Publikováno Únor 6, 200718 r Zdravim, kde si v Praze muzu nechat prihlasit auto dovezeny z Nemecka? (uz to ma STK, cistopis technicaku atd.). Kdyz jsem z Cernyho Mostu (Praha 9) - je na to nejaky jeden urad v Praze nebo specialni pro kazdou cast Prahy? Jo a potrebuju na to prijet s autem nebo ho muzu nechat doma? Diky moc
Únor 7, 200718 r Zdravim,kde si v Praze muzu nechat prihlasit auto dovezeny z Nemecka? (uz to ma STK, cistopis technicaku atd.). Kdyz jsem z Cernyho Mostu (Praha 9) - je na to nejaky jeden urad v Praze nebo specialni pro kazdou cast Prahy? Jo a potrebuju na to prijet s autem nebo ho muzu nechat doma? Diky moc Ja ziju v tom, ze toto delaji pokud si z Cernaku tak v Hloubetine, nebo na Jarove a auto bych si asi vzal, kdyby se chteli divat... Ale nerikam nic na 100%
Únor 19, 200718 r Autor Tak pro informaci - udelal jsem to na Vysocanech/Hloubetine. Auto videt nechteli a byl jsem hotovej za pul hodky ;-)
Únor 22, 200718 r na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/
Únor 22, 200718 r na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin...
Únor 23, 200718 r na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin... Možná změna, proto sem poslal ten link - v září 06 to tak bylo .. :/
Únor 24, 200718 r Autor Jen pro upresneni. Auto mam sice dovezeny z D, ale uz jsem ho dostal na cistopisu s hotovou STK... Takze slo jen o prihlaseni na znacky a malej technicak...
Únor 24, 200718 r na dovoz z D jsou v praze pouze dve mista: Bohdalec a Motol. Nikde jinde dovezena auta v PHA nepřihlásíš - počítej tak 2-4týdny čekání na CZ techničkák (když nemáš známé) :-/ Zajimave, kdyz o prispevek vyse nez mas ty svuj 1. pise, ze to udelal jak jsem mu rikal - Hloubetin... Možná změna, proto sem poslal ten link - v září 06 to tak bylo .. :/ Prispevkem pod tvym poslednim od mmerlina se to vysvetluje a asi zmena neni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.