roční vozy do 20 000 ověřené čet sem že je to OK.

No jo ale chtěl sem fabii s TSI 77KW to byl první problém 63KW je pořád na výběr tak kolem 30 ale 77 jenom pár, no a pak sem sem si to zkomplikoval ještě víc,projel sem se s DSG a jů chtěl sem to.

Kombinace TSI 77KW a DSG řeknu ti to moc lidi nekupuje startovací cena je 377 000 to je na fabku podle mě hodně, plus nějaký přeplatek a si na 419 jak nic.

Tohle byla za 3 měsíce druhá co sem to sledoval jenže ta první měla bílý interiér a to ani za nic.

Vloženo

Dobrý den

Moc díky za odpověď, mám ještě otázku jak si ale vysvětlujete že nemám v nastavení palubního počítače položku Assistant (Asistent) kde by to mělo jít vypnout,nejsem si ale jistý že to platí pro fabie II.? Našel sem to někde na stránkách škody auto.

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj,tak jsem se začet do tématu přední světla a jejich úpravy a musim říct,že nás naši čínští kolegové zase předběhli. :aggressive: U nás se vymýšlí,jak světla předělat ve stylu Monte Carlo a v Číně se tak naše Fabči 2 prodávají běžně.Náhodou jsem oběvil na netu tyto fotky.

post-65050-0-06001500-1317065052_thumb.j

post-65050-0-97273900-1317065075_thumb.j

post-65050-0-84568000-1317065093_thumb.j

post-65050-0-90283500-1317065123_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...