tomina Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Jeste mam takovej dotaz na Vasu...kudy vede napajeni zadnich ctecich lampicek?? Chci jeste dodelat to, aby svitili spolecne s prednim svetlem a napadlo me jesi nebude jednodussi prerusit privod do lampicek nekde v A sloupku...Zajimalo by me teda jesi nahodou nevede napajeni obou treba v levym sloupku... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 vše vede to A sloupkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 taaaakze ted sem se vratil z garaze Na tom svetylku ze Superba je na pinu T6/2 minus pokud sviti hlavni svetylko...tj pokud jsou otevrene dvere nebo pokud se svetlo zapne vypinacem... tak jsem rozebral znovu oba A sloupky prerusil minus vedouci do obou zadnich svetylek (hnedy) a k nemu pripojil drat z kontaktu T6/2 ze Sup. svetylka... takze ted mi zadni svetla svitej spolecne s prednim svetlem - pri otevrenych dverich nebo pri zapnuti vypinacem na svetylku... Takze Super :-) po sesti letech sviti zadni lampicky asi poprve :-) Jeste by me zajimalo na co je ten pin T6/6, ten je pres diody propojenej se ctecima lampickama..tak me nenapada proc tam je :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 jeste me tak napadlo...co ovlada to postupny zhasínaní svetla?? Komfortka?? neslo by ji upravit tak, aby se svetlo i postupne rozsvecovalo?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 to stou diodou je tam myslím kvůli origo alarmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 to stou diodou je tam myslím kvůli origo alarmu To jako kdyby si zlodej rozsvitil cteci lampicku?? to mi pripada divny...proc tahat alarm zrovna ze stropni lampicky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) dioda je ve schématech naznačena na pinu 3 když je alarm jako oddělovací a myslím že je to spíš kvůli zpoždění stropní lapičky Editováno: 9. Únor 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) dioda je ve schématech naznačena na pinu 3 když je alarm jako oddělovacía myslím že je to spíš kvůli zpoždění stropní lapičky Co myslis tim oddelovaci? Pres diody to vede na pin 6..a na pinu 6 je minus pokud je minus na pinu na T3 (hnedomodrej) - tedy pokud sviti hlavni lampicka ( otevrene dvere) a zaroven tam je minus pokud sviti leve nebo prave cteci svetylko. Pokud se rozsviti tim tlacitkem cteci lampicka je na pinu 6 minus....to mi nejak nesedi k alarmu :-( Editováno: 9. Únor 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 já jsem psal že je na pinu 3 a je to ve schématech asi budeš muset napsat do škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 já jsem psal že je na pinu 3 a je to ve schématech asi budeš muset napsat do škodovky Jee sorry..prekouk sem se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Tak jsem se zase vratil ke svetylku ze Superba, od zacatku mi sviti jedna z tech cervenejch ledek min.. Tak se koupil dve 3mm cerveny diody, ale zaprvy ty original jsou jeste o fous mensi...ze by 2,5mm a hlavne ty 3mm svitej min :-( Tak nevim jaky tam koupit :-( Kdyz jsem je mel venku zjistil jsem, ze jsou troku jiny nez klasicky 3mm. Poradte jaky tam dat..nejaky supermega moc svitivy aby to svitilo tak jako original...klasicka supersvitiva nedosviti ani na radicku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 musí tam někde být předřadnej odpor jeho změnou dosáhneš změny svítivosti a nebo destrukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Ahoj, chtěl bych tady přidat svou zkušenost s výměnou té stropní lampičky. Mám Octavii 1.9Tdi 66kw r.v.99 model 00 dovezenou z rakouska. A měl jsem tam takovou tu obyč lampičku. Četl jsem tady o výměně za tu ze SB. Šel jsem do toho... v momenttě kdy jsem sudal původní a vytáhl ze svorkovnice piny, zjistil jsem že onen kábel podsvícení tlačítek je už natažený. Další problém jsem očekával u otvoru. Podle zkušeností vás, kteří už jste to dělali jsem myslel že ten otvor ve stropnici bude malý, ale ono to tam sedlo jak prdel na hrnec. Byl jsem s tím asi za třicet minut hotový... Chtěl bych poděkovat tomu člověku který tady napsal to uložení pinů do nové svorkovnice, fakt mi to hodně pomohlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 musí tam někde být předřadnej odporjeho změnou dosáhneš změny svítivosti a nebo destrukce Predradnej odpor tam je, ale jenom jeden, diody jsou zapojeny v serii...Ale na kazdy sem nameril jiny napeti..tak bud je jedna z nich v haji a nebo se v tom uz nekdo hrabal... S tim nateznym kabelem je to divny a je v origo svazku a nebo je tam dotazenej dodatecne - je tam sólo... :-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Predradnej odpor tam je, ale jenom jeden, diody jsou zapojeny v serii...Ale na kazdy sem nameril jiny napeti..tak bud je jedna z nich v haji a nebo se v tom uz nekdo hrabal... napis len pre zaujimavost, na ktorych miestach si to meral a oproti comu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tak už sem taky šťastným majitelem stropního světýlka ze supa,ty diody krásně osvítěj řadičku a celej spodek,moc se mi to líbí. Díky Vašo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Predradnej odpor tam je, ale jenom jeden, diody jsou zapojeny v serii...Ale na kazdy sem nameril jiny napeti..tak bud je jedna z nich v haji a nebo se v tom uz nekdo hrabal... napis len pre zaujimavost, na ktorych miestach si to meral a oproti comu. meril jsem jen napeti na prvni a pak na druhe diode...a jelikoz jsou seriove...melo by byt napeti na obou stejne....ale uz sem to vyresil...koupil sem za 150kč uplne zniceny svetylko s dobrym tistakem a prohodil sem tistaky...a uz to sviti stejne... :-) ale stejne je to divny...ze by odesla dioda...divny :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Jo je v tom svazku origo. U té původní byl navíc, byl sice zapojený ve svorkovnici ale ze světla pro něj už výstup nevedl. A má dokonce i barvu modrošedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jo je v tom svazku origo. U té původní byl navíc, byl sice zapojený ve svorkovnici ale ze světla pro něj už výstup nevedl. A má dokonce i barvu modrošedou... Tak to sou teda veci..netusil jsem, ze do octy1 existujou i jiny svetla...proc tedy ten kablik navic... :-( Koukal jsem ze nova Fabie ma stejny interierovy svetylko jako Octa1 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 A Ty jsi tam měl kolik drátů v tom svazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Jen se zeptám má Superb i toto světýlko i s ovládáním na střešní okno a nemáte někdo foto.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Myslím že jsem to tady už někde viděl. Stropní světlo ze Superba s ovládáním střešního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Jen se zeptám má Superb i toto světýlko i s ovládáním na střešní okno a nemáte někdo foto.Díky Už před rokem jsi se na to ptal a já Ti odpovídal že dělá. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ampi%E8ka&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 tak tohle mě úplně dostalo, vypadá to sqěle...to musím mít taky, jedu shánět na vrakáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Dneska jsem daval do stary octy r.v.1997 svetlo z novejsi - stejny jako se treba dava do octy2 a prekvapilo me, ze ta ma taky konektor se 4piny a dokonce ma ten 4. pipn osazenej - vede k nemu drat. V lampicce ale neni zapojeny. Nevite nekdo na co je? Jestli to nahodou neni taky podsviceni jako tu uz nekdo psal... Proc obsahuje jenom nektera kabelaz 4 draty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.