Tyco Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Nazdar přátelé. Mám Octavii 1.6GLXI 74kw rok výroby 1998 a zlobí mě řazení. Někdy nejdou zařadit rychlosti jako by se táhla o neco opírala, pak to najednou cvakne a rychlost je tam.Dělá to jen někdy.Přes zuby to nejde. Nevín jestli je to v táhlech nebo v převodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 nejdřív překontroluj stav oleje,možná ho taky vyměn!jinak se to tu už někde řešilo tak zkus hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Nazdar přátelé.Mám Octavii 1.6GLXI 74kw rok výroby 1998 a zlobí mě řazení. Někdy nejdou zařadit rychlosti jako by se táhla o neco opírala, pak to najednou cvakne a rychlost je tam.Dělá to jen někdy.Přes zuby to nejde. Nevín jestli je to v táhlech nebo v převodovce. tak to mi dela taky. Vetsinou ale jenom jednicka. Kdyz je to studeny, tak to jde celkem dobre, ale jak se to ohreje, tak tam jednicku prakticky nedam (pomaha ale hezky nejdriv za 3, pak za 2 a potom tam jde jednicka dobre). Vubec nevim cim to muze byt. Chystam se na ten olej v prevodovce, ale az bude venku trochu lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 měl jsem stejný problém, nastříkal jsem všechny táhla řazení na které jsem viděl a dosáhl v motoru olejem (konkord), prohýla a je hotovo, taky jsem namazal kloub pod řadící pákou. Řadím lehce a bez problémů. Někde jsem četl, že u 1.6 74kw to řazení jde ztuha od výroby tak nevím co je na tom pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 oprava - prohýla - mělo být prohýbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Mne ide niekedy tazko dat do dvojky.... vacsinou ked auto 1-2 dni stoji vonku, a potom ked sadnem a idem tak mi jednotka ide lahko, a dvojka strasne tazko....v krajnych pripadoch ju ani nezaradim.... zeby to bolo prevodovym olejom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Holt je to nemoc, mě zas celkem často skoro nejde za 3.... Prý je tato motorizace an problém s převodovkou náchýlná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Holt je to nemoc, mě zas celkem často skoro nejde za 3.... Prý je tato motorizace an problém s převodovkou náchýlná... Jj, mě ta trojka taky někdy zazlobí, ale naštěstí tak 3x do měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Nazdar přátelé.Mám Octavii 1.6GLXI 74kw rok výroby 1998 a zlobí mě řazení. Někdy nejdou zařadit rychlosti jako by se táhla o neco opírala, pak to najednou cvakne a rychlost je tam.Dělá to jen někdy.Přes zuby to nejde. Nevín jestli je to v táhlech nebo v převodovce. tak to mi dela taky. Vetsinou ale jenom jednicka. Kdyz je to studeny, tak to jde celkem dobre, ale jak se to ohreje, tak tam jednicku prakticky nedam (pomaha ale hezky nejdriv za 3, pak za 2 a potom tam jde jednicka dobre). Vubec nevim cim to muze byt. Chystam se na ten olej v prevodovce, ale az bude venku trochu lip Detto. Presne to iste. Rano kym je studena nejde ani za pana zaradit jednotka. Tak ide dvojka par metrov a najblyzsia krizovatka tam jednotka vbehne. Olej je vymeneny, tiahlo premazane a robi to stale. Uz si to nevsimam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 prý u 1.6 74 kw do roku 2000 byly na hovno i diferáky a od roku 2000 to měli nějak vyřešit tak opatrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 (editace) Mne zasa na 1.8T radi spiatocku s takym sklbnutim a je pocut jak sa o seba zadrhnu zuby, nechapem preco. ked necham spojku tak 5sekund zoslapnutu tak ide zaradit v pohode, a ked je studeny motor tak ide ties radit v pohode. Akonahle sa mi zohreje tak pri kazdom radeni spiatocky musim cakat ako dilinko, neviete co je tam zle? uz som koli tomu vymenil lamelu aj olej. Niektory tvrdia ze su pokazene synchrony a niektory zas ze to auto ani nema spiatocku synchronizovanu Editováno: 17. Únor 2007, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radecek12 Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Zdravím má Octavii liftbag 1.6 75kw a zniceho nic mi přestalo radit když je motor vypnutý tak to jde a když chci nastartovat jakoby s rychlostí tak to hodí s autem a když nastartuju tak to nejde zařadit nevíte čím to je bylo mi řečeno že spojka ale říkal sem si takhle z ničeho nic tak se ptám zde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Rozpadla spojka. Rozebrat a vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radecek12 Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Dobrá dekuju moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.