Milos Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 teĎ se to probíralo na DF fóru a bylo tam něco o posatě začínající na X,už si nepamatuji DF forum? A to je který že bych nakouknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 asi diesel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Takže jsem ve finále vyzkoušel tu pastu od toho sonaxu, je tam u toho i brusný papírek na hlubší krábance a bomba, jvětla jsou mnohem hladčí a čistčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 tempo,tempo,tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 do toho,do toho,do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 sonax, sonax, sonax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ty ja ti nevim, ja bych na to tempo nebral, je to hodne hruba pasta, s tou poskrabes i lak, kdyz nejsi hodne citlivej, natoz pak svetla... tempo,tempo,tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Jinak ta pasta z DP fora se jmenuje XERAPOL a to tema je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Ty ja ti nevim, ja bych na to tempo nebral, je to hodne hruba pasta, s tou poskrabes i lak, kdyz nejsi hodne citlivej, natoz pak svetla...tempo,tempo,tempo Presne tak !!! Zadne Tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 no neviem xerapol mam ale ten nevylesti nic okrem najjemnejsich skrabancekov na makkych sklickach mobilov. ale tukanec od kamienka na tvrdom akryle asi nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 (editace) Tak uz som pobehal snad vsetky firmy a mototechny a ziaden z tu menovanych pripravkov sa mi nepodarilo zohnat,snad okrem toho Sonaxu Nano 3 .Vie niekto poradit miesto kde sa da zohnat niektory z tu menovanych?? Editováno: 6. Prosinec 2007, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Bemo ja som bol včera u jedného pána čo mi bude z plastu robiť zadné krytky svetiel a vravel že normálnu ryhu rozleští. budúci týždeň budem s ním tak sa ho opýtam Tak uz som pobehal snad vsetky firmy a mototechny a ziaden z tu menovanych pripravkov sa mi nepodarilo zohnat,snad okrem toho Sonaxu Nano 3 .Vie niekto poradit miesto kde sa da zohnat niektory z tu menovanych?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Dik Dusko ,ked tak na icq,este sa ta potrebujem opytat na to flashuntie RJ abg ak sa da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Dik Dusko ,ked tak na icq,este sa ta potrebujem opytat na to flashuntie RJ abg ak sa da Svetlo neposkrabany ti dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 nenene nenene lebo zas pojde somnou k vám, a bude ma oslňovať odzadu a nebudem mu to mať ako dať vedieť lebo nemá roaming Svetlo neposkrabany ti dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Tak uz som pobehal snad vsetky firmy a mototechny a ziaden z tu menovanych pripravkov sa mi nepodarilo zohnat,snad okrem toho Sonaxu Nano 3 .Vie niekto poradit miesto kde sa da zohnat niektory z tu menovanych?? Skús modelárske potreby a XERAPOL som zohnal tak,že som zavolal dovozcovi a ten mi dal info na predajcu v našom regióne. A tu je odkaz na dovozcu XERAPOLu. Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Svetlo neposkrabany ti dam Kedy a kde Bobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 nenene nenene lebo zas pojde somnou k vám, a bude ma oslňovať odzadu a nebudem mu to mať ako dať vedieť lebo nemá roaming Hej ty fanusik kralovnej...Mohol si dat signal smerovkou a nie mi zdrhnut ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Tak to tu procitam a rozhodnul jsem se pro tu Tamya pastu Koukam na e-shop a dela se hruba (Coarse, cca 100,- Kc), jemna (Fine, cca 100,- Kc) a superjemna (Finish, cca 200,- Kc). Ktery pouzivate, at nemusim kupovat vsechny tri Diiiiky. Tak po nahodnom zajdeni do modelarskych potrieb som narazil na tuto pastu.Je to na konecne vylestenie plastov.Tie hrubsie skrabacce mi tam sice ostali (ale aj na tie uz mam riesenie-jemnu lapovaciu pastu,ktoru som nasiel v domacich zasobach po starom otcovi) ,ale svetlo je na pohlad ovela cirejsie a aj v noci vidiet,ze svieti ostrejsie,ako predtym.Tie drobne skrabance ,ktore robili to svetlo matnym,zmyzli uplne.Naozaj to vyzera ovela lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ja som kúpil tú poslednú, FINISH, ale tá ti vyleští len tie najjemnejšie škrabance.Všetky tri by boli asi ideál.Na tie hlbšie škrabance skús jemný brúsny papier (zrnitosť 2000),alebo niečo iné (možno tempo) a potom poriadne vyleštiť s TAMYOU FINISH.Ja som to tak robil a svetlá fakt ožili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ramon: Diky, jeste se zeptam, cim to lestite - myslim tim jakym hadrem atd? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Jen mám pocit, že někde bylo psaný, že ty světla mají nějakou ochranou vrstvu a ta se tím "leštěním", nedebože jak tu někdo doporučuje 2000 šmirgl, nepoškodí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 To máš pravdu. Na tom plaste je mikroskopická ochranná vrstva ktorá bráni zožltnutiu toho plexi pôsobením tepla a poveternostných podmienok. Jen mám pocit, že někde bylo psaný, že ty světla mají nějakou ochranou vrstvu a ta se tím "leštěním", nedebože jak tu někdo doporučuje 2000 šmirgl, nepoškodí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Jen mám pocit, že někde bylo psaný, že ty světla mají nějakou ochranou vrstvu a ta se tím "leštěním", nedebože jak tu někdo doporučuje 2000 šmirgl, nepoškodí???? Nevim, no, 2000 smirgl (ani vodni) bych nevzal ani na lak (uz jsem to jednou bohuzel zkusil, tak proto), ale myslim, ze tou jemnouckou pastou to nebude zase takova tragedie... Snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Niektoré svetlá možno majú nejakú mikroskopickú ochrannú vrstvu,videl som to na honde civic,tam keď sa to začne lúpať,je to fakt otrasné,ale toto je podľa môjho zistenia len čistý polykarbonát.Tie leštiace pasty sú vlastne tiež len brúsne.Akurát s tak jemnou zrnitosťou ,že to leští. Brúsny papier samozrejme nie na celé svetlo! Len na tie výčnelky,ktoré vzniknú po náraze kamienka.Jemne zabrúsiť dorovna a potom rozleštiť tou jemnou pastou.Svetlo sa aj tak nepodarí celkom zrovnať tým leštením.Jamky tam budú,ale zo vzdialenosti od jedného metra ich nebude vidieť.Budú lesklé. Ináč leštil som flanelom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.