Publikováno Únor 8, 200718 r Zdravím.. Tento týden jsem si pořídil novou Fabii ve výbavě Elegance a zajímala by mě jedna věc. Když příjdu po delší době k autu a otevřu ho centrálem, tak se uvolní dveře, ale asi 2 vteřiny poté následuje zvuk elektromotorku. Nevíte co je to za elektromotor a jestli je to správně? Dělá to jen když auto je delší dobu zamčeno, když pak opětovně zamknu a odemknu už to nedělá. Nejsem žádný mechanik, takže pokud můj dotaz je hloupý tak mě omluvte.. Díky Tomáš
Únor 8, 200718 r tu si o tom prečítaj.... Předčerpání paliva před startem, K čemu je to dobré? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=predčerpávání ...ešte som ta zabudol doj...ť HLADAŤ HLADAŤ!!!! Upraveno Únor 8, 200718 r od profor
Únor 8, 200718 r On asi naraza na zvuk pri otvoreni dveri.Robi to aj mne,po odomknuti centralom a otvoreni dveri.Zda sa mi to ako kontrola okien alebo nieco take.Precerpavanie paliva zacne az ked otocim klucik do 1 polohy.
Únor 8, 200718 r Ne, 100% je to čerpadlo, mně to dělá po každém otevření dveří, ale u novějších ročníku už jen po první(po dlouhé době), ale s tím klíčkem v zapalování máš pravdu taky to dělá.
Únor 8, 200718 r Ne, 100% je to čerpadlo, mně to dělá po každém otevření dveří, ale u novějších ročníku už jen po první(po dlouhé době), ale s tím klíčkem v zapalování máš pravdu taky to dělá. potvrdzujem ze pokazde co sa otvoria vodicove dvere tak to cerpa a BEMO musi aj tebe pokial si to ovsem cez vag nevypol.
Únor 8, 200718 r Ja netvrdim,ze mi to nerobi.Ja vravim len,ze to ma iny zvuk ako ked cerpadlo taha.Ale hadat sa nechcem...
Únor 8, 200718 r To si mi preco zmazal prispevok,trosku to prestrelujes Dufe.... vymazal som aj svoje OT v tejto téme tak sa nepaprč
Únor 8, 200718 r Ne, 100% je to čerpadlo, mně to dělá po každém otevření dveří, ale u novějších ročníku už jen po první(po dlouhé době), ale s tím klíčkem v zapalování máš pravdu taky to dělá. potvrdzujem ze pokazde co sa otvoria vodicove dvere tak to cerpa a BEMO musi aj tebe pokial si to ovsem cez vag nevypol. Prve rocniky to nemali tusim az od 01 sa to davalo.
Únor 8, 200718 r Prve rocniky to nemali tusim az od 01 sa to davalo. nj Majo ,ak sa dostavim,mozme to ocekovat. 2Dufe:To nebol OT.Ale v pohode,ja sa nepaprcim,viem kde byvas Zato ma zoznamis s tou kraskou...
Únor 8, 200718 r Prve rocniky to nemali tusim az od 01 sa to davalo. nj Majo ,ak sa dostavim,mozme to ocekovat. 2Dufe:To nebol OT.Ale v pohode,ja sa nepaprcim,viem kde byvas Zato ma zoznamis s tou kraskou... Tebe to nepojde.Mas moc dobre auto, take nepotrebuje predcerpanie paliva
Únor 8, 200718 r Prve rocniky to nemali tusim az od 01 sa to davalo. nj Majo ,ak sa dostavim,mozme to ocekovat. 2Dufe:To nebol OT.Ale v pohode,ja sa nepaprcim,viem kde byvas Zato ma zoznamis s tou kraskou... ty chlípnik
Únor 9, 200718 r Autor Díky za vysvětlení. Dělá to opravdu jen při otevření nebo těsně po otevření dveří u řidiče.
Únor 9, 200718 r HTPčkarom predčerpava aj pri otvoreni dveri Bemoušek náš HTP 6v nikoliv. Tam az po otoceni klicku.
Únor 13, 200718 r Zdravím..Tento týden jsem si pořídil novou Fabii ve výbavě Elegance a zajímala by mě jedna věc. Když příjdu po delší době k autu a otevřu ho centrálem, tak se uvolní dveře, ale asi 2 vteřiny poté následuje zvuk elektromotorku. Nevíte co je to za elektromotor a jestli je to správně? Dělá to jen když auto je delší dobu zamčeno, když pak opětovně zamknu a odemknu už to nedělá. Nejsem žádný mechanik, takže pokud můj dotaz je hloupý tak mě omluvte.. Díky Tomáš dělá mi to přesně tak, je to ok..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.