pavelt74 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Zdravím.Prosím o radu,jak nahrát češtinu do velké navigace Škoda,nebo kde sehnat update.Nechal jsem si nahrát češtinu,která změnila pouze popisky ikon,ale hlasový doprovod ne.Předem díky za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 pokud si z okolí NJ tak hlas udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelt74 Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ahoj.Jsem z Ledče nad Sázavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 taky udelam, trutnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 mám české boot cd a chci dohrát češtinu mluvenou, jak to udělat? poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.