mmerlin Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Zdravim, kde si v Praze muzu nechat prihlasit auto dovezeny z Nemecka? (uz to ma STK, cistopis technicaku atd.). Kdyz jsem z Cernyho Mostu (Praha 9) - je na to nejaky jeden urad v Praze nebo specialni pro kazdou cast Prahy? Jo a potrebuju na to prijet s autem nebo ho muzu nechat doma? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Zdravim,kde si v Praze muzu nechat prihlasit auto dovezeny z Nemecka? (uz to ma STK, cistopis technicaku atd.). Kdyz jsem z Cernyho Mostu (Praha 9) - je na to nejaky jeden urad v Praze nebo specialni pro kazdou cast Prahy? Jo a potrebuju na to prijet s autem nebo ho muzu nechat doma? Diky moc Ja ziju v tom, ze toto delaji pokud si z Cernaku tak v Hloubetine, nebo na Jarove a auto bych si asi vzal, kdyby se chteli divat... Ale nerikam nic na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Tak pro informaci - udelal jsem to na Vysocanech/Hloubetine. Auto videt nechteli a byl jsem hotovej za pul hodky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 http://www.statnisprava.cz/ebe/adresar.nsf...ndocument&:0111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin... Možná změna, proto sem poslal ten link - v září 06 to tak bylo .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Jen pro upresneni. Auto mam sice dovezeny z D, ale uz jsem ho dostal na cistopisu s hotovou STK... Takze slo jen o prihlaseni na znacky a malej technicak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin... Možná změna, proto sem poslal ten link - v září 06 to tak bylo .. :/ Prispevkem pod tvym poslednim od mmerlina se to vysvetluje a asi zmena neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.